مأموریتهای ویژه پژوهشی دانشگاه علامهطباطبائی حمایت مالی میشود
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه علامهطباطبائی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در بخشی از اختتامیه هفته پژوهش این دانشگاه که در تالار اجتماعات پژوهشگاه نفت برگزار شد، به منظور بهرهمندی از توانمندیهای نیروهای متخصص و استفاده از ظرفیتهای پژوهشی موجود در دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی اقدام به انعقاد تفاهمنامه کردند.
در این تفاهمنامه تاکید شده است، تمرکز بر پژوهشهای ماموریتگرا و حمایت از دانشگاهها و موسسات پژوهشی دارای ماموریت ویژه در راستای حل مسائل و مشکلات کشور و همچنین استفاده از فرصتهای استانی و منطقهای از اهمیت شایانی برخوردار است. همچنین از آنجا که حمایت از پژوهشهای علمی و توسعه تعاملات و همکاریهای پژوهشی از رویکردهای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور است، این تفاهمنامه به امضای دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و علیمحمد سلطانی، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور رسید.
این تفاهمنامه همکاری با هدف ترغیب دانشگاه به بررسی و تعیین ماموریتهای پژوهشی و پیگیری تصویب و ابلاغ آن، سوق دادن اعضای هیئت علمی برجسته دانشگاهی به سمت ماموریتهای ویژه دانشگاه، اجرای طرحهای تحقیقاتی پیشرو و در مرز دانش و حمایت مادی و معنوی از محققان دانشگاهی در جهت کمک به حل مسائل و موضوعات اساسی جامعه از طریق پژوهشهای متمرکز منعقد شده است.
حمایت صندوق از پژوهشگران برجسته دانشگاههای دارای ماموریت ویژه پژوهشی در قالب کرسیهای پژوهشی، طرحهای پژوهشی، پسادکتری، رساله دکتری و پایاننامه کارشناسی ارشد در راستای ماموریتهای ویژه (حداکثر تا ۵ ماموریت ویژه مورد تایید صندوق) در چهارچوب ضوابط و مقررات صندوق در سه ماموریت «تحول و اثربخشی علوم انسانی و اجتماعی»، «حکمرانی و سیاستگزاری اقتصادی» و «صیانت، تحکیم خانواده و جوانی جمعیت» موضوع این تفاهمنامه است.
مدت زمان تفاهمنامه از زمان امضا و ثبت در صندوق، ۳ سال تعیین شده است.
انتهای پیام/