دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون پژوهشی دانشگاه تهران در مصاحبه مطبوعاتی:

۵۳ پژوهشگر برتر در جشنواره پژوهش تقدیر می‌شوند/ جذب ۱۳۲ میلیارد تومان از قِبَل قرارداد‌های پژوهشی

۵۳ پژوهشگر برتر در جشنواره پژوهش تقدیر می‌شوند  جذب ۱۳۲ میلیارد تومان از قِبَل قرارداد‌های پژوهشی
معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: قرارداد بین دانشگاه تهران و صنعت در سال ۱۴۰۲ با اعتبار ۱۹۷۵ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده که ۱۳۲ میلیارد تومان را جذب کرده ایم.
کد خبر : 883415

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی فکور، معاون پژوهشی دانشگاه تهران در مصاحبه مطبوعاتی که امروز (چهارشنبه، ۱۵ آذر ۱۴۰۲) در محل دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: هفته پژوهش پیشران کشور برای رسیدن به سطح علوم و فناوری است و پیشرفت هر کشور نتیجه پژوهش دانشمندان است.

وی افزود: سی و دومین هفته پژوهش دانشگاه تهران از روز یک شنبه ۱۹ آذر آغاز می‌شود، اما وزارت علوم دوره ۲۴ را برگزار می‌کند.

فکور تصریح کرد؛ در هفته پژوهش از ۵۳ نفر و ۵۳ واحد، ۳ پیشکسوت در حوزه‌های مختلف فنی و مهندسی، علوم، علوم انسانی، علوم اجتماعی و رفتاری و دامپزشکی،۳ پیشکسوت نمونه و ۵ پژوهشگر برجسته (پژوهشگر برجسته کسی است که از ابتدای ورود به دانشگاه شاخص الف رتبه علمی را کسل می‌کند و این پژوهشگر برجسته نمی‌تواند به عنوان پژوهشگر نمونه انتخاب شود)، ۷ پژوهشگر نمونه (پژوهشگر نمونه کسی است که مرتبط با دستاورد‌های پژوهشی خود در ۵ سال اخیر نمونه می‌شود)، ۸ پژوهشگر جوان نمونه که نشان دهنده هیئت علمی‌های با کیفیت است تقدیر می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران تصریح کرد: یکی از اهداف معاونت پژوهش و فناوری کاربردی کردن پایان نامه‌های دانشگاهی است که در هفته پژوهش از ۵ پایان نامه ارشد تقدیر می‌شود.


فکور گفت: هفته پژوهش مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود؛ بنابراین ۲ نفر از برگزیدگان علوم پزشکی و یک آزمایشگاه نمونه در جشنواره هفته پژوهش تقدیر می‌شوند و پنج رساله نمونه دو مورد رساله مشترک نمونه کارشناسان حوزه پژوهش و فناوری که مشغول به کار هستند و یک نفر کارشناس پژوهشگر نمونه هم مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

وی اظهار کرد: ۳۰۹ قرارداد بین دانشگاه تهران و صنعت در سال ۱۴۰۲ با اعتبار ۱۹۷۵ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده که ۱۳۲ میلیارد تومان را جذب کرده ایم و تا پایان سال کامل‌تر می‌شود. در همین راستا؛ ۳۰ درصد افزایش قرارداد‌های منعقد شده را داشته ایم، اما از نظر جذب ۱۰ درصد و از نظر تعداد ۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است و تمام موضوعات کاربردی دست دانشگاه نیست؛ بنابراین باید آسیب شناسی‌هایی صورت گیرد و تسهیل شود تا هیئت علمی‌ها به اختصاص اعتبار پژوهشی رقبت داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب