ارسال ۸۰ مقاله به دبیرخانه جشنواره «سبک زندگی علوی»/ ۳ اثر برتر معرفی شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت باسعادت حضرت علی اکبر علیهالسلام و روز جوان، آیین اختتامیه سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری «امامت و مهدویت» با موضوع «سبک زندگی علوی» و با حضور حجتالاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولیفقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد، سردار علی محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری، اکبر اشرفی قائم مقام معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیئت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و همچنین تعدادی از شخصیتهای ارشد استان چهارمحال و بختیاری در تالار شهید سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در این آیین با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان گفت: مهدویت به عنوان یکی از اعتقادات مهم در اسلام، میتواند به عنوان یک موضوع مورد بررسی و بحث در دانشگاهها مطرح شود. این موضوع از جنبههای مختلفی مانند اعتقادات دینی، فلسفی، تاریخی و اجتماعی قابل بررسی است.
ابراهیم رحیمی افزود: پرداختن به موضوع مهدویت در دانشگاهها و تحقیقات دینی، فلسفی، تاریخی و اجتماعی میتواند به فهم بهتر این مفهوم و تأثیر آن بر جوامع اسلامی کمک کند.
وی متذکر شد: دانشگاه باید در تمدنسازی و ایجاد تمدن نوین اسلامی نقشآفرینی کند. تمدن ابزار زندگی انسان بوده و بشر در سایه تمدن زندگی میکند؛ بنابراین در ایجاد تمدن نوین اسلامی باید مفاهیم پایه وجود داشته باشد و در نظام تعلیم و تربیت دانشگاه تحول ایجاد کنیم؛ چراکه دانشگاههای ما در حوزههای مختلف افراد تمدنساز را نمیسازد و سمت و جهت تمدنی ندارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد متذکر شد: بهدلیل اهمیت این موضوع مقام معظم رهبری فرمودند که مهمترین سؤال دانشگاهها با تکیه بر میراث و تجربه انقلاب اسلامی، تمدن نوین اسلامی است؛ بنابراین مسائل دانشگاه باید بین مسائل تمدن نوین اسلامی باشد؛ از این رو دانشگاه آزاد بهعنوان یکی از مسائل دانشگاه، به موضوع امامت و مهدویت پرداخته است.
رئیس دبیرخانه امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به موضوع سومین جشنواره امامت و مهدویت در شهرکرد، گفت: سبک زندگی علوی بهمعنای زندگی متعادل، ساده و با انطباق با محیط اطراف بوده و این سبک زندگی بر اصولی مانند صداقت، اخلاق، احترام به دیگران و مسئولیتپذیری تأکید دارد، همچنین سبک زندگی علوی بر پایه ارزشهای دینی و اخلاقی مانند تواضع، بخشش و عدالت استوار است.
ترویج فرهنگ مهدویت و رسیدن به تمدن نوین اسلامی
دبیر دبیرخانه سومین جشنواره امامت و مهدویت نیز در حاشیه این مراسم هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ مهدویت و رسیدن به تمدن نوین اسلامی عنوان کرد و گفت: فعالیتهای منتخب علمی نخبگان با موضوع مهدویت در جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در قالب یک کتابچه به چاپ میرسد.
مریم نقدی دورباطی افزود: تعداد ۸۰ مقاله علمی از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ارسال و پس از داوری سه مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شد.
وی متذکر شد: بهاره بنیطالبی دانشیار گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد موفق شد با ارائه مقالهای با عنوان «تبیین ارتباط بین حسابداری اسلامی و پاسخگویی از منظر دانش» رتبه نخست را کسب کند.
محمدتقی محمودی عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد هم با ارسال مقالهای با عنوان شاخصههای ممیزه سبک زندگی علوی و نادر پورارشد عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با مقاله ادله عقلی در اثبات اصالت ائمه علیهمالسلام با تأکید بر شبهات کنونی جوانان بهترتیب رتبههای دوم و سوم را بهدست آوردند.
به گزارش آنا، همایش «امامت و مهدویت» یک رویداد مذهبی و فرهنگی است که در آن موضوعات مربوط به امامت و مهدویت در اسلام بررسی میشود.
در این همایش، نخبگان، محققان و علاقهمندان به این موضوعات به گفتوگو، سخنرانی و بحث پیرامون مهدویت میپردازند. در پایان این مراسم با حضور مسئولان کشوری و استانی از برترینها با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.
ادای احترام به پنج شهید گمنام دانشگاه، برپایی نمایشگاه کتاب مهدویت، نمایشگاه نقاشی از فرزندان کارکنان و استادان دانشگاه، پخش کلیپ و سرود، سخنرانی با موضوع مهدویت، ارائه مقاله توسط رتبه نخست جشنواره و گزارش اقدامات انجام شده توسط دبیر علمی همایش از دیگر برنامههای سومین جشنواره «امامت و مهدویت» در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بود.
انتهای پیام/