دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا:

وحیدی: دانشجویان خارجی فرصت بزرگی برای تبادلات عمیق فرهنگی هستند

وحیدی: دانشجویان خارجی فرصت بزرگی برای تبادلات عمیق فرهنگی هستند
وزیر کشور گفت: برای رد شدن از فرهنگی سطحی و رسیدن به فرهنگ عمقی باید به تبادل دانشجویان بین الملل اقدام کنیم که فرصت بزرگی برای تبادلات عمیق فرهنگی بین ملت ها به شمار می آیند.
کد خبر : 900233

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد وحیدی، وزیر کشور در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا که امروز (سه‌شنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۲) در سالن همایش‌های بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است، اظهار کرد: تبادلات فرهنگی یکی از حوزه‌های اصلی دنیای امروز است‌.

وی افزود: وقتی تبادلات فرهنگی در حد لایه‌های سطحی باشد عمق پیدا نمی‌کند و شناخت پیدا نمی‌شود و نمی‌تواند موتور قوی برای حرکت‌های عمیق و جدی باشد، در صورتی که دنیا به فرهنگ قوی احتیاج دارد.

وحیدی تصریح کرد: یکسان‌سازی فرهنگ‌ها در دهکده جهانی مطرح بوده، اما این موضوع انجام نشدنی است؛ چرا که هر فرهنگی دارای ارزش‌های متفاوت است و وجودشان تعمیق را نشان می‌دهد که در قرآن کریم هم بدان اشاره شده است.

وزیر کشور بیان کرد: دهکده جهانی به‌شدت فرهنگ‌ها را دچار فروپاشی از درون می‌کند، واژه‌ها فرهنگی را القا می‌کنند که برای افراد دارای مفاهیم متفاوت است.

وی گفت: برای رد شدن از فرهنگی سطحی و رسیدن به فرهنگ عمقی باید به تبادل دانشجویان اقدام کنیم که فرصت بزرگی برای تبادلات عمیق فرهنگی بین ملت به شمار می‌آیند و می‌تواند به بهره‌برداری ۲ سویه  کشورها بپردازد و منجر به پیوستگی ملت‌ها، تقویت روابط کشورها، ایستادگی در مقابل فرهنگ مخرب و فراگیری تجربه‌های لازم شود.

وزیر کشور ادامه داد: فرهنگ عمیق و فرهنگ تبادل و تعامل در جمهوری اسلامی ایران وجود دارند و با وجود اینکه برخی کشورها فرهنگ محدودی دارند، اما دانشمندان ایرانی مانند علامت طباطبائی و شهید مطهری دارای فرهنگ مدون قابل انتقال هستند و آزاداندیش هستند که به ظرفیت بزرگ علمی ایران افزوده شده است.

وحیدی تأکید کرد: نرخ پیشرفت علمی ایران در جهان دارای جایگاه اول است که ظرفیت بزرگی است و نشان می‌دهد نظام جمهوری اسلامی ایران انحصارگرا نیست.

وی بیان کرد: اگر ظرفیت علمی کشورهایی که می‌توانند در کنار هم قرار بگیرند مورد استفاده قرار گیرد ظرفیت گسترده علمی همین کشورها پردامنه و چند برابر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب