دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

عاملی: الگوبرداری از اسناد هوش مصنوعی سایر كشورها موجب تأخر فرهنگی می‌شود

عاملی: الگوبرداری از اسناد هوش مصنوعی سایر كشورها موجب تأخر فرهنگی می‌شود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بهره‌برداری از اسناد هوش مصنوعی سایر كشورها گرچه امر پسندیده‌ای است ولی تكرار تمام و كمال آن موجب تأخر فرهنگی در سند هوش مصنوعی كشور می‌شود.
کد خبر : 887488

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید سعیدرضا عاملی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئول کمیسیون نهایی سند هوش مصنوعی، گفت: تدوین و اجرای سند هوش مصنوعی کشور ملزم به رعایت اولویت‌های ملی و زیست بومی داخلی است و در واقع تجمیعی از امکانات فیزیکی و هوش مصنوعی است.

وی ادامه داد: هوش مصنوعی داخلی می‌تواند قابلیت‌های مهمی در ارائه خدمات به نظام‌های کارخانه‌ای، آلودگی هوا و آلودگی صوتی به همراه داشته باشد.

مسئول کمیسیون نهایی سند هوش مصنوعی مهم‌ترین مسئله در اجرای هوش مصنوعی را آموزش سرمایه انسانی دانست و ادامه داد: در راستای پیشرفت این سند وزارت علوم تحقیقات و فناوری با همکاری مجلس تدبیری اتخاذ نمایند که در برنامه هفتم توسعه شرایط قانونی برای اقدامات آموزشی در این حوزه صورت گیرد.

سعیدرضا عاملی از ایجاد شبکه‌های نخبگانی داخلی و جهانی توسط سند هوش مصنوعی کشور خبر داد و گفت: قابلیت شبکه‌ای شدن هوش مصنوعی نه‌تن‌ها موجب ایجاد شبکه نخبگانی، بلکه در حوزه سیاست‌گذاری راهبردی نیز برنامه‌هایی را تدوین می‌کند که با دخالت در پارامترها، موجب مناسبت‌های تعاملی در منطقه و عرصه بین‌المللی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: سند هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران در مراحل نهایی سازی است و تا یک ماه آینده در ستاد نقشه جامع ملی کشور نهایی خواهد شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ۷ هدف کلان در این سند گفت: این سند در اهداف نیروی انسانی، توسعه تعاملات بین‌المللی، زیرساخت هوش مصنوعی، علم و پژوهش، فناوری‌های نو، ابعاد رقابت‌پذیری اقتصادی، حوزه توسعه تعاملات بین‌المللی تدوین شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب