دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 اسفند 1402 - 11:35

اسلامی: نامزدهای انتخابات دستورات تبلیغاتی را رعایت کردند/هیچ پرونده‌ای تشکیل نشد

اسلامی: نامزدهای انتخابات دستورات تبلیغاتی را رعایت کردند هیچ پرونده‌ای تشکیل نشد
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: در بازه زمانی تبلیغات انتخابات کمترین گزارش تخلف در کشور را داشتیم و هیچ پرونده‌ای در این زمینه از سوی مراجع قضایی تشکیل نشده است.
کد خبر : 899194

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ محسن اسلامی امروز پنجشنبه در گفت‌و‌گویی اظهارداشت: در این دوره و در بازه زمانی تبلیغات هم نامزد‌ها و هم هواداران به درستی دستورالعمل‌ها را رعایت کردند و ما کمترین گزارش را در کل کشور داشتیم و همچنین از ناحیه مراجع قضایی پرونده‌ای به لحاظ تخلف شکل نگرفته است.

وی اضافه کرد: برگزاری همایش‌های مختلف توسط ستاد انتخابات و همکاران در تمامی حوزه‌های انتخابیه به این روند و نداشتن تخلف در زمان تبلیغات کمک کرد.

اسلامی ساعت آغاز رای‌گیری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری را ۸ صبح فردا - جمعه ۱۱ اسفند اعلام کرد و افزود: پیش از آغاز رأی گیری همکاران ما در شعب اخذ رای سراسر کشور مستقر می‌شوند که حدود ۵۹ هزار شعبه در کل کشور تعریف و تمام دستگاه‌های احراز هویت هم ارسال شده است.

وی این را هم گفت که با توجه به شرایط جوی کشور و بارش برف و باران تدابیری اندیشیده شده تا همکاران ما در نقاط صعب‌العبور و سایر نقاط برفی هم حضور یابند تا رای مردم را حتی در همین شرایط داشته باشیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره زمان اخذ رای نیز اظهار داشت: بر اساس قانون ۱۰ ساعت زمان اخذ رای است و به تشخیص وزیر کشور قابلیت تمدید دارد که در این زمینه اطلاع رسانی می‌شود.

استقرار ۱۰ هزار صندوق الکترونیکی در چهار حوزه انتخابیه

وی درباره الکترونیکی شدن انتخابات مجلس دوازدهم گفت: انتخابات در چهار حوزه انتخابیه آبادان، قم، رشت و ملایر به شکل الکترونیکی است و این چهار حوزه، ۱۷۰۰ شعبه خواهند داشت که برای هر شعبه پنج صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است. یعنی در مجموع ۱۰ هزار صندوق الکتریکی وجود خواهد داشت؛ که در این رابطه شعب ما با حضور عوامل اجرایی و ناظران آموزش‌های لازم را دیده اند.

اسلامی مدت زمان رای الکترونیکی را بین ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه عنوان کرد و گفت: در مرحله انتخابات شورا‌ها هم ما صندوق‌های الکترونیکی رای را داشتیم، اما نظارت انتخابات شورا بر عهده شورای نگهبان نبوده ولی در این دوره از انتخابات مجلس، شورای نگهبان به عنوان ناظر پذیرفته است تا انتخابات الکترونیکی باشد.

وی آخرین فرصت انصراف نامزد‌ها را تا ۷۲ ساعت قبل از رأی گیری عنوان کرد و گفت بر اساس قانون هیچ‌کدام از نامزد‌ها دیگر نمی‌توانند انصراف دهند و نمی‌توانیم پذیرش داشته باشیم.

وی تعداد رقابت نامزد‌های ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را ۱۴۴ نامزد عنوان کرد.

شیوه رای الکترونیکی چگونه است؟

سخنگوی ستاد انتخابات پیش از این در توضیح شیوه رأی الکترونیکی شرح داد: مردم با حضور در شعبه پای صندوق الکترونیکی رای خواهند داد و در چنین شعباتی رای دهنده کارتی را از ما خواهد گرفت که تعریف و احراز می‌شود و سپس کارت را وارد سامانه کرده و در آنجا نامزد‌ها را انتخاب و ثبت می‌کند و با یک کلیک عملیات رأی دادن پایان می‌یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته