دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
هفته پژوهش ۱۴۰۲؛ (۳۵)

مشکل ریزگرد‌ها باید توسط استادان فناور حل شود

مشکل ریزگرد‌ها باید توسط استادان فناور حل شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: حل مشکل ریزگرد‌ها در حوزه سیستان باید از سوی دانشجویان به کمک استادان فناور با ارائه راه‌حل‌های علمی و پژوهشی حل شود.
کد خبر : 885871

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامبیز نرماشیری دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر و استادان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: اکنون ۳۳ هزار دانشجو در دانشگاه‌ آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: برنامه‌ریزی برای دانشکده‌های مهارتی به این صورت است که دانشجویان سه روز در هفته در محل‌های مشخص و تخصصی مشغول به کار و سه روز در کلاس درس و دانشگاه مشغول به تحصیل به دانشجویان هستند. تا این افراد بعد از فارغ‌التحصیلی به نیروی انسانی مهارتی تبدیل و وارد بازار کار شوند و مهارت‌های خود را به جامعه منتقل کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه استاندار اسیستان و بلوچستان نگاه ویژه‌ای به دانشجویان و حل مشکلات استان به‌وسیله دانشگاه دارد گفت: به گفته رهبر معظم انقلاب ارتباط سخت با دانشگاه باید عملی و انجام شود تا بتوان پیشرفت کرد. استادان، مسئولان و دانشجویان باید مشکلات موجود در این استان را با طرح‌های پژوهشی حل کنند.

نرماشیری با تشریح اقداماتی که می‌توان از سوی دانشجویان در دانشگاه زابل انجام داد، عنوان کرد: اکنون برای حل مشکل ریزگرد‌ها در حوزه سیستان باید از سوی دانشجویان به کمک استادان فناور راه‌حل‌های علمی و پژوهشی ارائه و این مشکلات حل شود. در حوزه کشاورزی همه دانشگاه‌ها می‌توانند کارآفرینی انجام دهند با توجه به خشکی سیستان در زمینه انگور می‌توان موفق بود و با جذب نیروی فعال و ماهر در این زمینه پیشرفت کرد. کشت گیاهان دارویی در زمین‌های منطقه سیادک همراه با مجوز فناورانه سبب پیشرفت مردم سیستان و بلوچستان شده است.

وی بیان کرد: ایرانشهر تولیدکننده چای ترش است که کشت آن توسط دانشگاه ایجاد شده و دانشگاه می‌تواند در بخش‌هایی که مؤسسات دولتی و خصوصی مشکل دارد خدمت رسان مردم استان باشد. منطقه مکران در زمینه پرورش و ارتقای سطح آبزیان، پرورش آبزیان، تولیدکننده تغذیه طیور و دام پیشرفت زیادی داشته که از استاندار سیستان و بلوچستان به‌عنوان عضو هیئت امنا برای کمک به دانشگاه‌ها در همه زمینه‌ها درخواست کمک داریم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته بین دانشگاه‌های دیگر به جایگاه خوبی دست پیدا کند به‌طوری‌که به کمک محققین این دانشگاه برخی از مشکلات سیستان و بلوچستان حل شده است. دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت آن را دارد که از همان ترم اول دانشجویان را به‌گونه‌ای تربیت کند تا بتوانند بخشی از مشکلات استان را حل کنند.

نرماشیری با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری(ره) درباره اینکه دستگاه‌های اجرایی یک تا دو درصد از بودجه خود را به طرح‌های پژوهشی اختصاص دهند، توضیح داد: با توجه به مهارت‌آموزی که در دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شود اکنون در دانشگاه‌ها تعدادی افراد به‌عنوان دانشجو در حال تحصیل هستند که باید پس از فارغ‌التحصیلی مشکلات جامعه را حل کنند و برای دستیابی به این هدف نیازمند مشارکت و همراهی همه دستگاه‌ها با دانشگاه و حوزه پژوهش هستیم.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم از استادان و دانشجویان برتر در حوزه پژوهش قدردانی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب