دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 بهمن 1402 - 16:02
در وبینار هماهنگی 3 استان مطرح شد؛

فعالیت ۳۵ مرکز رشد و ۱۲ سرای نوآوری در منطقه ۲ زیست‌بوم فناوری/ مراکز رشد کد نوآفرین بگیرند

فعالیت ۳۵ مرکز رشد و ۱۲ سرای نوآوری در منطقه ۲ زیست‌بوم فناوری  مراکز رشد کد نوآفرین بگیرند
مسئولان در وبینار هماهنگی منطقه ۲ زیست‌بوم فناوری دانشگاه آزاد با اعلام فعالیت ۳۵ مرکز رشد و ۱۲ سرای نوآوری در این منطقه تأکید کردند که مراکز رشد برای ادامه فعالیت باید کد نوآفرین دریافت کنند.
کد خبر : 894173

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامران صفوی رئیس منطقه ۲ زیست‌بوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی (استان‌های اصفهان، یزد و مرکزی) در وبینار هماهنگی منطقه ۲ زیست‌بوم فناوری دانشگاه آزاد گفت: این یکی از قدیمی‌ترین و پرافتخارترین مناطق زیست بوم کشور با ۳۵ مرکز رشد و ۱۲ سرای نوآوری فعال است که به‌لحاظ کمّی و کیفی از مناطق شاخص دانشگاه محسوب می‌شود.

مدیر سرا‌های نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی (استان‌های اصفهان، یزد و مرکزی) هم اظهار کرد: اداره‌کل سرا‌های نوآوری دانشگاه آزاد از ۵ مدیریت در زیرمجموعه خود شامل شرکت‌های بالغ، واحد‌های توسعه و تحقیق‌ها(R&D)‌ و شتاب‌دهنده‌ها بهره می‌برد.

حسن عاشوری‌فر افزود: واحد فناور بالغی که به مرحله درآمدزایی برسد، وارد پردیس پارک یا بازار بیرونی خواهد شد و در حال حاضر با توجه به تعداد کم پردیس پارک، این وظیفه بر دوش سرا خواهد بود.

فعالیت ۱۳ مرکز رشد اقماری در منطقه ۲ زیست‌بوم فناوری

مهرداد طهماسبی مدیر مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی هم با تأکید بر ضرورت دریافت کد نوآفرین برای ادامه فعالیت مراکز رشد بیان کرد: در منطقه ۲ زیست‌بوم فناوری، ۲۲ مرکز رشد دارای موافقت اولیه و ۱۳ مرکز رشد اقماری در حال فعالیت هستند. همچنین در این منطقه هشت واحد سطح یک، ۶ واحد سطح دو با تأیید وزارت علوم و الباقی در سطح سه قرار دارند.

مدیر ارزیابی و سطح‌بندی زیرساخت‌های توسعه فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن معرفی سطح‌بندی و تشریح چگونگی سطح‌بندی عملکرد یک‌ساله سرا‌ها و مراکز رشد خاطرنشان کرد: سنجش و خودارزیابی سرا‌ها و مراکز رشد باید توسط مدیران سرا‌ها و مراکز رشد و براساس شاخص‌ها در پایان هر سال جمع‌آوری و در سامانه سطح‌بندی ثبت شود.

فرهاد راد تشریح کرد: این مستندات به صورت خوداظهاری بوده و پس از بررسی و صحت‌سنجی توسط این حوزه، شاخص‌ها و فعالیت‌ها امتیازبندی شده و به مدیران در واحد‌ها اعلام می‌‌شود.

مدیر امور شتاب‌دهنده‌های دانشگاه آزاد اسلامی هم توضیح داد: برنامه شتاب‌دهی معطوف به دوره‌های آموزشی است که با هدف تشویق و ترغیب زیست‌بوم فناوری دانشگاه برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و سایر علاقه‌مندان روی می‌دهد.

حبیب اسفندیار افزود: در این زمینه کتابی در هفت فصل با عنوان برنامه شتاب‌دهی در سرا‌های نوآوری دانشگاه تهیه شده تا برگزاری دوره‌های شتابدهی در واحد‌ها براساس فصول هفتگانه ابلاغی همین کتاب برنامه‌ریزی و اجرا شود.

وی با بیان اینکه سرا‌ها و مراکز رشد موظف به راهنمایی و اقدام در دریافت گواهینامه TRL توسط واحد‌های فناور مستقر هستند، اضافه کرد: باید فضای کار اشتراکی ذیل سرا یا مراکز رشد در واحد ایجاد شده و دوره‌های شتاب‌دهی در همین فضای اشتراکی برگزار شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب