بدون اصلاح نظام تعرفهای انتظار تحول در صنعت برق غیرواقعی است
بهگزارش گروه اقتصادی آنا پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، محمود حقیفام ظهر امروز در یازدهیمن همایش بینالمللی انرژی که در پژوهشگاه نیر در حال برگزاری است، در با بیان این مطلب اظهار کرد: در این شرایط هر سیستمی چه داخلی و چه خارجی در بخش توزیع، در روبه رو شدن با نظام تعرفهای ما، در موفقیت فعالیتهای مدیریت مصرف دچار تردید میشود.
او که در نشست تخصصی مرزهای سیاستگذاری و دانش بهرهوری سخن میگفت، خاطرنشان کرد: با نظام تعرفهای کنونی، مشترکان و مصرفکنندگان در بخشهای مختلف، انگیزهای برای مدیریت مصرف و مصرف بهینه انرژی ندارند.
حقیفام تصریح کرد: خاستگاه اصلی مدیریت مصرف انرژی مربوط به بخش توزیع است و از این رو بار اصلی این بخش نیز روی دوش همکاران ما در بخش توزیع قرار دارد.
وی گفت: تامین مشترکان، کاهش رشد تقاضای برق، بهبود پایداری اقتصادی و بهبود قابلیت اطمینان از جمله مزایای افزایش بهرهوری انرژی است.
حقیفام یادآور شد: هنوز پتانسیلهای فراوانی برای افزایش بهرهوری در صنعت برق و بهبود مصرف برق وجود دارد که باید به آن توجه دوباره ای کرد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر تاکید کرد: تا زمانی که نظام تعرفهای را اصلاح نکنیم انتظار تحول اساسی از این بخش غیر واقعی است و هر سیستمی چه داخلی و چه خارجی در بخش توزیع، در روبه رو شدن با نظام تعرفهای ما، در موفقیت فعالیتهای مدیریت مصرف دچار تردید می شود.
حقیفام در عین حال بر تسهیل روند ورود نهادهای مختلف به بخش مدیریت مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: در این راه باید سازو کار درست اقتصادی تعریف شود.
انتهای پیام/