حاکمیت قانون و اخلاق زمینهساز نظم و انضباط دانشگاه است
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلاموالمسلمین سید ابراهیم حسینی، نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیئتعلمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جریان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیئتعلمی که در دانشگاه ایلام برگزار شد، گفت: عظمت ملت ایران در جهان امروز غرورآفرین است.
وی گفت: زمانی که کنفرانس تهران با حضور «روزولت» رئیسجمهور آمریکا، «استالین» رئیسجمهور شوروی و «چرچیل» نخستوزیر انگلیس در آذرماه ۱۳۲۲ در تهران برای بررسی اوضاع جنگ جهانی دوم تشکیل شد، «محمدرضا پهلوی» شاه ایران را به جلسه راه ندادند و شاه هر چه التماس میکرد با رؤسای این سه کشور دیدار کند، به درخواست وی اعتنا نشد، که این امر یک ماجرای تأسفبار در تاریخ معاصر ایران است.
مدیرکل دفتر هماهنگی هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی کارکنان و اعضای هیئتعلمی وزارت علوم با بیان اینکه دانشگاه یک مکان مقدس برای مراجعه آحاد مردم است، گفت: باید قانون و اخلاق در دانشگاه حاکم باشد و بدون التزام به اخلاق و قانون، اداره دانشگاه ممکن نخواهد بود.
نماینده وزیر علوم، یادآور شد: احترام و التزام به قانون زمینهساز ایجاد نظم اداری، انضباط مالی، مانع شکلگیری تبعیض و عامل اهتمام به تکریم اربابرجوع است.
حسینی، هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیئتعلمی را ضمانت اجرای قانون در دانشگاهها دانست و اظهار داشت: سیاست ما مچگیری و مجازات نیست، لذا هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیئتعلمی باید با حفظ استقلال و آگاهیبخش به اساتید و کارکنان، باید بر پیشگیری از تخلفات اهتمام داشته باشند.
در ابتدای این مراسم علیمحمدی رئیس دانشگاه ایلام ضمن تبریک ایامالله دهه مبارک فجر و فرا رسیدن مبعث پیامبر اعظم (ص) یادآور شد: پیامبر اسلام برای حاکمیت دین مبعوث شدند، که از لوازم آن حاکمیت قانون و التزام به آن است.
وی با اشاره به اهمیت موضوع اسلامی شدن دانشگاهها به عنوان یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: التزام به قانون یکی از محورهای اصلی اسلامی شدن دانشگاهها و شکلگیری دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی است.
رئیس دانشگاه ایلام افزود: عمل و التزام به قانون نیازمند آگاهی به قانون است و در دانشگاه که مبدأ همه تحولات است میبایست آن سطح از آگاهی و التزام به قوانین وجود داشته باشد که جامعه دینی ما آن را به عنوان یک جریان حاکم بر فضای آموزش عالی ببیند و با تأثیرپذیری از آن، به رعایت قانون و مقررات سوق داده شود.
انتهای پیام/