دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1402 - 12:55

راهیابی ۱۰ ایده برتر به مرحله نهایی رویداد «ایده‌شوی تکنولایف»/ یوسف‌های علمی کشور را از بازار کشف کردیم

راهیابی ۱۰ ایده برتر به مرحله نهایی رویداد «ایده‌شوی تکنولایف»  یوسف‌های علمی کشور را از بازار کشف کردیم
مسئولان در رویداد «ایده‌شوی تکنولایف» با اعلام راهیابی ۱۰ ایده برتر به مرحله نهایی این رویداد عنوان کردند: یوسف‌های علمی کشور را از بازار کشف کردیم.
کد خبر : 900519

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد «ایده‌شوی تکنولایف» با همکاری مشترک مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه در تالار بزرگ بهمن این کرمانشاه برگزار شد.

این رویداد با حضور افشین غنی‌زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، سالار فخری مدیر عامل شرکت کابل باختر، ابوالفضل محمدی مدیرکل مخابرات کرمانشاه، غفور احمدی رئیس خانه تعاونگران کرمانشاه، سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه و هیئت همراه، کسمایی رئیس پلیس فتا و هیئت همراه، معاون پژوهش شهرداری کرمانشاه، اکبری از معاونت آموزشی اداره‌کل زندان‌ها، جمعی از فرماندهان و معاونان پژوهش سپاه ناحیه و فرماندهان نیروی انتظامی کرمانشاه، هوشمند عزیزی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه و جمعی از مسئولان و مدیران ارشد ادارات و سازمان‌ها و دانشگاه‌های استان کرمانشاه به میزبانی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و با مشارکت دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه در تالار بزرگ بهمن واحد کرمانشاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان کرمانشاه در این مراسم با تأکید بر اهمیت برگزاری اینگونه رویداد‌های پژوهشی در سطح دانشگاه‌های استان کرمانشاه اظهار کرد: اینگونه استارت‌آپ‌ها نیاز اساسی جامعه ماست و استارت‌آپ‌ها نهاد‌های انسانی هستند که هدف از فعالیت آن‌ها ارائه محصولات از طریق شناسایی نیاز‌های انسانی و بومی است و با کمک ایده‌های خلّاقانه این ایده‌ها را سامان می‌دهیم.

غنی‌زاده در ادامه افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با مشارکت دانشگاه فنی و حرفه‌ای این ایده‌شو را برگزار کردیم و در این مسیر ایده‌های زیاده پایش و بهترین‌ها بررسی و توسط داوران انتخاب می‌شوند.

راهیابی ۱۰ ایده برتر به مرحله نهایی رویداد «ایده‌شوی تکنولایف»/ یوسف‌های علمی کشور را از بازار کشف کردیم

وی درباره هدف برگزاری اینگونه ایده‌شو‌ها و اهمیت آن توضیح داد: هدف از برگزاری اینگونه ایده‌شو‌ها این است که فناوری و تکنولوژی‌های نوین به کمک جامعه، مشکلات موجود و در نهایت ایجاد حرفه و شغل موثر در رشد و تعالی جامعه بیایند، البته استارت‌آپ‌ها بنگاه اقتصادی نیستند، اما ایده‌های خوبی دارند و می‌توانند خلّاقانه کمک و بنگاه‌های اقتصادی را هدایت کنند؛ به عبارتی مسیر را هموار می‌کنند و از سویی استان کرمانشاه این ظرفیت را دارد که در این مسیر پیشرو باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به تعداد ایده‌های ارائه شده گفت: در این همایش تعداد زیادی ایده در مراحل مختلف ارائه شدند که در مرحله ایده‌شو ۳۰ مورد آنها انتخاب و ۲۰ مورد در این رویداد ارائه و از آنها ۱۰ ایده به‌عنوان برترین ایده انتخاب شده و جایزه دریافت خواهند کرد.

