خصوصیسازی سرخابیها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئتعلمی دانشكده تربیتبدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالشهای ورود باشگاههای پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصیسازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاهها نیست. در سایر كشورها نیز این چالشها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصیسازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصیسازی در همه صنایع وجود دارد.
معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصیسازی باشگاهها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصیسازی بهترین راهحل بوده است. خصوصیسازی نسخهای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.
هلدینگ خلیجفارس و بانکها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامهها را دارند. اما بقای تیمها در بازیهای آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید میرود با تقویت فعالیتهای اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.
معماری با اشاره به انتقالهای مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصیسازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگها و بانکها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیمگیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.
عضو هیئتعلمی دانشكده تربیتبدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیشبینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپیرایت نیز برای باشگاهها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویتهای بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا اینگونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصیسازی را انجام میدهند.
انتهای پیام/