تدوین سند اربعین با مشارکت دو آستان مقدّس حسینی (ع) و عباسی (ع)
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلاموالمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با عیادت از آیتالله سید عبدالمهدی کربلایی تولیت عتبه مقدسه حسینی (ع) و آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای وی، به بیان فعالیتهای شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت.
استاد خسروپناه با اشاره به اهمیت فعالیتهای علمی، فرهنگی و دینی در کشور به تهیه اسناد راهبردی و نظارت بر اجرای این اسناد در حوزه اجرایی پرداخت و از متولی شرعی
حرم مطهر امام حسین (ع) تقاضا کرد تا در تهیه و تدوین اسنادی همچون سند اربعین با دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی همکاری داشته باشد.
آیتالله سید عبدالمهدی کربلایی ضمن عرض خوشآمد گویی به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و هیئت همراه، شهادت تعدادی از مردم مظلوم کرمان را به دست ایادی استکبار را به وی و عموم مردم متدین ایران تسلیت گفت.
وی با اشاره به توضیحات حجتالاسلاموالمسلمین خسروپناه در خصوص فعالیتهای شورای عالی انقلاب فرهنگی، این شورا را از حوزههای علمی و فرهنگی مهم توصیف کرد و در ادامه به تشریح فعالیتهای علمی و دینی عتبه در گسترش دانشگاهها و مدارس علمی در کربلا و سایر شهرهای کشور عراق پرداخت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین در ادامه این سفر با آیتالله سید احمد الصافی متولی شرعی حرم مطهر حضرت اباالفضل العباس (ع) تولیت عتبه مقدسه عباسیه دیدار کرد.
در این دیدار که در دفتر آیتالله الصافی متولی شرعی حرم مطهر حضرت اباالفضل العباس (ع) برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به اهم فعالیتهای شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت.
حجتالاسلاموالمسلمین خسروپناه با اشاره به اسناد مهم راهبردی در حوزههای علمی و فرهنگی به سند مهدویت (عج)، سند زیارت و سند اربعین اشاره کرد و خواستار مشارکت عتبه مقدسه در اظهارنظر کارشناسی در نهایی کردن سند اربعین شد.
آیتالله سید احمد الصافی امام جمعه کربلا نیز ضمن خوش آمدگویی به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و هیئت همراه، فعالیتهای شورای عالی را مهم و اساسی توصیف و برای همکاری در تهیه سند اربعین اعلام آمادگی کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین در سفر به عراق، در مزار محمد ابن عثمان عمری یکی از نواب اربعه در عراق حضور یافت و زیارت کرد.
گفتنی است؛ محمد بن عثمان بن سعید عَمری، (متوفای ۳۰۵ق) دومین نایب از نُواب اربعه امام دوازدهم شیعیان پس از پدرش عثمان بن سعید است. او دارای تألیفاتی در فقه بود و از وی روایاتی درباره حضرت مهدی (عج) روایت شده است. ادعیه مشهوری، چون سمات، افتتاح و زیارت آلیاسین نیز از او نقل شده است.
انتهای پیام/