رمزگشایی از تجاریسازی شرکتهای دانشبنیان
وحید فولادگر در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهارکرد: به واسطه اهمیت حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نیازی که به حمایت از این شرکتها تا رسیدن به مرحله تجاریسازی وجود دارد تا بتوانند نقش اساسیتری در اقتصاد کشور ایفا کنند، کمیتههای متعددی در کمیسیون دانشبنیانهای اتاق بازرگانی ایجاد شده است.
وی افزود: در کمیسیون اقتصاد دانشبنیان اتاق بازرگانی در دوره جدید درچند محور موضوعات مربوط به این بخش دستهبندی شده است تا بتوانند در راستای حمایت از دانشبنیانها اقدامات اجرایی را تعریف کنند.
ضرورت تسهیلگری و اجرای قوانین برای رشد دانشبنیانها
فولادگر عنوان کرد: بحث تسهیلگری و اجرای قوانین یکی از موضوعات مهم در ارتباط با دانشبنیانهاست. قانون جهش دانشبنیانها قانونی مناسبی است که در راستای حمایت از این شرکتها در مجلس به تصویب رسیده و از دو سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و مواردی در ذیل این قانون وجود دارد که باید مورد پیگیری قرار گیرد تا این حمایتها جنبه اجرایی به خود بگیرند.
وی افزود: کمیته تأمین مالی در کمیسیون دانشبنیانهای اتاق بازرگانی ایجاد شده است تا در تأمین مالی برای شرکتهای دانشبنیان پیگیریهای لازم را به اجرا برساند.
نیاز صنایع به دانشبنیانها برای به روزرسانی تکنولوژی
فولادگر خاطرنشان کرد: بسیاری از فعالان اقتصادی و صنعتی در کشور برای بهروزرسانی دانش و تکنولوژی در صنایع تحت مدیریت خود نیاز به شرکتهای دانشبنیان دارند و باید اتصال لازم میان عرضه و تقاضا در این بخش ایجاد شود.
وی با اشاره به ایجاد کمیته فناوری در کمیسیون دانشبنیان اتاق بازرگانی ایران، بیان کرد: همه خدمات اقتصادی از کشاورزی، بازرگانی، خدمات و صنایع نیاز به دانش، فناوری و محصولات شرکتهای دانشبنیان دارند تا بتوانند فعالیت به روز داشته باشند که مجموعه این فعالیتها از سوی کمیته فناوری کمیسیون دانشبنیان اتاق بازرگانی ایران پیگیری خواهد شد.
فولادگر عنوان کرد: کمیتههای متعددی در کمیسیون دانشبنیان اتاق بازرگانی با هدف بهبود وضعیت دانشبنیانها در کشور و افزایش سهم آنها در اقتصاد کشور ایجاد شده است تا در این راستا به تجاریسازی شرکتهایی که در این حوزه نیاز به کمک دارند، اقدام شود.
نقش مهم برخی دانشبنیانها در حل مشکلات ملی
فولادگر خاطرنشان کرد: شرکتهای دانشبنیان متعددی در کشور وجود دارند که توانستهاند به این مرحله برسند و کار تجاریسازی محصول یا تولیدات خود را وارد فاز اجرایی کردهاند و نیازی هم به تأمین مالی و منابع مالی جدید ندارند. این شرکتها نقش مهمی در حل معضلات و مشکلات در سطح ملی دارند.
وی عنوان کرد: البته لازم است این شرکتها برای حل مسائل استانی و ملی از سوی مسئولان و دستاندرکاران به بازی و همکاری گرفته شوند.
ظرفیت استانهای صنعتی برای جذب دانشبنیانها
فولادگر خاطرنشان کرد: در برخی از استانهای خشک و البته صنعتی مانند اصفهان موضوع آب و مدیریت منابع موضوعی مهم است به همین دلیل ظرفیت بالایی برای جذب شرکتهای دانشبنیان فعال در این زمینه وجود دارد. این رویکرد در کمیسیون دانشبنیان اتاق بازرگانی در دستور کار قرار گرفته است که بتوان ابعاد مختلف مربوط به دانشبنیانها را به صورت تخصصی مورد پیگیری قرار داد.
انتهای پیام/