دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 دی 1402 - 14:22
یادداشت؛

حمایت از تروریسم؛ از دروغ‌پراکنی تا داستان‌سرایی

حمایت از تروریسم؛ از دروغ‌پراکنی تا داستان‌سرایی
دولت انگلیس این روزها سیاست «وسط بازی» برای حمایت از صهیونیست‌ها و جلب رضایت کشورهای اسلامی و عربی را کنار گذاشته و همه گزینه‌های خود را به حمایت از جنایات این رژیم اختصاص داده است.
کد خبر : 887290

گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا- قاسم غفوری؛ رژیم صهیونیستی توحش را به آنجا رسانده است که به اذعان نهادهای بین‌المللی افراد مسن را اعدام، بیماران و زخمی‌ها را در حیاط بیمارستان‌ها در گورهای دسته‌جمعی زنده‌به‌گور می‌کند.

در چنین شرایطی برخی کشورهای غربی همچنان از این رژیم به عناوین مختلف حمایت می‌کنند. در کنار آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها نیز در حمایت از رژیم صهیونیستی و کشتار غزه اقدامات گسترده‌ای صورت داده تا مبادا در کورس خوش‌خدمتی به صهیونیسم از آمریکا، آلمان و فرانسه عقب بمانند.

دولت انگلیس، این روزها سیاست «وسط بازی» برای حمایت از صهیونیست‌ها و جلب رضایت کشورهای اسلامی و عربی را نیز کنار گذاشته و همه گزینه‌های خود را به حمایت از جنایات این رژیم اختصاص داده است.

در کنار ارسال تسلیحات و مزدور به سرزمین‌های اشغالی، همراهی آمریکا در سازمان ملل علیه قطعنامه‌های حاوی پایان کشتار، گفت‌وگوهای هرروزه دولتمردان غربی با مقامات نظامی و سیاسی این رژیم، سفر دوره‌ای کامرون وزیرخارجه انگلیس به منطقه، دولتمردان این شکور  دو رویکرد دیگر را نیز محور طراحی‌های خود قرار داده‌اند که شامل دروغ‌پراکنی و نیز داستان‌سرایی رسانه‌ای می‌شود.

بخش نخست این طراحی شامل ادعاها و اتهامات نخ‌نما شده و بدون سند و مدرک علیه  ایران به عنوان اصلی‌ترین الگو و حامی فلسطین و ملت‌های آزادی‌خواه است.

از همان ابتدای این رسوایی اطلاعاتی و نظامی صهیونیست‌ها و روشن شدن شکست آنها در برابر حماس، غربی‌ها ادعای نقش ایران در این طراحی را مطرح کرده و  پس از آن نیز در فضای رسانه‌ای چنان به افکار عمومی القا کرده‌اند که در حال نبرد با ایران هستند.

در همین راستا،  دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس مدعی شد لندن اقدامات مخرب تهران را تحمل نخواهد کرد.

وی در گفت‌وگو با روزنامه ساندی تلگراف ادعا کرد: ایران یک عنصر کاملاً مخرب در منطقه و جهان است و در این مسئله شکی نیست.

او جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، انصارالله یمن و حزب‌الله لبنان را گروه‌های نیابتی ایران در غرب آسیا خواند و ادعا کرد که این سازمان‌ها در ایجاد سطح بالایی از ناامنی و خطر در جهان سهیم هستند.

وزیر خارجه انگلیس مدعی شد که به نظرم این فوق‌العاده مهم است که اول از همه، ایران یک پیام واضح دریافت کند که این اقدامات تنش‌زا تحمل نخواهد شد.

وی افزود:  ثانیاً، ما باید با متحدانمان کار کنیم تا مجموعه‌ای واقعاً قوی از اقدامات بازدارنده علیه ایران ایجاد کنیم. سطح خطر و ناامنی در جهان در مقایسه با سال‌ها و دهه‌های گذشته در سطح فوق‌العاده‌ای قرار دارد و تهدید ایران نیز بخشی از این مسئله است.

پیش‌ازاین نیز نماینده انگلیس در نشست شورای امنیت ادعا کرده بود که ایران از طریق فعالیت‌های بی‌ثبات کننده و حمایت از گروه‌های نیابتی ازجمله حماس، حزب‌الله و جهاد اسلامی، تهدیدی علیه منطقه به شمار می‌رود.

این رویکرد ایران هراسانه انگلیسی‌ها حلقه‌های تکمیلی نیز دارد که بخشی از آن بیانیه سه کشور اروپایی ( انگلیس، فرانسه و آلمان) در باب فعالیت هسته‌ای ایران و نیز اعمال تحریم علیه چند شرکت و فرد ایرانی با ادعای حمایت از حماس بود.

در همین روند نیز انگلیسی‌ها در دروغ‌پراکنی آشکار و تکراری انگلیسی‌ها مدعی شدند که طرح توطئه ایران برای سوء‌قصد به دو مجری شبکه اینترنشنال شواهد بیشتری از تهدید غیرقابل‌قبول ایران علیه جان روزنامه‌نگاران مستقر در بریتانیا است.

این نوع رفتارها از سوی انگلیسی‌ها از یک سو برگرفته از هوچی‌گری‌های رسانه‌ای برای القا جنگ رژیم صهیونیستی و غرب باقدرتی به نام ایران است تا حقارت شکست پس از 80 روز جنگ با گروهی کوچک به نام حماس را کم‌رنگ سازند.

از سوی دیگر برآنند تا به‌زعم خویش با فشارهای چندجانبه ایران را متقاعدِ به همراهی باسیاست‌های خود علیه سایر گروه‌های مقاومت در منطقه کنند.

این درحالی است که  تهران همواره تأکید داشته و دارد که نه به گروه‌های مقاومت دستور می‌دهد و نه آن‌ها را از کاری نهی می‌کند، بلکه آن‌ها بر اساس منافع ملی کشورشان و نیز شرایط منطقه تصمیم می‌گیرند و تنها راه پایان این وضعیت نیز مقابله جهانی با جنایات رژیم صهیونیستی و پایان محاصره غزه است.

بی بی سی در خدمت تل آویو

نکته بسیار مهم در عملکرد انگلیسی‌ها برای حمایت از رژیم صهیونیستی بهره‌گیری از سلطه رسانه‌ای با شبکه‌هایی همچون بی بی سی است.

این رسانه‌ها پرداز‌ش‌های گزینشی و مغرضانه در قبال جنگ غزه دارند و عملاً مجری طرح‌های صهیونیست‌ها و انگلیس علیه فلسطین هستند .

 داستان‌سرایی و قصه سازی‌های تخیلی با ادعای مصاحبه و یا افشاگری و ناگفته‌های جنگ جهانی دوم و آنچه کشتار 6 میلیون یهودی می‌نامند،  بعد دیگری این رفتار رسانه‌ای  را تشکیل می‌دهد.

ازجمله  اقدامات بی بی سی، داستان‌سرایی با محوریت مظلوم‌نمایی برای رژیم صهیونیستی و توجیه کشتارها و جنایاتی که  این رژیم صورت می‌دهد.

 لندن به زعم خویش  برای کاستن از میزان تظاهرات‌های ضد صهیونیستی در جهان به‌ویژه انگلیس، داستانی با عنوان"کفاشی که فرمانده آشويتس را به دام انداخت" را به نقل از فرزندان یک سرباز انگلیسی در طول جنگ جهانی دوم با اب و تاب فراوان پردازش کرده است .

به ادعای بی بی سی این افراد راویان  اردوگاه‌های کار اجباری و سوزاندن 6 میلیون یهودی توسط آلمان‌ها بوده‌اند.

هر چند که در ظاهر چنان القا می‌شود که این داستان‌سرایی برگرفته از یک گفت‌وگو و جستجوی ساده خبرنگاری بوده اما درنهایت هدف ایجاد احساس ترحم و درنهایت توجیه جنایات رژیم صهیونیستی است.

 این رسانه انگلیسی هرگز به این امر اشاره نمی‌کند که بخش قابل‌توجهی از تظاهرات جهانی حمایت از فلسطین را یهودیان تشکیل می‌دهند چرا که آن‌ها رژیم صهیونیستی را یک ساختار فاشیستی و جنایتکار دانسته و هرگز آن را نماینده یهودیان نمی‌دانند.

این سراسیمگی مقامات و رسانه‌های انگلیسی در حمایت از تروریسم صهیونیستی زمانی بیشتر قابل درک می‌شود که پس از گذشت 80 روز از طوفان الاقصی همچنان مردم انگلیس به تظاهرات ضد صهیونیستی ادامه می‌دهند، چنانکه شنبه اخیر معترضان انگلیسی در جدیدترین اعتراضاتشان در حمایت از مردم فلسطین خیابان‌های محل تجمع فروشگاه‌های پوشاک سرشناس و محل‌های تردد خریداران ایام نزدیک به عید سال نوی میلادی در مرکز لندن را هدف تظاهرات خود قراردادند.

پیش از این نیز تظاهرکنندگان انگلیسی با تجمع در برابر دفتر بی بی سی دیواره‌های آن را به رنگ قرمز در آوردند.

به هر تقدیر می‌توان گفت که آنچه امروز از سوی مقامات و رسانه‌های انگلیسی در جریان است سراسیمگی برای نجات رژیم صهیونیستی از رسوایی جنایات ضد بشری و شکست در برابر گروهی کوچک به نام حماس و مردم غزه است .

 رویکردی که برگرفته از ماهیت تروریستی و تروریست پروری انگلیس است که با جیغ‌های کر کننده حقوق بشری نیز دیگر توان پنهان‌سازی آن را ندارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب