دانشجویان اهمیت انتخابات اسفند را برای جامعه تبیین کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم بزرگداشت روز دانشجو(16 آذرماه) با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با یادآوری اتفاقات ۱۶ آذر ۱۳۳۲، وظایف دانشجو و دانشگاه در قبال هم به حوادث ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران (شهید قندچی، شهید شریعترضوی و شهید بزرگنیا) اظهار کرد: ۱۶ آذر نقطه عطفی است که دانشجویان باید در این روز نشان دهند و هیچ وقت مقابل ظلم و ستم استکبار ساکت نخواهند نشست.
محمد وارعی اضافه کرد: مهمترین وظیفه دانشجویان علمورزی و جهاد علمی است؛ جهادی که چند سالی است با هدف ارتقای رتبه علمی ایران اسلامی در سطح جهانی به صورت جدی آغاز شده و به گفته مقام معظم رهبری «باید پیشرفت ما جوری باشد که تا پنجاه سال بعد اگر کسی خواست به تازههای علمی دنیا دست پیدا کند مجبور باشد فارسی یاد بگیرد.»
وی افزود: دانشجویان کنار علمآموزی باید از مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ارزشی کشور غافل نباشند تا در دام نقشههای دشمن گرفتار نشوند، همچنین مطالبهگری یکی از وظایف دانشجویان است و میتوان گفت فضای دانشگاههای ما فضای انتقادی، پیشنهادی است و هر دانشجو در قالب قانون اساسی و در چارچوب موازین دانشگاه میتواند با رعایت هنجارهای تعیین شده مطالبات خود را به صورت صنفی پیگیری کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز درباره نقش دانشگاهیان و دانشجویان در آینده سیاسی کشور مطرح کرد: وظیفه دانشجویان و دانشگاهیان این است که همچون گذشته با ایجاد شور اجتماعی و نشاط سیاسی در دانشگاه با برگزاری جلسات هماندیشی، کرسیهای آزاداندیشی و تریبون آزاد دانشجویی اهمیت انتخابات را برای خود و جامعه تبیین کنند تا انتخابات باشکوه با مشارکت حداکثری در اسفندماه داشته باشیم.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سقز هم تشریح کرد: تاریخ ثابت کرده علم و دانش میتواند وجه تمایز ملل باشد، چراکه پایبندی به اخلاق و علم روح انسان را جلا داده و معیار رشد و ترقی در جوامع است.
سید فاروق حسینی در ادامه افزود: هرچقدر دانش انسان افزایش یابد مسئولیت او هم سنگینتر میشود و این مسئولیت در دانشجویان بیشتر از سایر مردم جامعه است، چراکه الگوی سایر افراد هستند و دانشجویان میتوانند در حوزههای مختلف زیربنایی کشور صاحبنظر باشند و علم و دانش خود را برای ترقی کشور به کار بگیرند و این امر با استفاده از تجربهاندوزی استادان و ذهن خلّاق دانشجویان امکانپذیر خواهد بود.
وی اضافه کرد: استادان باید علومی را آموزش دهند که مهارتآموزی و بالفعل کردن ظرفیتهای جوانان در آن باشد، چراکه نگرش دانشجویان است که میتواند تفکر جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.
انتهای پیام/