دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

جلسات قرارگاهی شورا به صورت مرتب با مسئولان فرهنگی برگزار می‌شود

جلسات قرارگاهی شورا به صورت مرتب با مسئولان فرهنگی برگزار می‌شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تلاش این شورا برای تبدیل شدن به قرارگاه فرهنگی کشور گفت: مشکلات فرهنگی شهرها و استان‌های ما ناشی از فقدان کار قرارگاهی است.
کد خبر : 885035

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه روز پنجشنبه در نشست با مسئولان نهاد‌های فرهنگی شهرستان دزفول در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان، ایجاد سند مهندسی فرهنگی برای استان‌ها را یادآور شد و اظهارکرد: فقدان کار قرارگاهی در حوزه فرهنگ در استان‌ها و شهرستان‌ها از جمله دزفول مشاهده می‌شود.

وی افزود: گزارش‌های خوبی از سوی دستگاه‌های فرهنگی شهرستان دزفول ارائه شد، ولی اگر مجموعه قرارگاهی باشد همه درد‌ها مساله به مساله مطرح و با عقل جمعی برای رفع آن‌ها تصمیم گیری می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه صرفا بیان درد دل‌ها و گرفتاری‌ها یأس و نا امیدی ایجاد می‌کند، اظهارکرد: کار قرارگاهی به معنی بررسی یک مساله در یک نشست به صورت تخصصی و ارائه راهکار برای رفع آن است.

وی با تأکید بر لزوم هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی افزود: در حال حاضر چند مجموعه کمک‌های حمایتی به خانواده‌های نیازمند ارائه می‌دهند که اگر این اقدامات به صورت قرارگاهی و با هماهنگی و تجمیعی انجام شوند، اثرات بهتری خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با بیان اینکه وظیفه کار قرارگاهی در شهرستان برعهده امام جمعه و فرماندار است، گفت: استانداران و ائمه جمعه استان‌های مختلف عنوان کرده‌اند که با پیاده‌سازی نگاه قرارگاهی، دستاورد‌های حوزه فرهنگ چند برابر شده است.

وی با بیان اینکه ارائه گزارش کمی درخصوص مسائل فرهنگی به تنهایی کافی نیست، افزود: باید با کار قرارگاهی به دنبال رفع مسائل باشیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر لزوم تبدیل شورای فرهنگ عمومی به یک قرارگاه فرهنگی بیان کرد: اعتباراتی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای استان‌ها در نظر گرفته شده که در صورت ایجاد قرارگاه فرهنگی در شهرستان‌ها می‌توان از این اعتبارات برای امور فرهنگی استفاده کرد.

وی استفاده از تجارب دیگر استان‌ها را از دیگر مزایای ایجاد قرارگاه فرهنگی عنوان کرد و افزود: متاسفانه توجه زیادی به جوانان نشده است حال آنکه درصورت بها دادن به آن‌ها نتایج بسیار خوبی حاصل می‌شود.

خسروپناه با بیان اینکه عقلانیت و اخلاص شهید سیلمانی به فعالیت‌های این شهید والامقام برکت می‌داد، ادامه داد: جوانان بسیار خوبی داریم، هرجا نقص وجود دارد از خود ما است لذا مسوولان باید تشریفات را کنار بگذارند و زمان بیشتری را در بین مردم باشند تا اثرگذاری امور بیشتر شود.
تحریم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بی‌سابقه است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ساختار اداری شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر کرده و این شورا، ستاد محور شده است، بیان کرد: ستاد علم و فناوری، ستاد فرهنگی اجتماعی، ستاد تعلیم و تربیت و ستاد خانواده و زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ۸۵ رصدخانه فرهنگی در کشور پای کار آمده‌اند و فعالیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به صورت ستادی دنبال می‌شوند، افزود: این شورا نظارت بر مصوبات را دنبال می‌کند ضمن اینکه مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تأسیس شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه از زمان مسوولیت بنده در ۱۰ ماه گذشته اقدامات به گونه‌ای پیش رفته است که برای نخستین بار در کشور، اتحادیه اروپا، انگلستان و کانادا دبیر شورا را تحریم کرده‌اند.

حجت الاسلام خسروپناه گفت: معمولا مسئولان هسته‌ای و پهپادی تحریم می‌شدند، ولی این بار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تحریم شده است ضمن اینکه روزنامه‌های متعدد صهیونیستی نیز به شدت از فعالیت‌های شورا نگران هستند.

وی ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری اقدامات بزرگی انجام داده و اقدامات بزرگ‌تری نیز در دست اقدام دارد برای مثال سند بسیار مهم امنیت غذایی در این دوره تصویب و در سالگرد شورا رونمایی شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ایجاد سند هوش مصنوعی و سند محاسبات و فناوری کوانتومی در این شورا اظهار کرد: در آینده با جنگ کوانتومی مواجه می‌شویم و لازم است اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

خسروپناه با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی به یک بلوغ رسیده که تمام مسائل را می‌تواند پیش‌بینی و دنبال کند، افزود: جلسات قرارگاهی

به صورت مرتب و هفتگی با مسئولان فرهنگی از جمله وزیر آموزش و پرورش و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شوند، ولی هنوز ارتباط نظام‌مندی با وزارت ورزش و جوانان ایجاد نشده است.

نمایندگان و مسئولان دستگاه‌های فرهنگی شهرستان دزفول از جمله فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، معاون فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج دزفول، اوقاف و امور خیریه، دانشگاه فرهنگیان پسران و دختران، آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این نشست به ارائه گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی خود پرداختند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی روز پنجشنبه همچنین در همایش نقش و جایگاه دانشگاه و حوزه در حکمرانی دینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول شرکت کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب