اقتصاد و امنیت جامعه مستلزم حضور حداکثری مردم در انتخابات است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرهاد مصرینژاد، نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در نشست تبیینی با موضوع«رفتارهای انتخاباتی و مشارکت اجتماعی _سیاسی مردم» که دردانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان برگزار شد اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران در حالی چهل و پنجمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت که مردم جهان، آن را درگذر از چالشها و به دست آوردن پیشرفتهای خیرهکننده، همواره سربلند دیدهاند.
وی با اشاره به قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: نظام پرشکوه جمهوری اسلامی ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها نظامی بوده که با شعارهای توحیدی و دینی، چله پرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سرنهاده و در برابر همه وسوسههایی که غیرقابل مقاومت به نظر میرسیدند از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده است.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به آیه ۱۲۰ سوره توبه عنوان کرد: آنچه در این آیه صراحتاً گفته میشود اینکه هر عملی منجر به خشم کفار شود، عمل صالح بوده و حضور در فرایند انتخابات فارغ از همه مسائل سیاسی و اجتماعی، عمل صالح است.
مصرینژاد بابیان اینکه دشمنان همه تلاش خود را میکنند که انتخابات کم رونق برگزار شود، مطرح کرد: تبعیت نکردن از کافران جهاد کبیر و هر عملی که برای تثبیت انقلاب اسلامی انجام شود عمل صالح و تقوای اجتماعی است؛ بنابراین شرکت در انتخابات و راهپیمایی ۲۲ بهمن مصداق عمل صالح است.
وی با ترسیم رفتار انتخاباتی مردم، تشریح کرد: مشارکت مردم در انتخابات برای پیشرفت و صیانت از کشور لازم است. چنانچه عدهای تصمیم به شرکت نداشته باشند، دشمن نظام نیستند؛ بلکه اهمیت قضیه را نمیدانند و متوجه تأثیر رأی خودشان بوده؛ کسانیکه معتقد بهنظام و قانون اساسی نیستند، درصد بسیار کمیابی هستند. دانشگاهیان باید کنشگری فعال در انتخابات داشته باشند، فرهیختگان دانشگاهی برای اقناع طیفهای مردم باید تلاش کرده و تلاش فرهیختگان و دانشگاهیان باید این باشد که با کنشگری فعال، مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنند.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه یکی از مهمترین کنشهای سیاسی همراهی با مردم است. اضافه کرد: اصولاً انتقاد و اعتراض با حفظ مشروعیت نظام و بهعنوان مبارزه در حکومت و نه مبارزه با حکومت باهدف ایجاد اصلاحات و در راستای همگونی و همگونگی، صورت میگیرد. ازاینرو، لازم است در طرح انتقاد و اعتراض، شیوههای متفاوت آن مدنظر قرار گیرد که با توجه به هدف اصلی، باید بر اساس مراحل مختلف و بهصورت تدریجی انجام پذیرد؛ بنابراین باید انتقادات مردم را شنید و پاسخگو بود و بر رفع مشکلات با تکیهبر توان داخلی تأکید کرد.
مصرینژاد با اشاره به وظیفه نمایندگان مجلس تبیین کرد: مجلس بر اساس قانون اساسی ریلگذار آینده کشور است؛ ضمن اینکه حل مشکلات کشور به قانونگذاری مناسب و حضور مدبرانه نمایندگان مجلس نیاز دارد.
انتهای پیام/