جوانان باید جامعه را بسازند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه هم بیان کرد: به جوانان خلّاقی که در این جلسه و رویدار مهم علمی و پژوهشی با توانمندی حاضر شده و ایده‌های خود را ارائه کرده‌اند خیر مقدم و تبریک عرض می‌کنم، امروز در زمانه‌ای قرار گرفته‌ایم که جوان ما آینده‌ساز نیست؛ بلکه باید حال را بسازد و در خیلی از تصمیمات کشوری جوانان ما وارد شوند و راهرو باشند تا در آینده راهبر باشند.

مرتضی کهراریان تشریح کرد: شما جوانان امروز باید جامعه را بسازید و برای آینده الگو باشید، سوال این است که چطور می‌توانیم جوان امروز را جوانی سازنده کنیم؟ در پاسخ باید عرض کنم یک دستگاه تحقیقاتی و دانشگاهی داریم و یک دستگاه اجرایی و وظیفه ما دانشگاهیان شناخت، پرورش و معرفی ایده‌هاست، وظیفه دستگاه‌های اجرایی هم که امروز نمایندگان آنان در جلسه حاضر هستند حمایت از این ایده‌هاست.

وی تأکید کرد: کاری را شروع کرده‌ایم البته با تأخیر؛ اما این حرکت آغاز شده و امروز این ایده‌شو را با ۴۰ ایده مختلف برگزار کرده‌ایم که از میان آنها، امروز ۱۰ جوان حاضر در این رویداد در جایگاه حاضر شده و ایده‌های خود را مطرح می‌کنند و می‌خواهیم یوسف‌های علمی کشورمان را در این بازار توسط مدیران و مسئولان خریداری کنیم؛ قبل از اینکه مغز‌های متفکر و جوان ما ناچار از مهاجرت شوند، من می‌خواهم قول بگیرم به نمایندگی از شورای شهر، آموزش پرورش، شهرداری، پلیس فتا، خانه تعاونگران، سپاه پاسداران و اداره‌ها و ارگان‌های مختلف که استارت‌آپ بعدی را در زمینه معضلات اجتماعی استان برگزار کنیم.

هوشمند عزیزی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه هم اظهار کرد: از تمام دوستانی که از تمامی ارگان‌ها و دانشگاه‌ها در این رویداد شرکت کرده‌اند تشکر می‌کنم و خوشحالم که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه این حرکت ارزشمند را آغاز کرده‌ایم، مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند که در کنار علم و پژوهش پنجه‌های کارآمد را بیش از همه نیاز داریم و دانشگاه فنی و حرفه‌ای این وظیفه را دارد، ما تلاش می‌کنیم دست به دست هم دهیم و آن چه را که شایسته جوانان این شهر است بدان دست یابیم.

راهیابی ۱۰ ایده برتر به مرحله نهایی رویداد «ایده‌شوی تکنولایف»/ یوسف‌های علمی کشور را از بازار کشف کردیم

براساس مصوبه شورای مرکزی رشد دانشگاه به تاریخ ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲، استارت‌آپ فناورانه‌ای با عنوان تکنولایف (فناوری و نوآوری در زندگی روزمره) توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه به‌‌صورت مشترک و به‌عنوان سومین ایده‌شو در تاریخ ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ در سالن تالار بهمن دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد که هدف اصلی از برگزاری این رویداد فناورانه، شناسایی و جذب ایده‌های خلّاقانه جامعه صنعتی و دانشگاهی استان کرمانشاه درراستای تشکیل تیم‌های فناورانه قوی و با انگیزه برای استقرار در مراکز رشد دو دانشگاه و تولید محصولات دانش‌بنیان و ورود به بازار کسب و کار با حمایت مراکز رشد می‌باشد. صاحبان ایده‌های برتر در این رویداد به صورت رسمی معرفی و از آنها تقدیر شد. ضمنا سه دانش آموز مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه نیز با ارائه ایده‌های فناورانه شایسته تقدیر تشخیص داده شدند.

از مهم‌ترین دستاورد‌های این رویداد استقبال کم‌نظیر مدیران و مسئولان دستگاه‌ها و شرکت‌ها و صنایع استان از این ایده‌شو بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب