حضرت فاطمه(س) در محافل سیاسی به فکر امت رسولالله(ص) بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین «زندگی، اندیشه و شخصیت حضرت فاطمه سلامالله علیها» با حضور امام جمعه، پیام خدایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب، علی وجدی مسئول بسیج اساتید و دانشجویی دانشگاههای میاندوآب، استادان، کارکنان و دانشجویان در این دانشگاه برگزار شد.
امام جمعه میاندوآب در این مراسم با اشاره به تأثیر اندیشه و شخصیت والای حضرت فاطمه سلامالله علیها در به وجود آمدن جامعهای پویا و متعالی گفت: حضرت فاطمه سلامالله علیها بهعنوان اسطوره زهد و پاکدامنی بین زنان عالم هستی بوده جایگاه ویژهای نزد پروردگار متعال و پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم دارد.
حجتالاسلام حمید حسنزاده عنوان کرد: آزادی در اذهان و افکار بدخواهان انقلاب و استکبار جهانی با آزادی حقیقی بسیار متفاوت است، آنان آزادی را کشتن کودکان بیگناه غزه مظلوم تعبیر و بدتر از آن آزادی برای زنان را قرار گرفتن در دنیای ناپاکیها و فحشا تعبیر میکنند و با القای این نوع آزادی بین جوانان دنبال تضعیف بنیان خانوادهها هستند.
وی متذکر شد: باید رسانه ملی و استادان دانشگاهی بهعنوان میدانداران این عرصه و با تعبیر مفهوم آزادی بهمعنای واقعی کلمه یعنی آزادی معنوی هویت دینی و فرهنگ اسلامی را بین خانوادهها القا کنند.
امام جمعه میاندوآب یادآور شد: حضرت فاطمه سلامالله علیها کسی بود که در مجالس و محافل سیاسی به فکر امت رسولالله(ص) بود و به تأسی از سیره و منش آن حضرت پنج تن آلعبا قبل از اینکه به فکر خویشتن باشند به فکر تعالی و سعادت ما امت اسلامی بودند.
حسنزاده توضیح داد: حضرت فاطمه سلامالله علیها در عرصه فرزندپروری، شوهرداری، سیاست و در میدان عبادت همواره موفق و یکهتاز عمل کردند و در مجالس زنان بنی هاشم وقتی به ایراد سخن میپرداختند خطبههایش آنقدر زیبا و رسا بود که با خطبههای حضرت علی علیهالسلام برابری میکرد و شأن و مقام آن حضرت بهعنوان الگوی زنان هر دو عالم قابل ستایش و تحسین است.
وی افزود: در عصر تمدن روم باستان، تمدن ایران زمین و زن بهعنوان برده و کنیز خرید و فروش میشد که در آن دوران زن دارای هیچگونه آزادی نبود و این پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم بود که به زن هویت و ارزش داد و با تأسی از سوره مبارکه «الکوثر» زن را هدیه الهی برای سعادت انسانها برشمرد.
امام جمعه میاندوآب به تفاوتهای اساسی درباره آزادی زنان به قبل و بعد از انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که به زن ارزش و جایگاه ارزشمندی در تمامی صحنهها بخشید و حضور بانوان در محیطهای دانشگاهی، ورزشی، مدیریتی، بهداشت و درمان و سهیم قرار دادن بانوان در پستهای مهم و حساس نشان از جایگاه والای زنان در جامعه ایران اسلامی است و تعداد بیشتر دانشجویان خواهر نسبت به آقایان در محیطهای علمی و دانشگاهی نمونه بارز وجود آزادی زنان در تمامی عرصهها است.
انتهای پیام/