محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش مییابد
علیرضا لادنمقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح برنامههای این واحد دانشگاهی در سال 1403 در حوزه علم و فناوری و دانشبنیان اظهار کرد: واحد یادگار امام در تلاش است تا امسال با افزایش تعداد هستهها، واحدها و تعداد شرکتهای دانشبنیان مستقر در دانشگاه، سطح تعدادی از هستههای فناور و واحدهای فناور را به شرکتهای دانشبنیان ارتقا و مجموع تعداد محصولات فناورانه را افزایش دهد.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری، درصدد هستیم با ایجاد زیرساختهای جدید و توسعه آن زمینه جذب و استقرار شرکتهای بزرگ را فراهم آوریم.
وی ادامه داد: اکنون تعداد ۱۱ هسته فناور، هفت واحد فناور و سه شرکت دانشبنیان از نوع نوآور و نوپا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام مستقر هستند که حوزههای فعالیت آنها شامل مواد شیمیایی، خوشبو کنندهها، منسوجات تمیز، تاسیسات ساختمان، انرژیهای تجدیدپذیر، مواد نانوشیمیایی، اسپریهای خود تمیزشونده، حوزه نساجی و پوشاک ورزشی، مواد سوپر جاذب رطوبت و دستگاههای مکانیکی نانوحباب ساز میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام درباره فعالیت و محصول ویژه فناورانه این واحد دانشگاهی گفت: شرکت انرژی سبز صدر واقفی با تولید داکت اسپیلت و چیلر و ارائه خدمات در حوزه تأسیسات برودتی و انرژیهای تجدیدپذیر، توسط اعضای هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک اداره میشود. این شرکت فناور در تلاش است تا روی تعدادی از محصولات خود گرید دانشبنیانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ کند.
لادنمقدم با بیان اینکه مهمترین عامل برای توسعه زیست بوم فناوری در کشور ایجاد و توسعه زیرساخت مناسب(پردیسهای علم و فناوری، پارکهای علم و فناوری، سراهای نوآوری، مراکز رشد و ...) و فراهم آوری شرایط حمایتی لازم از هر لحاظ برای افراد فناور است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام در نظر دارد تا با توسعه زیر ساختهای اشاره شده و جذب حداکثری(شرکتها و واحدهای فناور، اعضای هیئت علمی فناور و دانشجویان علاقهمند و مستعد) در این مسیر مهم حرکت کند.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام در قالب طرح پویش توانستهاند جذب شرکتهای فناور و دانشبنیان شوند در تشریح فعالیتهای این واحد دانشگاهی در حوزه علم و فناوری در سال گذشته مطرح کرد: واحد یادگار امام در سال گذشته در حوزه فناوری و تولید دانشبنیان توانست با استقرار و حمایت از اعضای هیئت علمی فناور و شرکتهای دانشبنیان مستقر در واحد به تعداد ۱۶ محصول فناورانه و دانشبنیان دارای مجوز دست یابد.
انتهای پیام/