دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مطرح شد؛

هادیانفر: کاهش تصادفات دغدغه ۵ ساله من بود/ فعالیت‌های امیدبخش پلیس در مساله هوش مصنوعی

هادیانفر: کاهش تصادفات دغدغه ۵ ساله من بود  فعالیت‌های امیدبخش پلیس در مساله هوش مصنوعی
رییس سابق پلیس راهور فراجا گفت: کاهش تصادفات دغدغه ۵ ساله من بود و هرجا از خودروی ناایمن و کاستی‌ها صحبت کردم در راستای حفظ جان مردم و کاهش حوادث بود.
کد خبر : 889726

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور صبح امروز دوشنبه ۱۸ دی در مرکز همایش‌های نورالرضا در شهرک آزمایش تهران برگزار شد.

نگذاریم لباس سفید پلیس با کوچکترین عمل غیرمسئولانه لکه‌دار شود

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا پشت تریبون قرار گرفت و گفت: در میان این نظام مقدس، مقام معظم رهبری فرمودند مشاغل نیروهای مسلح، از مشاغل بسیار مهم و خطیر است. در ساعاتی که شما در این لباس هستید و به فکر اداره صحیح انتظامی برای خدمت هستید، در حال عبادتید.

وی ادامه داد: امروز به مناسبت تکریم و معارفه اینجا هستیم، یقیناً یکی از مجموعه‌های مهم و تعیین کننده در مجموعه انتظامی کشور که می‌تواند چهره‌ای زیبا از فراجا در دل و ذهن مردم تصویرسازی کند، مجموعه وزین راهنمایی و رانندگی است که با لباس سفید خدمتگزار مردم است. نگذاریم این لباس سفید با کوچکترین عمل غیرمسئولانه لکه‌دار شود.

وی افزود: از سردار هادیانفر که این مجموعه را به درستی اداره کردند تشکر می‌کنم. امروز وعده الهی در رابطه مجموعه انتظامی محقق شد و هر برنامه یک روح و انگیزه جدید است. فرمانده انتظامی با همه وجود در خدمت قرآن است. اگر بنا بر تغییر بود طبق وعده خدا یا مثل او یا بهتر از او را جایگزین می‌کنیم. ضمن قدردانی و قدرشناسی از همه همکاران فداکار، خوشحالم که این جایگاه مجددا به یک سید رسید. امیدوارم فرمانده جدید راهور برای مجموعه راهنمایی رانندگی شیرینی و حلاوت بیاورد.

فعالیت‌های امیدبخش پلیس در مساله هوش مصنوعی

در ادامه مراسم سردار هادیانفر پشت تریبون قرار گرفت و با زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تسلیت به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی صحبت‌هایش را آغاز کرد.

سردار هادیانفر اظهار کرد: خدا را شاکرم که توفیق سربازی و خدمت کردن برای مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران داشتم. به نوبه خودم انتساب سردار حسینی عزیز را تبریک می‌گویم، کسی که سالیان سال در پلیس راهور تلاش کرد و زحمت کشید و از فرمانده کل هم برای این انتخاب تشکر می‌کنم.

وی افزود: بر خود واجب می‌دانم از تلاش همه همکارانم که صادقانه در طول این ۵ سال در تمام جاده‌های کشور و در ۱۴۴۰ شهر کشور تلاش کردند در سخت ترین شرایط خدمت کردند و در کنار من بودند تشکر کنم. از همه مدیران، افسران، درجه داران، سربازان و کارمندان مرد و زن سپاسگزاری می‌کنم. من توفیق داشتم در قسمت‌های مختلف فراجا خدمت کنم، ولی حقیقتا خدمت در ‌پلیس راهنمایی و رانندگی شرایط سختی دارد و همکاران ما تلاش زیادی در این بخش دارند. از دولت سیزدهم، وزارتخانه‌های راه، کشور، بهداشت، سازمان هلال احمر و.... که در این مسیر تلاش کردند تا بتوانیم مدیریت صحیحی بر ترافیک داشته باشیم و کشته های تصادفات را کاهش دهیم نیز تشکر می‌کنم.

به گفته وی، یکی از دغدغه‌های من در این پنج سال بحث تصادفات بود. اگر راجع به خودروی ناایمن و مشکلات راه و کوتاهی دستگاهی در این رابطه صحبت کردیم برای مردم بوده است و امیدواریم با اقدام جهادی و تلاشی که دستگاه ها انجام می‌دهند، بتوانیم بر غول تصادفات پیروز شویم و از حوادث قابل پیشگیری، جلوگیری کنیم.

سردار هادیانفر ادامه داد: در بحث هوش مصنوعی از روند عملکرد پلیس راهور نکات امیدبخش در مورد آینده داریم. این روندی است که با تلاش همه دوستان و همکاران پیش می رود و گام های اثربخشی را در کشور خواهیم داشت.

رئیس پلیس سابق راهور فراجا در پایان سخنانش گفت: از فرماندهی هم در دوران سردار اشتری هم دوران سردار رادان تشکر می‌کنم. ما در این مدت تلاش کردیم همیشه ارتباطی صمیمی با همکاران و مردم داشته باشیم و کرامت اخلاقی را سر لوحه کارمان قرار دهیم. اگر به معیشت کارکنان توجه کردیم، هرچند در خور جایگاه همکاران نبود برای خدمت رسانی بهتر نیروها بود. من پنج سال در راهور بودم، تلاش کردیم ولی شاید به شایستگی کارکنان و مردم تلاش نکردم، به همین دلیل اگر در انجام وظیفه کوتاهی کردم از همین جا از همه همکاران و مردم عزیز عذرخواهی می کنم . آنچه مانده بضاعت ناچیز من بوده و هرچه انجام شده لطف خداوند بوده است.

حکم سه ساله برای سردار حسینی/ رادان: همه باید برای یک حمل و نقل و ترافیک مطلوب تلاش کنند. ما در حال حاضر وضعیت مطلوبی نداریم

در ادامه مراسم، حکم انتصاب سه ساله سردار حسینی در سمت ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا و لوح تقدیر از سردار هادیانفر قرائت شد. سپس حکم انتصاب و لوح تقدیر توسط سردار رادان به ترتیب به سردار حسینی و سردار هادیانفر اهدا شد.

پس از این بخش نوبت به سردار رادان رسید که پشت تریبون قرار بگیرد. فرمانده کل انتظامی در ابتدای سخنانش با عرض ارادت به خانواده شهدا، جانبازان و تلاشگران نظام جمهوری اسلامی و عرض تسلیت به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی ، شهادت سید رضی، شهدای پلیس حادثه راسک و شهدای حادثه تروریستی کرمان گفت: این ارزشمندترین توفیقی است که خداوند به من و شما داده تا به مردم خدمت کنیم. در خصوص پلیس راهور مباحث همواره به سمت مسائلی همچون ترافیک، حادثه ها، راه‌ها و نقاط حادثه خیز می رود. حقیقت این است که ترافیک امروز در حوزه‌هایی که مردم با آن سر و کار دارند پر اهمیت شده است و اگر بخواهیم از نظر وزنی به آن توجه کنیم معمولا وزن سنگینی را در نظر مردم دارد، چون همه مردم در این رابطه مخاطبان ما هستند. پس اگر این حوزه یکی از شئون اصلی مردم شده باید به این برسیم که حمل و نقل و ترافیک زیرساخت همه زیرساخت هاست و مسئله بسیار مهمی است که باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: وقتی صحبت از زیرساخت می شود باید به اهمیت مسئله توجه شود، در حقیقت باید حساب و کتاب ما در حوزه ترافیک و حمل و نقل متفاوت باشد چون یکی از شئون اصلی مردم است و زیرساخت زیرساخت ها است. پس مردم برای این شئون همواره در کنار ما هستند و ما باید به آن توجه کنیم. اینجاست که دستگاه‌ها نقش و سهم پیدا می کنند و برای رفع دغدغه الزامی که سختی هایی دارد باید تلاش کنند.

سردار رادان اضافه کرد: کسانی که در این جلسه حضور دارند همه کارشناس هستند و چیزی که می گویم آن است که شما ها به من آموختید. وقتی الزام برای همه مردم حمل و نقل و ترافیک است و این الزام با سختی ها و مرارت هایی همراه است همه باید برای یک حمل و نقل و ترافیک مطلوب تلاش کنند. ما در حال حاضر وضعیت مطلوبی نداریم که اگر داشتیم تا این حد حادثه و تلفات نداشتیم. اولین لزوم بستر مناسب است و باید یک مهندسی ترافیک در ضلع اول مثلث حل مشکل قرار بگیرد. دوم اموزش دقیق برای آحاد مردم است. سومین ضلع، مقررات دقیق و اثربخش است. بعضی اوقات مقررات خیلی دقیق هم اثربخشی کمی دارند. به نظر می رسد این ضلع سوم چیرگی دارد یه دو ضلع دیگر، اگرچه آن دو ضلع از جنس زیرساخت ها هستند که اهمیت بسیار زیادی دارند. ما باید به ضلع قوانین و مقرارت بیش از گذشته توجه کنیم. دو خطر برای این مثلث وجود دارد، اولین مورد این است که از فرایندی غلط اجرایی درست داشته باشیم. ما باید مسئله را درست بفهمیم، دومین خطر این است که اجرایی غلط برای فرایند درست داشته باشیم. درحالی که نقطه مطلوب اجرایی درست برای فرایندی درست است با تلاش جهادی، انقلابی و چابک بودن.

موفقیت سردار هادیانفر مرهون تلاش، فکر، اندیشه،همت و روحیه جهادی اوست

سردار رادان عنوان کرد: روان‌تر کردن حوزه حمل و نقل ترافیک هم می‌تواند موضوع سختی باشد هم آسان. سخت از این منظر است که پیاده‌سازی آن نیازمند هزینه مادی و معنوی است. وجهه آسان هم این است که هیچ فرمول پیچیده‌ای دیگر وجود ندارد. در نتیجه توسط کارشناسان ما نسخه‌ها اماده شده است و می‌توانیم به سمت مطلوبیتی که حق و نیاز مردم است پیش برویم. اگر بتوانیم این مسیر را طی کنیم و این هدف‌گذاری را داشته باشیم می رسیم به امروزی که وقتی سردار هادیانفر میخواهد مسندی را به برادر دیگرش واگذار کند، مورد ستایش مردم و همکارانش قرار می‌گیرد. موفقیت سردار هادیانفر مرهون تلاش، فکر، اندیشه،همت و روحیه جهادی اوست. اما در کنارش همکارانی چون شما دارد که اگر نباشید همه ما هیچ هستیم. من با کمال تواضع و ادب سر تعظیم به سمت شما که نماینده های بچه های پرتلاش راهور هستید فرود می اورم. مسیری که دست به دست به سردار هادیانفر رسید و بعد به سردار حسینی و سپس به عزیز دیگری می رسد. چه بهتر بتوانیم از این فرصت های معنوی به قدری جمع کنیم که در آخرت به کارمان بیاید. این مسیر را دوستان عزیزی طی کردند و امروز این فرصت در اختیار سردار حسینی است.

هادیانفر به وزارت راه می‌رود

فرمانده انتظامی کل کشور گفت: من خدمت سردار حسینی تبریک می‌گویم که سکان را از مردی مرد تحویل گرفت. او در این میان تلمذ کرد و حوزه‌های راهنمایی و رانندگی را از پله های پایین طی کرد از یک افسر شروع کرد و مسیر رسیدن به حوزه استادی را پی در پی به پیش رفت. به ایشان پیشنهاد می‌کنم پلیس راهنمایی و رانندگی را در حوزه هوشمندی سرعت بیشتری بگیرد. قدم‌های خوبی برداشته شده است مثل ترسیم کروکی آنلاین که می‌تواند در این میان یک انقلاب باشد چون می‌تواند جلوی تخلف و تقلب در تصادفات را بگیرد. در حوزه تحلیل داده‌ها پلیس راهور پیشتاز بوده و امروز با حضور افسران جوان و کاربلد ما مرکز تحلیل داده را در این مجموعه داریم. سردار حسینی باید به حوزه ترافیک، جاده‌ها و کاهش تلفات توجه ویژه داشته باشد. تعهد ما این بود که سهم ۱۲ درصدی کاهش در تصادفات را به دست آوریم.

وی گفت: امروز همه معتقدند که این هزینه‌های تخلف اصلا بازدارنده نیست و امیدواریم این مسئله با تلاش دولت درست شود. رسیدن به موضوع هوشمندی از برنامه‌های اصلی است و باید تلاش کنیم و ببینیم چقدر میتوانیم تسهیل‌گری بیشتری داشته باشیم. در پنج سال گذشته ۱۵۰ میلیون خدمت ترافیکی و خدمات زیادی در حوزه پلاک خودروها انجام شده باید این خدمات بیشتر شود تا سرمایه اجتماعی پلیس بالا تر برود. سهم پلیس راهور در جایگاه اجتماعی پلیس بسیار زیاد است و یعنی هر یک پلیس راهور سرمایه اجتماعی پلیس را بالا می برد و باید به ان توجه داشت.

سردار رادان اضافه کرد: رسیدگی به شان، منزلت و جایگاه همکاران هم یکی از کارویژه‌های اساسی سردار حسینی است. همچنین ایجاد تعامل سازنده با ادارات و دستگاه هایی که در این حوزه وظایفی دارند، کاری که سردار هادیانفر در آن عملکرد خوبی داشتند. در وهله بعدی توجه ویژه به جایگاه رسانه ها و فضای مجازی است که باید به این حوزه ها نیز توجه ویژه لی داشت.

وی در پایان با اشاره به محل کاری بعدی سردار هادیانفر گفت: سردار هادیانفر قرار بود فرماندهی قرارگاه تحلیل داده‌ها را برعهده بگیرند و در کنار ما باشند، این مرکز از نان شب برای ما در پلیس واجب‌تر است. قرار بود ایشان با آن تجربه‌ای که از فتا و راهور داشت این کار را انجام دهد، اما وزیر راه از بنده خواستند سردار هادیانفر در آنجا منشا خدمت باشد. چون آن وزارتخانه سهم ۳۸ درصدی در حوزه حمل و نقل و ترافیک دارد، موافقت شد که ایشان به آن وزارتخانه برود. انتظار ما از سردار این است که ان ظرفیت بزرگی که در آنجا وجود دارد در کنار ظرفیت پلیس قرار بگیرد و ما یک اتفاق ویژه را شاهد باشیم.

حسینی: سند معماری آینده فراجا برای ما به عنوان یک نقشه راه و داشبورد مدیریتی باشد

سردار حسینی در بخش بعدی پشت تریبون ایستاد و اظهار کرد: در وهله اول از فرمانده عزیزم، سردار رادان تشکر می‌کنم به واسطه اعتمادی که به این سرباز سراپا تقصیر داشتند. انشالله که بتوانم پاسخ مناسبی را با ارائه یک خدمت صادقانه و جهادی به اعتماد ایشان بدهیم. من مسئولیت را از فردی تحویل گرفتم که دارای شاخصه های بزرگ و ویژه ای هستند، من به شخصه چیزهای زیادی را از سردار هادیانفر یاد گرفتم، هم از بعد مسائل خدمتی و هم مسائل اخلاقی.

وی با اشاره به طرح‌های جدید گفت: ما ناچاریم الگوهای مدیریتی‌مان را براساس اقتضای امروز جامعه در داخل و سطح بین الملل برنامه‌ریزی کنیم. ما برنامه‌ای تحت عنوان مدل حکمرانی راه را عملیاتی می‌کنیم که باید مبتنی بر طراحی معماری آینده فراجا باشد. باید سند معماری آینده فراجا برای ما به عنوان یک نقشه راه و داشبورد مدیریتی باشد. امروز هیچ حوزه‌ای نمی‌توان با تصمیمات جزیره‌ای کاری را از پیش ببرد. ما اگر قرار است به کاهش تصادفات و جانباختگان برسیم باید در این سند حکمرانی نقش و سهم همه دستگاه‌ها ببینیم و بر اساس یافته‌های هسته‌های اندیشه ورزی، دولت، مجلس و قوه قضاییه را با خود همراه کنیم. اگر ما در هسته‌های اندیشه‌ورزی با حضور اقتصاددانان نرخ بازگشت سرمایه را مقایسه کنیم، حمل و نقل را به عنوان زیر ساخت همه زیرساخت ها ببینیم و به همه دستگاه های قوای سه گانه بفهمانیم اگر پلیس را تقویت کنیم می توانید بخش زیادی از بازگشت سرمایه را شاهد باشید. این مسائل باید از دریچه محیط های دانشگاهی مطرح شود تا اثرگذاری بیشتری داشته باشد. طرح‌هایی توسط پلیس راهور انجام می شود.

وی در پایان اضافه کرد: حتما طرح‌های جدید باید توجیهات جدی داشته باشد. یکی پیوست توجیه اجتماعی و دیگری توجیه کاهش تصادف داشته باشد. یعنی بخش‌های مختلف ستاد پلیس فراجا باید همه در راستای پیشگیری از تصادف و کاهش جانباختگان باشد که ما داریم از این میان آسیب جدی می‌بینیم و زجر می‌کشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب