دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
به مناسبت هفته پژوهش:

رویداد تخصصی فناوری‌های نوین با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی برگزار می‌شود

رویداد تخصصی فناوری‌های نوین با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی برگزار می‌شود
اولین رویداد تخصصی فناوری های نوین با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی در صنایع تبدیلی و امنیت غذایی ۲۱ آذرماه امسال از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ عصر در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می شود.
کد خبر : 884218

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی افشاری توسل همزمان با هفته پژوهش و اهمیت کشاورزی پایدار در امنیت غذایی کشور گفت: اولین رویداد تخصصی فناوری های نوین با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی در صنایع تبدیلی و امنیت غذایی ۲۱ آذرماه امسال از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ عصر در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می شود.

افشاری ادامه داد: بر اساس اقتصاد مقاومتی در توسعه پایدارکشاورزی روستایی که یکی از ارکان مهم امنیت غذایی کشورمان است. از صاحبان ایده، نوآوران، فناوران، شرکت ها و موسسات دانش بنیان،سرمایه گذاران، مراکز ارایه دهنده خدمات تجاری سازی و مشاوره کسب وکار، سازمان ها و نهاد های حمایتی در سراسر کشور، مشاغل خانگی تعاونی ها، کارآفرینان و پژوهشگران، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاها برای حضور در این همایش دعوت به عمل می آوریم.

مدیرعامل شتاب دهنده گلانه مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تهران به اهداف این رویداد بزرگ اشاره کرد و گفت: ساماندهی کارگران فصلی در مشاغل خانگی، فرصت ها و چالش‌ها در کارآفرینی دانش‌بنیان‌ها، مدیریت ایمنی و ارزیابی ریسک در کشاورزی،فناوری‌های کلیدی در داده کاوی و هوش مصنوعی و بومی سازی دانش فنی از جمله اهداف این همایش به حساب می آید.

مدیریت مجموعه پرمون طب ایرانیان با برند گلانه اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی،سازمان بسیج مهندسین ومنابع طبیعی، کمیسیون کشاورزی و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، سازمان بسیج اساتید دانشگاهها ،کمیسیون بانوان اتاق تعاون استان تهران و البرز، ستاد ساماندهی مشاغل خانگی وزارت تعاون،کار و رفا اجتماعی، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی ومدیریت مجموعه شرکت ها و دیگر اساتید از جمله همراهان این رویداد تخصصی هستند.

وی هدف از برگزاری این رویداد را آشنایی و هدایت کارآفرینان، به ویژه سرمایه گذران جدید به سمت حوزه های کمتر دیده شده و با پتانسیل بالای سرمایه گذاری و سودهی اقتصادی در کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد این است در کشور ما عمده محصولات کشاورزی به دلیل عدم آگاهی یا نبود آموزش های مناسب و نبود ناظران کیفی کشاورزی، عدم کنترل صحیح مراحل کاشت، داشت، برداشت ،کسب علوم و دانش مدیریت مزارع کشاورزی در سیستم های متولی و بالاخص کشاورزان، نبود استانداردهای مناسب جهت نگهداری محصولات کشاورزی، تبدیل و توزیع نامناسب وعدم آگاهی کشاورزان از بازارهای کلان، نبود قوانین و مقررات حمایتی، موجب ضایع شدن محصولات و در نهایت وابستگی شدید کشاورزان به واسطه ها و دلالان شده استتا نتوانند نیازهای مالی خود را در دیگر فصول بیکاری تامین نمایند.این در حالی است که 70 درصد از پسماندها و ضایعات کشاورزی کشور ارگانیک و حیاتی است. و می تواند به خاک یا محصول فرآوری شده در بخش صنعت تبدیل شود.

وی تصریح کرد: ما می توانیم با ایجاد بستر مناسب برای پیاده سازی ایده تا محصول و نهایتا تجاری سازی نتایج تحقیقات، تولید دانش فنی و بومی سازی فرآوری های نوین در صنایع تبدیلی بر پایه گیاهان دارویی،غذایی، آرایشی و بهداشتی. با تولید محصولات دانش‌بنیان، مدیریت ضایعات کشاورزی، مدیربت واحدهای کشاورزی، صادرات محصولات به بازارهای جهانی، احیا و حفاظت از محیط زیست، تولید افزودنی و رنگ های مجاز خوراکی و دارویی، انواع کودهای زیستی بر پایه میکروارگانیسم ها، افت کش وسموم ارگانیک، تامین زنجیره تولید وحمایت از کارگران فصلی درکشاورزی وایجاد پلتفرم و نرم افزارهای خرید و فروش انلاین بر پایه فناوری های کلیدی داده کاوی و هوش مصنوعی، انجام کشت های قراردادی و ترکیبی درتوسعه الگوی کشت، آموزش فنی و حرفه ای ازمرحله کاشت، داشت و برداشت تا محصول نهایی، نقش موثری در ورود فناوری یا محصولات دانش محوردرحقظ امنیت غذایی وعرصه تولید درتعالی اقتصاد ایران جانمان داشته باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب