دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون فرهنگی وزارت علوم در جشنواره بین المللی حرکت:

انجمن‌های علمی برای حل مسائل کشور خیز برداشته‌اند

انجمن‌های علمی برای حل مسائل کشور خیز برداشته‌اند
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: انجمن‌های علمی امروز بسیار بیش از گذشته، مسئله محور شده‌اند و با تاکیدات وزارت علوم و دانشگاه‌ها به سراغ حل مسائل می‌روند و برای حل مسائل کشور خیز برداشته‌اند.
کد خبر : 886440

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در جشنواره بین المللی حرکت که صبح امروز (شنبه، ۲ دی ۱۴۰۲) در سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، اظهار کرد: گوهره و جوهره انقلاب اسلامی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی است و مهم‌ترین اولویت ما در معاونت فرهنگی نیز مسئولیت پذیری دانشجویان بوده است، مفهومی که امام خمینی (ره) آن را آغاز و معرفی کرد.

وی افزود: انسان بدون مسئولیت پذیری اجتماعی، هیچ حظی از انسانیت نبرده است و این موضوع و تاکید بر مسئولیت پذیری در انقلاب اسلامی به شکل بارزی تجلی کرده است. یکی از عناصر اصلی انقلاب اسلامی همین مسئولیت پذیری اجتماعی است که به طرق مختلف، اسلام و انقلاب را پیش برده است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: اگر این مسئولیت پذیری بالا نبود قله‌های مهم در انقلاب اسلامی فتح نمی‌شد و اگر فقط با نگاه بروکراتیک و اداری گام ها، برداشته می‌شد امروز در این نقطه نبودیم.

وی با اشاره به مسئولیت پذیری شهدا و افراد شاخص علمی در کشور گفت: رشادت‌ها مسئولیت پذیری و همه مجاهدت‌ها و کوشش‌ها باعث شد ما به اینجا برسیم. اما امروز پرچم این مسولیت به دست دانشجویان افتاده است.

کلانتری گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی خوش درخشیده اند و روند رو به رشد آن‌ها برای ما در وزارت علوم کاملا محسوس است و فعالیت‌های آن‌ها در سامانه فرنما ثبت می‌شود.

معاون وزیر علوم گفت: انجمن‌های علمی امروز بسیار بیش از گذشته، مسئله محور شده اند و با تاکیدات وزارت علوم و دانشگاه‌ها به سراغ حل مسائل می‌روند. انجمن‌های علمی برای حل مسائل کشور خیز برداشته اند و سعی دارند حل مسئله را تمرین کنند، این بسیار مهم است، زیرا در خلال این تمرین مساله هویت ما شکل می‌گیرد.

وی یاداور شد: انجمن‌های علمی زیادی به عرصه فناوری پا گذاشته اند، در حالیکه در حوزه فناوری پیش از این افراد بعد از دانش آموختگی وارد می‌شدند، ولی امروز تمهیداتی شکل‌گرفته که انجمن‌های علمی فرصت وارد شدن به این عرصه را قبل از پایان تحصیل دارند. البته ارتباط انجمن‌های علمی با مجموعه‌های فناوری کشور از گذشته باید بهتر شود و افق‌های بلندی را فتح کنیم.

کلانتری گفت: یکی از اهداف تقویت نوآوری و خلاقیت در انجمن‌های علمی است، امروز ویداد‌های نوآورانه زیادی را در دانشگاه‌ها داریم که باید افزایش یابد.

وی با تاکید بر اهمیت ثبت فعالیت‌ها در سامانه فرنما ادامه داد: حمایت‌های ما در وزارت علو متکی بر ثبت فعالیت‌ها در سامانه فرنما است؛ بنابراین بسته‌های حمایتی ارتباط تنگاتنگی با ثبت فعالیت‌ها در سامانه فرنما دارد؛ بنابراین ثبت داده‌ها در این سامانه در دریافت حمایت‌ها بسیار موثر است.

معاون وزیر علوم در پایان با تاکید بر اهمیت کار گروهی علمی اظهار کرد: برخی دانشجویان سابقه و کارنامه علمی درخشانی دارند، ولی گروهی کار نمی‌کنند. ولی امروز توسعه علمی در شبکه اجتماعی شکل می‌گیرد و دانشجویانی موفق می‌شوند که پیگیر کار گروهی باشند و انجمن‌های علمی بهترین و سالم‌ترین محمل برای این هدف است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب