گفتوگوی مردم با دولت در نظام اسلامی، رنگ و بوی تکلیف دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صادقی، امامجمعه شهر سده لنجان در«تریبون آزاد» با موضوع «انتخابات» که با تلاش بسیج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: انتقاد و اعتراض درست، ازجمله حقوق و آزادیهای سیاسی شهروندان بوده که در نظام جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناختهشده است. جمهوری اسلامی نیز نسبت به جایگاه مردم در عرصه سیاسی، رویکردی مثبت داشته و با تأیید نقش فعال آنان در زمینه شناسایی حقوق و آزادیهای مردم، موضعِ شفاف و صریح دارد.
امامجمعه شهر سده لنجان با بیان اینکه اعتراض و گفتوگوی مردم با دولت در نظام اسلامی، رنگ و بوی تکلیف دارد، عنوان کرد: اصولاً نهادهای سیاسی ریشه در باورهای مردم داشته و بر آن منطبق میشوند از آنجاییکه مردم به قوانینی که اعتقاد دارند، احترام میگذارند، اِعمال زور و اجبار مردم به اطاعت، صرفاً به ظاهرسازی میانجامد هر آنچه این وضعیت بادوامتر باشد، تضاد میان اعتقادات مردم و نهادهای سیاسی حاکم بیشتر شده و در نتیجه، موجب پدید آمدن مقاومتهای آشکار و نهان میشود.
نقش انتقاد درست در اصلاح امور سیاسی و اجتماعی جامعه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لنجان نیز با تأکید بر انتقاد سازنده گفت: انتقاد درست و اصولی با اینکه کاربرد اساسی و ارزنده در اصلاح عملکرد حکومت و مسئولان دارد، نقش مهم و تعیینکنندهای نیز در اصلاح امور سیاسی و اجتماعی ایفا میکند.
سیدمسعود داودی با بیان اینکه انتقاد سازنده در نظام جمهوری اسلامی بهعنوان امر مطلوب و پسندیده، دارای اهمیت و ضرورت است، اضافه کرد: نقد درست و اصولی یکی از نیازهای اساسی جامعه و نظام اسلامی و مستلزم علم و آگاهی نسبت به موضوعات و مسائل کشور و جامعه است؛ بنابراین چنانچه همراه با حسن نیت، واقعنگری، موقعیتشناسی و مصلحت سنجی باشد و با زبان نرم و ملایم، مطرح شود، ابزار سازنده و مؤثری خواهد بود که همواره خیر و صلاح را در پی خواهد داشت.
وی با تأکید بر توجه به موقعیت سیاسی و بینالمللی نظام اسلامی بیان کرد: یکی از آداب و شرایط انتقاد و اعتراض نسبت به عملکردهای دولت، توجه به موقعیت سیاسی و بینالمللی نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ زیرا دشمنان اسلام و مخالفان نظام در عرصه جهانی به دنبال آن هستند تا از هر بهانهای برای تضعیف نظام و ناکارآمد نشان دادن آن بهرهبرداری کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لنجان مطرح کرد: استکبار جهانی و دشمنان نسبت به تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران، بیش از هر چیزی به نارضایتیها و اعتراضات داخلی، امیدوارند و تلاش میکنند با دامن زدن به آنها، دامنه اعتراضات را گسترش دهند و با تضعیف روحیه مردم، امید آنان را به کارآمدی نظام، واهی جلوه دهند.
داودی ادامه داد: اگر در طرح انتقادات به موقعیت سیاسی و بینالمللی نظام جمهوری اسلامی ایران توجه نشود و بهعبارت دیگر، مصلحت نظام، مدنظر قرار نگیرد، ناخواسته آب به آسیاب دشمن ریخته خواهد شد؛ البته انتقاد و اعتراض باید مطرح شود؛ زیرا برخی انتقادات در حدی نیستند که دشمن بتواند از آن استفاده کند. چنانکه در سایر موارد، اتخاذ شیوه مطلوب و حفظ هوشیاری در طرح انتقاد و اعتراض، مانع بهرهبرداری دشمن از آن میشود.
انتهای پیام/