۱۱ هزار مسئله در قرارداد با دانشگاهها تبدیل به راه حل شد
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد سعید سیف، مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت در سی و ششمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی که امروز (یکشنبه) در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است، با اشاره به اهداف دانشگاهها گفت: یکی از اصلیترین و اولین ماموریتهای دانشگاهها تربیت نیروی انسانی بوده است و امروزه به دانشگاههایی رسیدهایم که دغدغه بهبود وضعیت کشور را دارند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۱۱ هزار قرارداد با صنایع و دستگاههای اجرایی داشتیم و ۱۱ هزار مسئله و مشکل و تبدیل به راه حل و راهکار شده است، گفت: ضروری است که با تسهیل شرایط از طریق قانون، مشکلات و موانع رفع شود.
مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم با تاکید بر مستمر بودن این روند، گفت: ضروری است به صورت مستمر و قدم به قدم در این مسیر حرکت کنیم. ارتباط با دانشگاه با جامعه و صنعت دفعی نیست و باید قدم به قدم جلو برویم.
وی با اشاره به تفاوت بین رشتههای صنایع گفت: برای ارتباط با جامعه و صنعت به دلیل تنوع در رشتهها، تخصصها و صنایع، فعالیتهای مختلفی را در نظر گرفتیم و نسخه و روشهای متنوعی را تدوین کردیم و سعی کردیم این نسخهها متنوع باشند و دانشگاهها بسته به شرایط، خودشان انتخاب کنند.
سیف خاطرنشان کرد: تشکیل مراکز هدایت شغلی برای کارورزی و کارآموزی دانشجویان و فرصتهای مطالعاتی در صنعت از جمله این اقدامات بوده است.
وی در مورد فرصت مطالعاتی در صنعت توضیح داد: سال گذشته هزار نفر برای کمک به بهبود بهرهوری در صنایع کشور از فرصتهای مطالعاتی تعامل بین دانشگاهیان و صنعت استفاده کردند.
مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، به ضروت ساماندهی قراردادها و رفع مسائل حقوقی و قانونی تاکید کرد و گفت: برخی از قوانین در ارتباط با جامعه و صنعت مورد توجه مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است و در برنامه هفتم توسعه نیز به این موضوع تاکید شده است. امیدواریم این مشکلات، به ویژه در مسئله بیمه حل شود.
سیف با بیان اینکه در پایان مراسم امروز، برگزیدگان ارتباط با جامعه و صنعت مورد تقدیر قرار خواهند گرفت؛ گفت: سه دانشگاه و یک پژوهشگاه که تعداد قرارداد ارتباط با صنعت بیشتری داشتند، همچنین ۱۱ نفر از اعضای هیئت علمی برتر در ارتباط با جامعه و صنعت، ۴ طرح برگزیده صنعتی وزارتخانهها، دو نفر که به موضوع ماموریتگرایی و دغدغههای منطقهای توجه داشتند، مراکز هدایت شغلی که به بهبود توانمندی شغلی و اشتغال کمک کردند و ۵ نفر از اعضای هیئت علمی که اثرات خوبی در دستگاههای اجرایی و صنعت داشتند تقدیر میشوند.
انتهای پیام/