دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عباس شعبانی خبر داد:

بودجه مناطق در سال آینده افزایش ۲.۵ برابر دارد

بودجه مناطق در سال آینده افزایش ۲.۵ برابر دارد
معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران گفت: بودجه مناطق در سال جاری بیش از هشت هزار میلیارد تومان بود و در سال آینده به بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد و افزایش ۲.۵ برابری را نشان می‌دهد.
کد خبر : 900774

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس شعبانی در آیین تحقق هزار و ۱۰۰ پروژه در نخستین دوره طرح «من شهردارم» همزمان با رویداد امید و افتخار با بیان اینکه شهر را باید خوب نگه داشت، اظهار کرد: توقع شهروندان این است که شهر خوب نگهداری شود. شهر در حال فرسودگی و میانسالی است و وظیفه شهرداران نواحی و مناطق است که به بهترین شکل نگهداشت شهر را در دستور کار قرار دهند.

وی با اشاره به پیش بینی طرح «۳۶۰ درجه» خاطرنشان کرد: هر شهردار ناحیه و منطقه باید ۳۶۰ درجه دور خود بچرخد و تمام ابعاد و ایرادات را شناسایی کند. شاید یکی از این ایرادات وجود دریچه‌ها در سطح معابر است که نارضایتی ایجاد می‌کند. لذا این طرح مکمل طرح من شهردارم است.

شعبانی با تاکید بر اینکه طرح تحول ۲۰گانه نیز دیگر طرح مهم است، گفت: از جانمایی مجدد مخازن پسماند تا نگهداشت شهر مورد توجه است. به نظر ما تعداد مخازن شهر زیاد است. ما ۵۰۰ میدان داریم و باید شرایط به خوبی در میادین فراهم شود تا مردم از فضا و شکل و شمایل آن لذت ببرند؛ درحالیکه امروز چنین نیست.

وی با بیان اینکه ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح مناطق در دوره مدیریت شهری فعلی به بهره‌برداری رسیده است، تصریح کرد: اگر همکاری مناطق نباشد هیچ کاری در معاونت فنی انجام نخواهد شد. همکاری جمعی است که باعث می‌شود طرح‌ها به نتیجه برسد.

شعبانی ضمن تقدیر از شورای شهر برای دو برابر شدن بودجه مناطق ۲۲ گانه در سال جاری، یادآور شد: بودجه مناطق در سال جاری بیش از هشت هزار میلیارد تومان بود و در سال آینده به بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد و افزایش ۲.۵ برابری را نشان می‌دهد و بر همین اساس شهرداران مناطق باید ۱۰ برابر بیشتر فعالیت کنند.

پیش به سوی مردم‌پایه شدن مدیریت شهری

پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نیز در آیین تحقق ۱۱۰۰ پروژه در نخستین دوره طرح «من شهردارم» همزمان با رویداد امید و افتخار با بیان اینکه فرصت‌هایی که در پیش رو داریم باید مغتنم بدانیم، اظهار کرد: حکومت‌های مردم‌پایه مدعی هستند که مردم ارکان تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری را بر عهده می‌گیرند و پیشبرد امور کشور با نظر مردم صورت می‌گیرد و نمونه بارز آن انتخابات است.

وی با تاکید بر اینکه نظر مردم بسیار اهمیت دارد؛ چنانچه که رهبر معظم انقلاب اعلام کردند که حتی اگر بنده را قبول ندارید رای دهید، گفت: تلاش می‌شود در ابعاد مختلف زمینه‌های حضور مردم و تصمیم‌گیری آن‌ها فراهم شود.

سروری همچنین تصریح کرد: نباید اینگونه باشد که در هر اداره‌ای به سمت مدیران باز باشد و مردم پشت در بسته بمانند؛ تفکر اشرافی‌گری و رشد آن در بین مدیران بزرگترین آفتی است که مردم‌پایگی را از بین می‌برد.‌ متاسفانه در گوشه گوشه این کشور، برخی مسئولان نامتنجانس حضور دارند که مردم‌پایه بودن را به تمسخر گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه طرح من شهردارم از نظر مردم پایه بودن بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: همکاران ما در شهرداری، طرح رصد را که طرح نخبگانی محلات بود، تکمیل کردند. تلاش کمیسیون برنامه و بودجه برای اجرای طرح رصد قابل تقدیر است اما طرح من شهردارم، مردم را در به طور مستقیم دخیل کرد و این بسیار اهمیت دارد.

نایب رئیس شورا با تاکید بر رشد نقاط قوت و رفع نقاط ضعف این طرح با دقت و بررسی فراوان، خاطرنشان کرد: آنچه برای مدیران شهر باید اهمیت داشته باشد این است که بدنه شهر از خدمات بهره‌مند باشند. نگاه غلط و نگاه فانتزی به شهر باید از بین برود و برای زندگی مردم در محلات احترام و توجه خاصی قائل باشیم و خدمات را به این سمت سوق دهیم.

وی ادامه داد: مدیریت شهری ششم بر این بود که خدمات را در بدنه شهر پیاده کنند.‌ مردم پایه بودن باید از شعار به سمت عمل برود و ارائه خدمات در دسترس یکی از مصادیق مردم‌پایگی است. در این راستا ۵۸ درصد بودجه مناطق افزایش یافته و از ۷۷ تا ۹۹ درصد پیشرفت بودجه را در مناطق جنوبی شاهد هستیم.

سروری با بیان اینکه پیش از این آسفالت معابر، بیشتر در خیابان‌های اصلی بود، گفت: این در حالی‌ست که امروز دو سوم آسفالت در محلات توزیع شده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از مجریان طرح من شهردارم ابراز امیدواری کرد که با آسیب‌شناسی‌های دقیق، این طرح در سال آینده با دقت بیشتر و ظرفیت بالاتر اجرا شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب