دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بلاتکلیفی تعیین تعرفه‌های پزشکی برای سال آینده/ نشست شورای عالی بیمه برگزار نشد

بلاتکلیفی تعیین تعرفه‌های پزشکی برای سال آینده  نشست شورای عالی بیمه برگزار نشد
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از برگزار نشدن شورای عالی بیمه برای تصمیم گیری در مورد افزایش تعرفه‌های پزشکی در سال ۱۴۰۳ گلایه کرد و گفت: عدم اجرای قانون موجب بی انضباطی و بهم ریختگی نظام درمانی می‌شود.
کد خبر : 887026

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده در نشست خبری امروز دوشنبه چهارم دی ۱۴۰۲ اظهار کرد: پیشرفت خوب و کم نظیری در ۴۰ سال گذشته در حوزه پزشکی کشور رخ داده و نمونه آن افزایش ۱۰ برابری جمعیت پزشکان در این مدت است.

وی افزود: در سال ۱۳۶۲ تنها ۱۳ هزار پزشک عمومی و ۵ هزار پزشک متخصص داشتیم، اما در حال حاضر بیش از ۱۶۵ هزار پزشک عمومی و ۵۰ هزار پزشک متخصص و فوق تخصص خدمات درمانی به مردم ارائه می‌دهند.

رئیس زاده گفت: اکنون پیچیده‌ترین درمان‌ها و عمل‌های جراحی در ایران انجام می‌شود و واقعیت این است که جامعه پزشکی هم به لحاظ کمی و هم کیفی وظیفه خود را در این سال‌ها انجام داده اند، بنابراین اتهام کم کاری به دلیل تعارض منافع قابل قبول نیست.

وی ادامه داد: هیچ رشته تخصصی و فوق تخصصی نیست که در کشور راه اندازی نشده باشد و در آن حوزه پزشکان حاذق ایرانی فعالیت نداشته باشند، پس منصفانه نیست که فقط به دلیل برخی نواقص و ایرادات این روند رشد با هجمه‌های غیرواقعی کند یا متوقف شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به جمعیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار نفری کادر درمان شامل پزشک و پرستار، اظهار کرد: نگران این هستیم که به دلیل برخی تصمیم‌های غلط مردم دچار ناسپاسی از جامعه پزشکی شوند.

وی یادآور شد: رسانه‌های گروهی در حفظ شان جامعه پزشکی نقش اساسی و بدون جایگزین دارند و توصیه ما این است که به دلیل یک کار اشتباه موجب ناامیدی مردم از تمام جامعه پزشکی نشویم.

رئیس زاده با گلایه از بلاتکلیفی وضعیت تعرفه‌های پزشکی در سال آینده، افزود: تصمیم گیری برای تعیین تعرفه خدمات پزشکی باید قبل از لایحه بودجه انجام شود، اما امسال هنوز نشست شورای عالی بیمه برگزار نشده و این در حالی است که این نشست سال قبل آبان ماه برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: این تاخیر موجب بی انضباطی و به هم ریختگی خواهد شد و مسئول اصلی این وضعیت دستگاه‌هایی هستند که به قانون عمل نمی‌کنند.

رئیس سازمان نظام پرشکی کشور گفت: بار‌ها این موضوع را از مسئولان پیگیری کرده ایم و با رئیس جمهور مکاتبه کرده ایم، اما اقدامی هنوز انجام نشده است.

وی ادامه داد: هزینه خدمات درمانی در ایران نسبت به کشور‌های منطقه یک به دوازده است و این زمینه را برای توسعه گردشگری سلامت و ارزآوری فراهم می‌کند، اما بی توجهی به جامعه پزشکی ممکن است موجب شود تا این شرایط برعکس شود.

رئیس زاده خاطرنشان کرد: افزایش تعرفه‌های پزشکی به معنی پرداخت بیشتر از جیب مردم نیست بلکه واقعی شدن تعرفه‌ها به نفع مردم است و سازمان‌های بیمه گر را مجبور می‌کند تا به وظایف خودشان به درستی عمل کنند.

وی افزود: ما نگران آینده پزشکی کشور، اقتصاد درمان و سلامت جامعه هستیم و معتقدیم عمل به قانون و توجه به نظرات کارشناسان و دلسوزان نظام سلامت کمک می‌کند تا در مسیر رشد و موفقیت باقی بمانیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب