دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علی برجی در گفت‌وگو با آنا:

توجه بیشتر به تله‌تئاتر باعث رونق تئاتر می‌شود

توجه بیشتر به تله‌تئاتر باعث رونق تئاتر می‌شود
کارگردان تله تئاتر «گوهر» گفت: در چند سال اخیر کارهای زیادی تولید شده و امیدوارم که در سال آینده نیز این روند ادامه پیدا کند و شاهد تولید آثار خوبی توسط کارگردان‌های خوب کشورمان در حوزه تله تئاتر باشیم چون این کار قطعا باعث رونق تئاتر می‌شود.
کد خبر : 894193

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به اذعان بسیاری از دوستداران هنرهای نمایشی بازگشت بخش تله تئاتر به جشنواره تئاتر فجر، یکی از اتفاقات ویژه و مثبت جشنواره چهل‌ودوم بود، اتفاقی که بار دیگر پس از سال‌ها توجه اهالی تئاتر را به این جنبه آثار نمایشی جلب کرد و باعث شد این بخش که در یکی دو دهه اخیر کمتر مورد توجه قرار گرفته بود، بار دیگر از حاشیه به متن تئاتر بیاید.

یکی از تله تئاترهایی که در جشنواره امسال به نمایش درآمد، اثر «گوهر» به کارگردانی علی برجی بود. به بهانه حضور این اثر در چهل‌ودومین جشنواره تئاتر فجر با علی برجی گفت‌وگو کردیم.

برجی در ابتدا با اشاره به جزئیات تولید تله تئاتر «گوهر» گفت: این اثر کاری دسته جمعی از یک گروه 50 - 60 نفره بود که به ثمر رسید و توانست در میان کارهای بخش رقابتی تله تئاتر امسال قرار بگیرد. از آنجایی که در کارهای تلویزیونی عوامل زیادی در پشت صحنه فعالیت می‌کنند، معمولا این کارها به نسبت نمایش‌های صحنه‌ای پر پرسوناژتر است و افراد بیشتری در تولید آن‌ها نقش دارند.

وی افزود: نویسنده کار این اعظم بروجردی است و موضوع آن در مورد وقایع و اتفاقات مربوط به مسجد گوهرشاد است. اگرچه ما این تله تئاتر را به نیت حضور در جشنواره تئاتر فجر آماده نکردیم و آن را به سفارش شبکه سیمرغ آماده کردیم که چند باری هم از شبکه دو سیما به نمایش درآمد و پس از آن کار در میان تله تئاترهای فجر قرار گرفت.

باید به تله تئاتر توجه شود

این کارگردان در رابطه با سطح کیفی آثار حاضر در جشنواره چهل‌ودوم تئاتر فجر گفت: خوشبختانه امسال بخش تله تئاتر که به جشنواره اضافه شد اتفاق خوبی بود و ای کاش برای این آثاری که در جشنواره هستند اکران هم در نظر گرفته می‌شد. یعنی یک محلی را برای آن‌ها در نظر می‌گرفتند تا به نمایش درآیند. البته به نظر می‌رسید که یک یا دو اثر توانایی اکران داشتند ولی ای کاش مشکلات برطرف می‌شد تا تمام تله تئاترهای این بخش در شب‌های جشنواره، اکران می‌شدند، حتی این امکان وجود داشت که پس از اکران نشست‌های نقد و بررسی هم برای آن‌ها برگزار می‌کردند تا در مسیر بهبودی کیفیت آثار برای سال‌های بعد تاثیرگذار باشد.

علی برجی در پایان سخنانش با امیدواری از رونق مجدد تله تئاتر در کشورمان اظهار کرد: خوشبختانه صداوسیما به فکر رونق دادن به تله تئاتر افتاده است و اخیراً به تله تئاتر بها می‌دهند. خدا را شکر در چند سال اخیر کارهای زیادی تولید شده و امیدوارم که در سال آینده نیز این روند ادامه پیدا کند و شاهد تولید آثار خوبی توسط کارگردان‌های خوب کشورمان در حوزه تله تئاتر باشیم چون این کار قطعا باعث رونق تئاتر می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب