دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 خرداد 1395 - 10:58

جانشین فرمانده سپاه: موفقیت بیمارستان بقیت‌الله (عج) افتخار سپاه است

جانشین فرمانده سپاه با تقدیر از کارکنان بیمارستان بقیت‌الله (عج) جهت کسب درجه یک عالی، اظهار کرد: موفقیت‌های بزرگی که ظرف سال‌های اخیر در این بیمارستان به دست آمده نشان افتخار تحسین‌برانگیزی برای سپاه است.
کد خبر : 89617

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، سردار حسین سلامی صبح امروز در مراسمی که به مناسبت اهدای درجه یک عالی به بیمارستان فوق تخصصی بقیةالله (عج) برگزار شد با اشاره به کسب درجات عالی از سوی بیمارستان بقیةالله (عج)، بیان کرد: موفقیت‌های بزرگی که این بیمارستان ظرف سال‌های اخیر به دست آورده است نشان افتخار تحسین‌برانگیزی برای سپاه است.


وی افزود: قطعاً قرار گرفتن در میان پنج بیمارستان برتر از بین 850 بیمارستان سراسر کشور حاصل تلاش‌ها و به هم پیوستگی اقدامات سیستماتیک و برنامه‌ریزی شده در یک مجموعه است.


وی با تقدیر از کارکنان بیمارستان بقیةالله (عج)، گفت: دریافت نشان عالی از سوی این بیمارستان نشان‌دهنده برقراری فرایندهای منظمی در این بیمارستان است.


جانشین فرمانده سپاه در بخش‌هایی از صحبت‌های خود به جایگاه جهان اسلام از نظر پیشرفت در تمدن اشاره کرد و گفت: در قرون وسطی و پیش از رنسانس ایران و جهان اسلامی در عرصه تمدن که مجموعه‌ای از علم، فرهنگ،‌ فناوری و حاکمیت اقتصاد است نقش اول را ایفا می‌کرد اما بعد از رنسانس این جایگاه را به اروپا واگذار کرد.


وی تأکید کرد: امروز و پس از پیروزی انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی ایران به دنبال بازیابی آن جایگاه است.


سلامی با اشاره به دانشمندان، فیلسوفان و پزشکان جهان اسلام و اقدامات آنها در بنیانگذاری علوم نوین، افزود: جهان اسلام و ایران در بنیان نهادن بسیاری از علوم جدید حضور داشته‌اند.


جانشین فرمانده سپاه با تأکید بر لزوم کسب اعتماد به نفس از سوی دانشمندان جهان اسلام و ایران، اظهار کرد: ما می‌توانیم و باید به تدریج به نقطه مرجع علمی جهان تبدیل شویم.


وی در ادامه با بیان اینکه پ«زشکی علاوه بر اینکه هنر است حکمت و علم نیز محسوب می‌شود»، تأکید کرد: پزشکی ابتدا هنری بوده که در آن حکمت نیز وجود داشته است و پس از ارائه مقالاتی از سوی دانشمندان علوم پزشکی از حوزه هنر به علم تبدیل می‌شود.


جانشین فرمانده سپاه در ادامه به مقایسه علوم پزشکی در ایران و غرب اشاره کرد و گفت: متأسفانه در غرب و آمریکا فلسفه پزشکی به جای فضیلت،‌ به دغدغه مالی تبدیل شده و این جایگاه به شغل تنزل یافته است. در عرصه جدید و بر اساس حکمت مادی غرب،‌ طبابت به تجارت پزشکی تبدیل شده است.


وی با تأکید بر اینکه «بر اساس دلسوزی و ایمان واقعی شکل می‌گیرد»،‌ افزود: در طب اسلامی واقعیت بر این اساس است که با برقراری ارتباط عمیق با احساس بیمار نسبت به درمان او اقدام شود.


سلامی در پایان با بیان اینکه «انگیزه‌های معنوی و متعالی در بیمارستان بقیةالله (عج) این بیمارستان را حائز رتبه عالی کرده است»، گفت: باید در مدیریت فرآیند درمان،‌ پیشرفته‌ترین روش‌ها را با اصلاح بر اساس فرهنگ اسلامی پیاده کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب