شهید صیاد شیرازی فرماندهی فروتن با نبوغ نظامی بالا بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ولیلو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی در واحد ارومیه اظهار کرد: این شهید والامقام همواره مورد اعتماد امامین انقلاب اسلامی بود.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری از سپهبد شهید صیاد شیرازی بهعنوان امیر سرافراز ارتش اسلام، سرباز صادق و فداکار دین و قرآن، نظامی مؤمن و پارسا و پرهیزکار یاد کردند که همانند دیگر مردان حق از روزی که قدم در راه انقلاب نهادند همواره سر و جان خود را برای نثار در راه خدا بر روی دست داشتند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان این مرز و بوم برای رسیدن به اهداف و مقاصد خویش همواره به طرف حذف فیزیکی شخصیتهای انقلابی، ایجاد رعب و وحشت در جامعه و تخریب اماکن حساس دولتی گام برداشتهاند، افزود: اکنون نیز وقتی دشمن به استیصال رسیده با حمله و بمباران بخش کنسولی سفارت ایران در سوریه که یکی از بیدفاعترین اماکن محسوب میشود، ناتوانی خود را به نمایش میگذارد.
ولیلو با تأکید بر اینکه سپهبد شهید صیاد شیرازی بهعنوان یک فرمانده دلاور و ولایی مورد احترام بود و جایگاه ویژهای نزد عامه مردم داشت، عنوان کرد: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهید کمتر از شهادت نیست، به همین سبب نباید فراموش کنیم که آیین سپهبد صیاد شیرازی و سایر شهدا، خاموشناشدنی است.
نقش مهم شهید صیاد شیرازی در وحدت بین سپاه و ارتش
فرمانده سابق ارتش جمهوری اسلامی هم در این مراسم با تشریح اقدامات و فعالیتهای شهید صیاد شیرازی در سه مقطع پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، دوران جنگ تحمیلی و پس از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: این شهید والامقام در دوران قبل از انقلاب از افسران پاکدل و کمنظیر ارتش و از یاران صدیق امام بود که در مبارزات و ساماندهی مبارزان علیه رژیم ستمشاهی نقش موثری ایفا کرد.
امیر جواد باجلانی خاطرنشان کرد: مبارزه با ضدانقلاب در شمال غرب و کردستان همدوش با شهید مصطفی چمران، نمایندگی امام خمینی(ره) در شورای عالی دفاع و مشارکت همدلانه با سپاه در عملیاتهای پیروزمندانه متعدد ازجمله طریقالقدس، فتحالمبین و بیتالمقدس بخشی از کارنامه مجاهدت سپهبد شهید صیاد شیرازی است.
وی با اشاره بر نقش مهم شهید صیاد شیرازی در وحدت و همافزایی سپاه و ارتش تبیین کرد: پس از خلع بنیصدر با حضور شهید رجایی در سمت رئیس جمهور، شهید صیاد شیرازی بار دیگر با دریافت دو درجه به ارتش بازگشت و برای پایان دادن به ناهماهنگی ارتش و سپاه، قرارگاه مشترک عملیاتی سپاه و ارتش تحت عنوان قرارگاه حمزه سیدالشهداء را راهاندازی کرد.
فرمانده سابق ارتش جمهوری اسلامی متذکر شد: شهید صیاد شیرازی نقش تعیینکنندهای در عملیات مرصاد داشت که نقشه خیالی پیروزی منافقین را ناکام گذاشت و همین کینه برآمده از خیانت و خباثت، خون پاکش را در ۲۱ فروردینماه ۱۳۷۸ به زمین ریخت و نامش را برای همیشه ماندگار کرد.
باجلانی با تأکید بر اینکه محور تمام کارهای شهید صیاد شیرازی بر همدلی و اتحاد نیروها بود، خاطرنشان کرد: تمام آرمان سپهبد شهید صیاد شیرازی بر اشتراکات بود و اگر نقش برجسته ایشان نبود، وحدت بین نیروها شکل نمیگرفت.
این فرمانده سابق ارتش در ادامه به بیان خاطراتی از حضور سپهبد صیاد شیرازی در عملیاتهای مختلف پرداخت.
انتهای پیام/