برنامه راهبردی دانشگاه در مسیر بهرهوری آموزش عالی تدوین شده است
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در اولین اجلاس بهرهوری در علوم، تحقیقات و فناوری که امروز با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن همایشهای دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، ضمن خیر مقدم به حضور میهمانان اظهار کرد: دانشگاه علامه یک پیشینه ۶۵ ساله دارد که از ۱۳۶۳ آغاز به کار کرده است.
وی افزود: تعدادی از مدارس آموزش عالی قبل از انقلاب اسلامی فعالیت داشتند که با نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۶۳ تجمیع شدند و در نهایت دانشگاه علامه طباطبائی تاسیس شد.
معتمدی تصریح کرد: حدود ۱۴ هزار دانشجو، بیش از ۶۰۰ هزار هضو هیئت علمی، ۱۱ دانشکده، یک موسسه اکو و ۱۰ پژوهشکده در دانشگاه علامه طباطبائی مستقر هستند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: دانشگاه علامه طباطبائی حدود ۱۰۰ هزار فارغ التحصیل دارد که خیلی از دانش آموختگان این دانشگاه از وزرای فعلی و قدیم جمهوری اسلامی ایران هستند.
معتمدی با بیان اینکه حدود ۲۷۰ رشته در دانشگاه علامه طباطبائی داریم؛ تاکید کرد: دانشگاه علامه طباطبائی از بهترین دانشگاههای کشور است که امسال برای نخستین بار در رتبه بندی تایمز انگلستان کسب رتبه کرد.
وی گفت: شعار دانشگاه علامه طباطبائی مرجعیت در علوم انسانی است و از سال ۱۴۰۰ برنامه راهبردی را تدوین کرد و محور اصلی ماموریت دانشگاه تحول در علوم انسانی است، یکی از بحثهای جدی ما نشان دادن اثر بخشی علوم انسانی است که بخشی از آن به نقش آفرینی دانشگاههای علوم انسانی در نیازهای جامعه بر میگردد و بحث دیگر این است که فارع التحصیلان متناسب با رشته تحصیلی خود در جامعه اثر بخشی داشته باشند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی بیان کرد: شرایطی فراهم کرده ایم تا تمام دانشجویان ترمهای آخر با ایدههای کسب و کار و رشتههای تحصیلی خود در میزهای خلاق دانشکدهها ایدههای خلاقانه ارائه دهند تا کارآفرینی انجام شود که اگر اثرگذار باشند به مراکز رشد و سپس پارکهای علم و فناوری منتقل میشوند.
معتمدی اضافه کرد: اهداف راهبردی یکی از برنامههایی است که باعث بهره. وری دانشگاه میشود و از سال ۱۴۰۰ برنامه راهبردی دانشگاه در مسیر بهرهوری آموزش عالی تدوین شده است.
وی افزود: در حال حاضر، شرایطی ایجاد کرده ایم تا ۶۰۰ هزار عضو هیئت علمی دانشگاه بدون استثنا در برنامه راهبردی و بهرهوری دانشگاه علامه طباطبائی مشارکت داشته باشد تا دریابیم که استادان چه اهداف ماموریتی تا چند سال آینده دارند و در این زمینه از پیشنهادات استادان با حمایتهای شورای دانشگاه استقبال میشود و حمایتهای مالی خواهیم کرد.
انتهای پیام/