دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رضائی‌فر: برای طرح گرنت فناوری ردیف بودجه مستقل اختصاص می‌یابد

رضائی‌فر: برای طرح گرنت فناوری ردیف بودجه مستقل اختصاص می‌یابد
مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: طرح گرنت فناوری، ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که به هسته‌های فناوری منتهی می‌شوند امسال در ردیف بودجه اصلی حوزه‌های پارک‌های علم و فناوری قرار می‌گیرد.
کد خبر : 884686

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امید رضائی‌فر،  مدیر کل دفتر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی وتوسعه فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این آئین بر ایجاد مراکز نوآوری در دانشکده‌ها تاکید و از اجرای طرح  ملی ترویج کارآفرینی خبر داد و گفت: حدود هشت هزار نفر از دانشجویان سراسر کشور در این طرح مشارکت دارند.

رضائی‌فر با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف وزارت علوم در جهت آموزش و ترویج کار‌آفرینی و تقویت فرهنگ دانش‌بنیانی در کشور  افزود: طرح رویدادهای کسب و کارمحور با هدف اتصال مستقیم با صنایع مختلف و متقاضیانی که نیروهای دانشی یا ایده‌های مرتبط با حوزه کسب و کار دارند،  در حال اجراست.

وی، اجرای طرح‌های تور فناوری را به منظور شناخت ظرفیت‌های پارک علم و فناوری، ضروری دانست و گفت: طرح گرنت فناوری، ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که به هسته‌های فناوری منتهی می‌شوند امسال در ردیف بودجه اصلی حوزه‌های پارک های علم و فناوری قرار می‌گیرد.

رضائی‌فر اظهار کرد: پارسال دو هزار و 200 دانشجو در طرح دستیار فناوری شرکت کردند و در قالب آن دانشجویان در پارک‌ها و شرکت‌های فناور حضور پیدا کردند که از این تعداد یک هزار و 500 نفر منجر به اشتغال پایدار شد.

وی  اجرای طرح یارانه مالکیت فکری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی را از دیگر طرح‌های در حال اجرا برشمرد و گفت: در این طرح بین افراد دارای ایده و  تجاری‌سازها ارتباط ایجاد می‌شود و برای کسانی که ایده‌ای دارند و ثبت مالکیت فکری برای آنها اتفاق افتاده و بر اساس ارزش‌گذاری مالکیت فکری حقوق  پرداخت می شود و ادامه مسیر به تجاری سازها سپرده می‌شود .

مدیرکل دفترسیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی وتوسعه فناوری و نوآوری وزارت علوم، گفت: طرح پسادکتری فناوری و نوآوری طرح جدیدی است که با تفاهم‌نامه منعقد شده با مجموعه دفاعی کشور، دانشجویان پسادکتری، دوره امریه سربازی را می‌گذرانند و هم‌زمان با استاد دانشگاه و یک شرکت فناور در پارک علم و فناوری دوره یک‌ساله را با یک موضوع مشخص و منتهی به نتیجه تعهد شده طی می‌کنند.

رضایی‌فر ، ماموریت‌گرایی حوزه فناوری و رفع نیازهای کشور را یادآور شد و گفت: ایجاد کانون‌های دانایی و فلسفه که از مجموعه اساتید مختلف در کنار متخصصین فنی و دانشمندان و فناوران در پارک‌های علم و فناوری موضوع کانونی را برای راهبردنگاری و تدوین برنامه‌هایی که در این حوزه می‌توانند در سطح منطقه، پارک یا دانشگاه تدوین کنند، تشکیل دهند که آئین‌نامه آن در حال تدوین و ابلاغ است.

گفتنی است، در آئین نجم (نکوداشت جایگاه محققان ) دانشگاه سمنان که با حضور استاندار، فرماندار سمنان و دیگر مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، از 86 پژوهشگر، فناور، خیر و واقف علم و فناوری، کارفرمایان برتر، دانشکده های برتر و  شرکت‌های برگزیده پارک علم و فناوری قدردانی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب