کاهش اتکا به درآمدهای شهریهای در دانشگاه آزاد از ۸۴ به ۵۲ درصد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه دومین جشنواره شعر «میر کائنات» از سری برنامههای جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد در واحد خرمآباد برگزار شد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد اسلامی که همهساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار میشود جشنوارهای است که با میلاد امیرالمومنین حضرت علی علیهالسلام آغاز، با ایام اعتکاف رونق گرفت و تا مبعث فخر دو علم پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم پیش رفته و به ایام پربرکت میلادهای حضرت امام حسین (ع)، حضرت امام سجاد (ع)، حضرت ابوالفضل (ع) رسیده و در نهایت به نیمه شعبان و میلاد مسعود و مبارک قائم آل محمد(عج) ختم میشود.
داریوش جاوید توضیح داد: فلسفه برگزاری جشنواره شعر «میر کائنات» که در سال اول برگزاری در ۱۰ استان آغاز شده بود و در حال حاضر به همه استانهای کشور و ۱۰ واحد دانشگاهی مستقر در شهر تهران و نیز مدارس سما تعمیم یافته، جریانسازی امامت و مهدویت در دانشگاه است که میتواند موجب تقویت بنیان انقلاب اسلامی شود و همین بنیان میتواند کارهای فرهنگی را در دانشگاه قوام ببخشد.
وی متذکر شد: دشمن شبانهروز تلاش میکند تا ذهن جوانان ما را به سمت خود جذب کند و چنانچه ما در این جنگ فرهنگی و رسانهای نقشآفرینی موثری نداشته باشیم قافیه را باختهایم.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد که هیچ افتخاری برای مدیران دانشگاه آزاد در کشور از این بالاتر نیست که بتوانند متولی برگزاری چنین جشنوارهای باشند که یک ارتباط عمیق فکری در بین دانشجویان ایجاد کند؛ چراکه اگر این ارتباط عمیق فکری با مبانی و آموزههای دینی در بین دانشجویان برقرار شود دانشگاه از آسیبها و آفاتی که ممکن است محیط آن را در بگیرد ایمن خواهد شد.
رهبری ساعتها وقت خود را در اختیار شاعران گذاشتهاند
جاوید در بخش دیگری از سخنانش گفت: خداوند متعال میفرماید پس از آفرینش نخستین منتی که خداوند بر انسانها گذاشت عظمت بیان است، بر این اساس شعرا تنها گروهی هستند که قادرند صورتهای ذهنی خود را با آرایش کلمات و در قالب الفاظ به مخاطب انتقال دهند و ما در کشورمان شاعران بسیار بزرگی نظیر حافظ، سعدی، فروسی و سایر شعرای ارزشمندی داریم که در جریان روشنگری و توسعه اخلاق و تربیت اسلامی موثر بودهاند و در حال حاضر نیز این جریان فکری ادامه دارد.
وی بیان کرد: میبینیم که مقام معظم رهبری ساعتها وقت خود را در اختیار شاعران گذاشته و آنان را از بزرگترین سرمایه فکری جامعه میدانند که باید محفوظ بمانند.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر خود میبالیم که یکی از قویترین سندهای تحول در کشور متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است که در توسعه فعالیتهای فکری، فرهنگی و اجتماعی نقشآفرینی میکند و موجب شده که اقبال عمومی به دانشگاه آزاد نزد مردم دوچندان شود؛ به گونهای که از ۹۰۰ هزار دانشجو به بیش از یکمیلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو رسیدهایم و با وجود تورم موجود در کشور و شیب افزایش حقوق و دستمزد در دانشگاه اتکا به درآمدهای شهریهای از ۸۴ درصد در پیشبینی سال آینده به ۵۲ درصد کاهش یافته است.
جاوید تأکید کرد که این افتخار برای دانشگاه آزاد اسلامی بس است که بدون وابستگی به بودجه عمومی کشور در حل مسائل کشور و در نظام موضوعات در حوزههای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و دانشبنیان به جد ورود پیدا کرده است.
ضرورت حضور پرشور مردم در انتخابات
امام جمعه موقت شهرستان خرمآباد هم در این مراسم زبان شعر را در تبلیغ و نشر ارزشهای دینی و معارف اسلامی بسیار حائز اهمیت برشمرد و افزود: افرادی که توفیق برخورداری از طبع روان و زبان شعر را دارند باید نگاه به قرآن و روایات داشته باشند و از آنها برای رساندن پیام قرآن و پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت علیهمالسلام بهره بگیرند.
حجتالاسلام بهروز شمسیفر در پیش بودن انتخابات و ضرورت حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رأی را از مهمترین مسائل این روزهای کشور عنوان کرد و گفت: دشمن با همه توان خود و با صدها شبکه ماهوارهای و هزاران کانال در فضای مجازی دنبال ناامید کردن مردم و جلوگیری از حضور آنان در انتخابات است و وظیفه ما این است که با هوشیاری این دسیسه دشمنان را خنثی کرده و مکر آنان را به خودشان برگردانیم.
این مراسم با رونمایی از کتاب مجموعه اشعار جشنواره شعر «بوتراب» که سال گذشته در واحد خرمآباد برگزار شده بود ادامه یافت و سپس شاهد قرائت اشعار توسط برگزیدگان این جشنوار بوده و در پایان از برگزیدگان با اهدای جایزه و تندیس جشنواره تجلیل شد.
تعداد کل آثار رسیده به دومین جشنواره شعر «میر کائنات» از سری برنامههای جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد در واحد خرمآباد ۲۴۳ اثر بود.
آثار داوری شده این جشنواره ۱۵۰ اثر، آثار برگزیده ۱۵ اثر و آثار شایسته تقدیر ۱۰ اثر بود که در مراسم اختتامیه به شرح زیر تجلیل شدند.
آثار شایسته تقدیر
۱ فاطمه بیرانوند
۲ - رمضان پرورده
۳ - عبدالوحید جعفری راد
۴ - حشمت اله خالقی
۵ - مجتبی خرسندی
۶ - بهمن زنگنه
۷ - ابوالفضل فیروزی
۸ - حیدر منصوری
۹- ابراهیم قبله آرباطان
۱۰- محمدرضا نوریان گندمبانی
نفرات برگزیده به ترتیب حروف الفبا
۱ - وحید اشجع
۲ - محمد مهدی امیری
۳- ایرج انصاری فرد
۴ - رضا حسنوند
۵ - خاطره خاتون جلدانی
۶ - یوسف رحیمی مرادجان
۷ - محبوبه زارع
۸ - مسعود سپه وندی
۹ - خدابخش صفادل
۱۰ - محمدتقی عزیزیان
۱۱ - اسد فرهمند
۱۲ - عابدین میرزائیان چگنی
۱۳- احمد کنجوری
۱۴ - محمد معروفی
۱۵ - علی نوری
انتهای پیام/