اعتبارمان را در گفتههای غربپژوهان و شرقشناسان میجوییم!/ چرا اثری از نهجالبلاغه در کتب درسی نیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام سید مصطفی میرلوحی عضو هیئت امنای دانشگاه امام صادق(ع) در سومین کنگره بینالمللی نهجالبلاغه از سری برنامههای سومین جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد که در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد، بیان کرد: جرج جرداق مسیحی زمانی که به ایران آمده بود، اشاره کرد که علامه امینی(ره) کتاب «نهجالبلاغه» را برای من ارسال کرد تا بهعنوان یک وکیل و با عدم سوءگرایی آن را بخوانم و نظر دهم و اینگونه بود که با نهجالبلاغه آشنا و جذب آن شدم و با وجود عدم التزام و اعتقاد به اسلام و مسلمانی، صدها بار نهجالبلاغه را خواندهام.
وی با بیان اینکه علامه امینی(ره) در دوران بدون اینترنت، تکنولوژی بود، نظام اسلامی و بودجههای فرهنگی، کتاب الغدیر را نگارش میکند و به ترویج نهجالبلاغه میپردازد، افزود: ما جز خجالت در برابر این بزرگان نداریم که با این همه امکانات، هیچ اقدام شایان توجه و مؤثر یا اثر قابل عرضهای در دفاع از امیرالمومنین (ع) نداریم.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه برای انبیاء پنج وظیفه عنوان شده است، ادامه داد: دریافت وحی، نخستین وظیفه پیامبران است و حفظ این وحی وظیفه دیگر برگزیدگان الهی است؛ همچنین تبیین و تفسیر وحی وظیفه حجت خداست و خداوند در قرآن بارها ذکر کرده که پیامبر اسلام(ص) برای تبیین وحی فرستاده شده است.
عضو هیئت امنای دانشگاه امام صادق(ع) متذکر شد: مبارزه با بدعتها و تحریفها از دیگر وظایف انبیاست و آخرین وظیفه آنان اجرای معارف وحی در جامعه است.
میرلوحی خاطرنشان کرد: در زمان کنونی تنها دریافت وحی منسوخ شده و برای همین پیامبری فرستاده نشده، اما دیگر وظایف انبیاء هنوز باقی بر عهده ائمه اطهار علیهمالسلام و حجتهای خداوند است.
وی درباره ترویج نهجالبلاغه در جامعه گفت: باید معارف بیکران نهجالبلاغه در کتب درسی ما گنجانده شود و فقدان نهجالبلاغه در سرفصلهای آموزشی ما سبب غفلت از آن شده؛ چرا ما در کتب درسی کشور اعتبارمان را در گفتههای غربپژوهان و شرقشناسان میجوییم، اما هیچ نشانی از نهجالبلاغه در کتب درسیمان نمییابیم.
عضو هیئت امنای دانشگاه امام صادق(ع) تشریح کرد: متأسفانه نهجالبلاغه را جدی نگرفتهایم و دم از نهجالبلاغه میزنیم؛ در حالی که در حوزه و دانشگاه غفلت از این کتاب گرانسنگ مشاهده میشود و خوشحالم در دانشگاه آزاد اسلامی به آن اهتمام ویژه شده و این دانشگاه، آن را جدی گرفته است.
انتهای پیام/