ساخت ۷ باب مدرسه ۱۵ کلاسه برای اتباع خارجی در تهران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایران، کشوری با بیش از ۸۳ میلیون نفر جمعیت، دومین میزبان مهاجران در جهان است. برای بیش از نیم قرن، پناهندگان از عراق و افغانستان به ایران پناه میبردند و مسئولان متولی نباید اجازه دهند که اتباع به هر شهری که دلشان میخواهد بروند و ساکن شوند. حضور اتباع در کشور باید تقسیم شود تا مشکلاتی در خصوص آموزش آنها به وجود نیاید، زیرا حضور آنها بر اقتصاد و جامعه ایران تأثیرات مختلفی دارد.
حضور ۱۳۰ هزار دانشآموز اتباع در شهرستانهای تهران
عباس زارع، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با اشاره به اینکه ۲۰۰ هزار دانشآموز اتباع در کشور وجود دارد در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: تقریبا از این آمار ۱۳۰ هزار دانشآموز اتباع در شهرستانهای استان تهران ساکن هستند و امسال ۷ مدرسه ۱۲ تا ۱۵ کلاسه در یک سال برای اتباع ساخته شده است.
تأمین بخشی از اعتبارات مدارس اتباع توسط دولت
وی با اشاره به مناطق مدارس ساختهشده برای اتباع، تصریح کرد: مدارس برای اتباع در مناطق ۱۵ و ۱۸ و شهرستانهای استان تهران از جمله قرچک، ملارد، پاکدشت، شهریار و کهریزک تأمین اعتبار شد که بخشی از آن توسط اعتبارات دولتی انجام میشود.
زارع ادامه داد: برای ۱۴۰۳ هنوز پروژهای در دست اقدام نداریم؛ اما برنامهریزیهایی در این خصوص انجام شده است و قصد داریم پروژههای مشارکتی با کمیساریای عالی حقوق بشر و وزارت آموزش و پرورش در آیندهای نزدیک داشته باشیم.
انتهای پیام/