تمرکز دشمن بر مقبولیت نظام اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام حسن عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در کارگاه «تبیین مشارکت حداکثری در انتخابات، مبانی عقل و شرع» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد برگزار شد، گفت: اگر رأی ما به حفظ نظام کمک میکند و حضور در انتخابات یک واجب شرعی است؛ بنابراین باید همگی به آن عمل و از نظام اسلامی حراست کنیم.
وی اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) در پاسخ به نظر برخی افراد مبنی بر عدم لزوم برگزاری رفراندوم فرمودند که اکنون دنیا میداند مردم ایران چه میخواهند، اما در آینده خواهند گفت از احساسات مردم سوءاستفاده شد و نظامی که میخواستند بر مردم تحمیل کردند، اما با برگزاری رفراندوم و رأی مردم دیگر هیچ حرفی و شبههای در آینده نخواهد بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: در نظام اسلامی ما جمهوریت و اسلامیت بر رأی و نظر مردم استوار است، جمهوریت نظام با برگزاری انتخابات ارکان اصلی مانند ریاست جمهوری، مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و دیگر انتخابات کاملاً روشن و واضح است.
عارضی افزود: ولیفقیه در زمینه اسلامیت وقتی میتواند اعمال ولایت کند که مردم با واسطه مجلس خبرگان رهبری، ولیفقیه و رهبری را انتخاب کنند. در دیدگاه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مشروعیت و مقبولیت ولیفقیه است که میتواند موجب اعمال ولایت بر مردم شود؛ کما اینکه حضرت علی علیهالسلام هنگامی که با درخواست زیاد و رأی مردم مواجه شدند، اعمال ولایت کردند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون تمرکز دشمن بر مقبولیت نظام اسلامی بوده و با انتخابات و تشویق به کاهش مشارکت دنبال ضربه زدن به نظام است و هوشیاری مردم و تلاش آنها در سرنوشت خود با حضور پرشور در انتخابات خنثیکننده توطئه دشمنان خواهد بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: حکومت دینی هنگامی که تشکیل شد باید آن را حفظ کرد؛ به همین دلیل امام خمینی(ره) فرمودند، حفظ نظام از اوجب واجبات است و اگر نظام اسلامی حفظ شد میتوانیم با حضور پای صندوقهای رأی در سرنوشت خود و نسلهای پس از خود مشارکت داشته باشیم.
عارضی بیان کرد: نخستین نکته مهم در انتخابات نفس مشارکت و حضور حداکثری و دومین نکته انتخاب اصلح است، انتخاب اصلح باید براساس مبناها و معیارهای لازم انتخاب شود و پس از انتخاب اصلح، رأیدهنده تکلیف شرعی و دینی خود را انجام داده است.
وی تأکید کرد: انسان یک حیات فردی و یک حیات اجتماعی دارد و اگر مردم بهعنوان یک هویت جمعی وظیفه خود را به درستی انجام ندهند رحمت الهی از آنها گرفته میشود، بُعد اجتماعی دین بسیار مهم است و نباید از آن غفلت کرد.
به گزارش آنا، حاضران پس از برگزاری کارگاه «تبیین مشارکت حداکثری در انتخابات، مبانی عقل و شرع» با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد با آرمانهای امام و شهدا تجدیدمیثاق کردند.
انتهای پیام/