بازنگری محتوای دروس نیازمند نظر متخصصان فناوریهای نوظهور است
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه امیرکبیر در اولین نشست تخصصی " فناوریهای نوظهور بایدهای مولدسازی در آموزش عالی" به تشریح دستاوردهای دانشگاه صنعتی کشور به عنوان قطب علمی هوشمندسازی اشاره کرد و گفت: ما در این دانشگاه با بهره مندی از نیروهای متخصص و توانمند و حسب تفاهم نامه مشترک با نیروهای مسلح درحال تدوین سندملی هوش مصنوعی هستیم.
وی در ادامه تصریح کرد: برای توسعه اقتصاد دیجیتال و ایجاد بسترهای مرتبط، بروز رسانی محتوای درسی، روشهای ارزیابی نوین، تعریف پایان نامههای دانشجویی، بازتعریف شاخصهای دانش آموختگان و مهارتهای تدریس اجتناب ناپذیر است. بر این اساس رفع موانع و شتاب دهی مولدسازی در آموزش عالی را یکی از محورهای اصلی نشست فوق ذکر کرد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن دعوت از کلیه صاحب نظران و متخصصین برای همکاری با این دانشگاه درعرصه فناوریهای نوظهور تاکید کرد: اولین اجلاس سراسری همزمان با روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی با میزبانی دانشگاه و حضور مسئولان عالی رتبه برگزار و در این اجلاس مقرر است نسبت به گفتمان سازی در این خصوص پرداخته شود.
در ادامه این نشست لطف اله سیاهکلی رییس فراکسیون فضای مجازی و رسانه مجلس با اشاره به ضرورت ارائه تعریف روشن و دقیق از مفاهیم اقتصاد دیجیتال گفت: دانشگاهها برای این موضوع باید برنامه ریزی کنند.
سیاهکلی رئیس کمیته هوافضا، دانش بنیان و فناوریهای نوین مجلس شورای اسلامی گفت: در مولدسازی لازم است امنیت سرمایه و تسهیلگران را با تدوین و قوانین صحیح تامین کنیم. بر این اساس دانشگاهها موضوعات پایان نامهها را در جهت تبیین و حل مسائل اقتصاد دیجیتال هدایت کنند.
وی افزود: فضای مجازی به بستری گفته میشود که زمان و مکان را به حداقل نزدیک و یک عرصه جدید زندگی برای ما ایجاد نموده که بهرهوری انسان را افزایش میدهد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به ضرورت تعریف روشن و دقیق مفاهیم اقتصاد دیجیتال اشاره و تاکید کرد: دانشگاهها برای این موضوع باید برنامه ریزی کنند.
همچنین محمد جواد صدری مهر، دستیار ویژه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان نیز عنوان کرد: مولفههای زمان و مکان متغیرهای اصلی اقتصاد هستند که با گذر از اقتصاد سنتی به اقتصاد دیجیتال و پلتفرمی، زمان و مکان دارای مفاهیم و مقیاسهای جدیدی شده اند و شکل و ماهیت دارایی و سرمایه تغییر کرده و نیاز به باز تعریف و تبدیل دارد.
مدیرکل دفتر توسعه زیرساختهای زیست بوم نوآوری به نهاد سازی معاونت جهت ایجاد زیرساختها و بسترهای جدید در کشور اشاره و تاکید کرد:موضوع تحول دیجیتال و هوشمند سازی یکی از اولویتهای جدی میباشد.
اولین نشست تخصصی " فناوریهای نوظهور بایدهای مولدساری در آموزش عالی" با حضور دانشگاهیان، فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فعالان بخش خصوصی و مدیران صمت در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور برگزار شد.
انتهای پیام/