دانشگاهیان با همه توان برای افزایش مشارکت در انتخابات به میدان بیایند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام حسن عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان در شورای معاونان دانشجویی- فرهنگی این استان با بیان اهمیت مرجعیت اجتماعی اظهار کرد: داستان انتخابات امسال فراتر از عملکرد یک فرد اصلح یا ناکارآمدی یک شخص ناصالح است؛ بلکه بحث جامعه اسلامی و مرجعیت اجتماعی بوده که نقش دانشگاهیان در احیای این مرجعیت و حفظ آن برای عدم استیلای رسانه غرب بر این مرجعیت است.
وی نقش خطیر استاد و دانشگاه در این برهه حساس را یادآور شد و اضافه کرد: شایسته است استادان دانشگاه برای سه قشر برنامه و نقشه راه جداگانه داشته باشند، برای مرجعیت اجتماعی، برای آنان که اعتقاد چندانی به حمایت از جمهوری اسلامی ندارند، برای افرادی که دچار خطای سیاسی یا سوءبرداشت از مسائل سیاسی و اجتماعی شدهاند. اگر با نگاه رسالت اجتماعی نگاه کنیم، درمییابیم که مسئله انتخابات، مسئله فردی نیست و صحبت از امانتی است که باید به دست امام زمان (عج) برسانیم و کوتاهی موجب آسیب به جامعه اسلامی خواهد شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان با اشاره به اینکه از انجمنها و کانونها و تشکلهای سیاسی اساتید و دانشجویان غافل نشوید، مطرح کرد: همواره در مواقع حیاتی و حساس دانشگاه آزاد اسلامی همواره پیشرو بوده و در شرایط کنونی و با توجه به اینکه حفظ نظام اوجب واجبات است و اقدام شما کمتر از مدافعان کشور در زمان جنگ نیست؛ باید با همه توان برای انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی به میدان بیایید و ایفای وظیفه کنید.
برگزاری حیاتیترین انتخابات طول حیات انقلاب اسلامی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز گفت: با توجه به تحولات بینالمللی و منطقهای اخیر، انتخابات امسال، حساسترین و حیاتیترین انتخابات طول حیات انقلاب اسلامی است و توجه به همین امر مشارکت جدیتر و فعالیت بیشتر ما را میطلبد.
پیام نجفی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بیان کرد: امسال دشمنان انقلاب با همه توان و داشتههای خود برای تضعیف و نابودی جمهوری اسلامی به میدان آمدهاند و ما نیز در مقابل باید هر آنچه از نظر سختافزاری و نرمافزاری و از نیروی انسانی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و سایر سرمایهها در توان داریم، برای خنثیسازی مکر دشمنان و بالا بردن مشارکت بهکار بریم.
وی تأکید کرد: ظرفیت تأثیرگذاری استادان بر دانشجویان، ایجاد تریبون آزاد در واحدهای دانشگاهی و در میدانها شهرها، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با حضور نامزدها بدون جهتگیری و حمایت از جناحی خاص، هماهنگی و حضور استادان متقاضی کاندیداتوری در صداوسیمای هر بخش یا شهرستان برای مصاحبه و بیان برنامهها، ازجمله راههایی است که میتوان در این باره برای افزایش مشارکت همگانی از آن بهره برد.
وظیفه افسران جنگ نرم در انتخابات
رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز عنوان کرد: دشمن با دستآویز کردن آمار ساختگی و غیرواقعی جلوه دادن نظرسنجیها، سعی در ایجاد ناامیدی و دلسرد کردن مردم برای خلق حماسه و مشارکت پرشور هستند و ما بهعنوان افسران جنگ نرم وظیفهای به مراتب سنگینتر و حساستر از سایرین داریم.
محمد باقری، انتخابات را لیلهالقدر نظام اسلامی خواند و توضیح داد: اگر تاریخ انتخابات را بررسی و دنبال کنیم، میبینیم که هرگاه مشارکت قوی بوده، حرکت نظام اسلامی و روند اتفاقات مثبت هم قویتر بوده و هرگاه مشارکت ضعیف بوده، بالطبع اقدامات و سیر پیشرفت نیز با کندی و نارضایتی همراه بوده است.
انتهای پیام/