دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تاثیر جهت‌گیری‌های دانشجویی از دهه ۱۳۴۰ با نهضت امام خمینی (ره) پیوند خورد

تاثیر جهت‌گیری‌های دانشجویی از دهه ۱۳۴۰ با نهضت امام خمینی (ره) پیوند خورد
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: نقش و تاثیر جهت‌گیری‌های دانشجویی که از دهه ۱۳۴۰ با نهضت امام خمینی (ره) پیوند خورد، با پیروزی انقلاب اسلامی وارد مرحله جدید و متفاوتی شد.
کد خبر : 883502

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در پیامی فرارسیدن روز دانشجو را به همه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان دانشگاه، تبریک گفت.

در متن پیام آمده است:

به نام خدا

«دانشجویان عزیز
سلام علیکم

۱۶ آذر روز دانشجو و روز مبارزه با استکبار، یادآور حرکت قهرمانانه و توام با بصیرت دانشجویان در مقابل آمریکا و رژیم سلطنتی است. رژیمی که در سال ۱۳۳۲ پس از کودتا علیه مصدق با دعوت از نیکسون، معاون رئیس‌جمهور وقت آمریکا می‌خواست مراتب سرسپردگی خود را به کودتاچیان آمریکایی نشان دهد.
دانشجویان در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ با تظاهرات علیه این اقدام، مراتب خشم و انزجار خود را از دولت آمریکا و شاه ایران نشان دادند، اما در آن روز سه دانشجوی قهرمان به شهادت رسیدند. شهیدان «مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی» دانشجویانی بودند که با ایثار و فدا کردن جان خود راه روشنی در پیش پای دانشجویان و دانشگاهیان گذاشتند.

اصلی‌ترین خصیصه این راه، نفی سلطه، استقلال‌طلبی، آزادی‌خواهی و مبارزه با استکبار بود. راهی که به خوبی به‌ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسط دانشجویان پیموده شد و تقدیم صد‌ها و هزاران دانشجوی شهید برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی و قبل از آن در غائله‌سازی‌های قومی ضد انقلاب و پس از آن در دفاع از حرم و در صحنه‌های دیگر نشان از بصیرت و معرفت بالای دانشجویان و مسئولیت‌پذیری آن‌ها در قبال رویداد‌های اجتماعی و دفاع از ارزش‌های انسانی و اسلامی بوده است.

در واقع نقش و تاثیر جهت‌گیری‌های دانشجویی که از دهه ۱۳۴۰ با نهضت امام خمینی (ره) پیوند خورد، با پیروزی انقلاب اسلامی وارد مرحله جدید و متفاوتی شد. انقلاب اسلامی پیام آزادگی و استقلال را منتشر کرد. پیامی که خیلی زود از مرز‌های جغرافیایی ایران فراتر رفت و زلزله بزرگی را در اردوگاه استکباری ایجاد کرد. دانشجویان در مکتب معمار انقلاب، امام خمینی (ره) آموزه‌های اسلامی را در عمق جان خود پذیرا شدند و اوج عرفان، اندیشه و جهادگری و ایثار را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشتند. به هرنسبت که تبلور این ظرفیت بزرگ جلوه‌های شکوه و عظمت را رقم می‌زد زخم‌خوردگان و آسیب‌دیدگان از دانشجویان انقلابی به دسیسه‌گری و طراحی شیطانی برای از میدان به در بردن دانشجویان و جوانان پرداختند.

در سال‌های اخیر سیاه‌نمائی از اوضاع ایران، تشویق به لذت‌گرایی، مقابله با ارزش‌های دینی، ایجاد هیجان‌های کاذب، استفاده از نماد‌ها و الگو‌های غربی، القای ناامیدی نسبت به آینده، صحنه سازی‌های دروغین و نشر آن‌ها در فضای مجازی، حمایت همه جانبه دولت‌های غربی از اپوزیسیون، تهاجم فرهنگی و صد‌ها اقدام دیگر برای مقابله با دانشجویان دانشگاه‌های ایران طراحی و اجرا شد. دشمنان که بدون وقفه و با بهره‌گیری از تمام کید خود در این دوران سرمایه‌های بسیاری را صرف کرده و تلاش داشته‌اند دانشجویان را از مسیر تعالی و هدایت باز دارند اکنون سرخورده‌تر از هر زمان با واکنش آگاهانه و متعهدانه دانشجویان مواجه شده‌اند. تقویت ارتباط با خداوند، اعتماد و توکل به ذات لایزال الهی، حفظ هشیاری و پیروی از ولایت از جمله راهبرد‌هایی است که بهره‌گیری از آن‌ها همچنان دشمنان را مایوس و زمینه تحقق استعداد‌های دانشجویان را بیشتر و بیشتر فراهم می‌سازد.

اینجانب این روز بزرگ را به همه دانشگاهیان به‌ویژه به شما دانشجویان عزیز دانشگاه علامه‌طباطبائی که امید‌های جامعه ما هستید و همواره با بصیرت و ایثار در صحنه‌های مختلف نقش‌آفرین بوده‌اید تبریک عرض کرده و از خداوند بزرگ، عزت، سعادت و توفیق روزافزون شما و خانواده‌های محترمتان را مسئلت دارم».

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب