دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست خبری مطرح شد؛

توسعه عدالت آموزشی با برپایی المپیاد ملی آموزش هنر/برآورد حضور یک میلیون نفر در این المپیاد

توسعه عدالت آموزشی با برپایی المپیاد ملی آموزش هنر برآورد حضور یک میلیون نفر در این المپیاد
حسین اسماعیلی مدیرکل دفتر آموزش و برنامه ریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جزئیات برپایی المپیاد ملی آموزش را تشریح کرد.
کد خبر : 901234

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری نخستین المپیاد ملی آموزش هنر با حضور حسین اسماعیلی مدیرکل دفتر آموزش و برنامه ریزی بیست و یکم اسفند ماه در سالن کنفرانس دفتر موسیقی برگزار شد.

اسماعیلی در ابتدای جلسه عنوان کرد: رویداد ملی المپیک یا المپیاد‌های مختلف در رشته‌های متعدد علمی و ورزشی در دنیا رایج هستند، پیشینه دیرینه دارند و در حقیقت رویداد‌های مهمی‌اند، برخی کشور‌ها در عرصه المپیاد هنر نیز سابقه دارند چرا که می‌توانند استعداد‌های درخشانی را در عرصه‌های مختلف شناسایی کنند.

وی با اشاره به اینکه تا به حال المپیاد هنری بدین شکل نداشتیم، گفت: این المپیاد قرار است به شکل گروهی برگزارشود، گروه‌ها و تیم‌ها در غالب مراکز آموزش هنر و هنرستان هنر‌های زیبا زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعال می‌شوند و تیم‌ها را آماده می‌کنند. این المپیاد قرار است در سه سطح به صورت لیگ برگزار شود، سطح اول آموزشی، دوم تیم برتر سطح استان و سوم ملی.

اسماعیلی درباره اهداف برپایی این المپیاد گفت: نخست شناسایی و کشف استعداد‌های هنری جوانان و نوجوانان، دوم تشویق آموزش برای کار تیمی در حوزه هنر، ارتقای مهارت‌های فردی، گروهی و اجتماعی، ایجاد همبستگی و نشاط، امید و انگیزه و کمک به توسعه عدالت اجتماعی، تحکیم خانواده، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی.

وی با بیان اینکه این المپیاد اسفند سال جاری آغاز و اطلاع رسانی شد، افزود: این فرایند تا شهریور سال آتی ادامه خواهد داشت و برگزیده‌ها نیز همان زمان معرفی می‌شوند. این رویداد می‌تواند یک جریان هنری جدی و اثرگذار در مراکز آموزش هنر با پرورش استعدادهیا هنری ایجاد کند.

توسعه عدالت آموزشی با برپایی المپیاد ملی آموزش هنر/برآورد حضور یک میلیون نفر در این المپیاد

اسماعیلی در ادامه یادآور شد: برآورد اولیه ما این است که حدود یک میلیون نفر در آن شرکت کنند. پوستر این رویداد با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی اساتید هنر رونمایی می‌شود. برای سال ابتدایی تصمیم گرفتیم مراکز تحت پوشش وزارت فرهنگ و سپس سال‌های بعد مدارس و دانشگاه‌ها را نیز درگیر کنیم.

وی همچنین اظهار داشت: رشته‌های تحت پوشش نقاشی، گرافیک، پویانمایی، نوازندگی ساز‌های ایرانی و خارجی، سینما، تجسمی با سه زیرگرایش طراحی و گرافیک، هنر‌های نمایشی و صحنه‌ای، خوشنویسی است. برای بخش جوایز هم باید بگویم که در بخش ملی تیم‌های قهرمان مدال و تقدیر نامه و به ازای هر نفر ۱۰ میلیون هدیه دریافت خواهند کرد و در بخش شایسته تقدیر نیز به ازای هر نفر ۵ میلیون جایزه خواهند گرفت.

اسماعیلی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با تأکید براینکه قرار نیست یکصدا ایران رها شود، گفت: این رویداد قرار نیست مقطعی و نمایشی باشد. شعار محوری این رویداد یکصدا ایران است، هنرمندان ایرانی قرار است درست شناسایی شوند.

همچنین سجاد فروغی مدرس دانشگاه و فارغ‌التحصیل رشته گرافیک و طراح پوستر المپیاد گفت: برای طراحی پوستر از سه المان تصویری استفاده شده، نشان ه، پنجره و پرنده دراین کار برایمان مفهوم خاصی دارد. فرم کلی خیلی شبیه پوستر‌های معمول نیست از نظر ترکیب بندی و فرم اصلی متفاوت است تا به یک وحدت برسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب