رقابت قرآنی هزاران دانشگاه آزادی با طعم هنری و پژوهشی/ نتیجه ماراتُن «استاد و دانشجو» چه میشود؟
خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ اُنس دانشجویان با کلام انسانساز الهی و نشر و بسط فضای معنوی در محیط دانشگاهی همواره مورد توجه مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.
بیست و هشتمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در حالی در واحدهای دانشگاهی در حال برگزاری است که دانشجویان و استادان استقبال چشمگیری برای شرکت داشتهاند تا رویکرد تبلیغی، آموزشی، پژوهشی و تربیتی موجب افزایش فرهنگ قرآنمحور دانشگاه شود.
اما مأموریت مهم دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری مسابقات قرآت و عترت اُنس گرفتن دانشجویان با کلامالله مجید است و در این مسیر میتوان از نخبگان و استعدادهای قرآنی بهرهگیری کرد و استعدادهای برجسته را از دل همین رقابتها شناسایی و به جامعه تحویل داد.
چه بسا استعدادهای قرآنی از سوی استادان و متخصصان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی تربیت شده و به جامعه تحویل داده شدهاند که اکنون جزء نخبگان قرآنی هستند که در رویدادهای جهانی هم درخشیدهاند.
بنابراین خبرگزاری آنا در راستای پوشش اخبار مربوط به مسابقات قرآنی واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور و معرفی نخبگان قرآنی اقدام کرده که مشروح اخبار مربوط به بیست و هفتمین دوره این مسابقات را میخوانید.
مسابقات قرآنی با طعم آوایی، هنر و ادبیات دینی
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در حاشیه بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا خاطرنشان کرد: این آزمون در بخش کتبی در دو سطح استادان و دانشجویان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
حجتالاسلام سید محمدحسین صفوی افزود: استادان در دو رشته سیره معصومان(ع) و سبک زندگی اسلامی باهم به رقابت میپردازند.
وی یادآور شد: تفسیر و ترجمه قرآن کریم، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، سیره معصومان(ع)، حفظ و مفاهیم احادیث معصومان(ع)، احکام و پرسمان معارفی از جمله ۱۲ رشته مورد آزمون کتبی دانشجویان است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خاطرنشان کرد: سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، معارف نهجالبلاغه، حفظ فرازهای نهجالبلاغه، معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه از دیگر مواردی است که دانشجویان در این آزمون انتخاب کردهاند.
صفوی با اشاره به تعداد شرکتکنندگان در این بخش بیان کرد: تعداد داوطلبان در بخشهای مختلف این آزمون ۴۳۵ نفر بود که از این میان تعداد ۳۵۲ دانشجوی دختر و تعداد ۸۳ دانشجوی پسر شرکت کردهاند.
وی اضافه کرد: مسابقات سراسری قرآن و عترت شامل دو بخش دیگر با عناوین آوایی (شفاهی) و هنر و ادبیات دینی بوده که در بخش آوایی قاریان، حافظان و مداحان به رقابت میپردازند و نفرات برتر به مسابقات استانی، کشوری و در نهایت به مرحله ملی راه پیدا خواهند کرد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در ادامه توضیح داد: در بخش هنر و ادبیات دینی و پژوهشی، آثار هنری و ادبی و پژوهشی داوطلبان در ۲۲ رشته جمعآوری و داوری شده و به آثار برتر جوایز ارزندهای اهدا میشود.
رقابت ۲۶۵ دانشجو در مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشگاه آزاد کنگاور
مرحله واحدی بیست و هشتمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در دانشکده فنی و مهندسی واحد کنگاور برگزار شد.
در این دوره از مسابقات ۲۵۰ دانشجو در ۱۲ رشته شامل معارف، نهجالبلاغه، حفظ فرازهایی از نهجالبلاغه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومان(ع)، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، احکام شرعی، سیره معصومان(ع)، معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهایی از صحیفه سجادیه، معارف نماز، پرسمان معارفی، سبک زندگی اسلامی و ۱۵ استاد در دو بخش سیره معصومان(ع) و سبک زندگی اسلامی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
افراد برتر مرحله واحدی مسابقات قرآن و عترت به مرحله استانی راه خواهند یافت.
اعلام نتایج مسابقات قرآن و عترت تا پایان هفتهجاری
بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت سراسری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور و رقابت بیش از یکهزار و ۵۰۰ دانشجو و عضو هیئت علمی واحد کرمانشاه در بخش مسابقات کتبی در واحد کرمانشاه برگزار شد.
سه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده ادبیات شماره ۲ و دانشکده علوم پزشکی در مسابقات قرآن و عترت با یکدیگر به رقابت پرداختند.
بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت در رشتههای آشنایی به ترجمه، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومان (علیهمالسلام)، سیره معصومان (علیهمالسلام)، احکام شرعی، پرسمان معارفی، سبک زندگی اسلامی و معارف نماز برگزار شد و افشین غنیزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و حجتالاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از حوزههای برگزاری بازدید کردند.
نتایج این ماراتن بزرگ تا پایان هفته جاری از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اعلام میشود.
تلاش برای پیشبرد اسلامی کردن دانشگاهها
حجتالاسلام سعید جاویدی رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده در حاشیه بیست و هشتمین دوره آزمون بخش کتبی مسابقات قرآن و عترت به خبرنگار آنا گفت: هدف از برگزاری این مسابقات تمسک به ثقلین، تلاش در پیشبرد اسلامی کردن دانشگاهها و بصیرتافزایی دانشگاهیان است.
افراد برتر مرحله واحدی مسابقات قرآن و عترت به مرحله استانی راه خواهند یافت.
شرکت بیش از ۱۰۰۰ داوطلب در مسابقات قرآن و عترت سیستان و بلوچستان
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد: در بخش کتبی بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت بیش از یکهزار شرکتکننده در ۶ واحد دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند.
حمیدرضا خزائیفر افزود: بخش ویژه استادان در دو رشته شامل سبک زندگی اسلامی و سیره معصومان(ع) و دانشجویان در ۱۲ رشته شامل سبک زندگی اسلامی، سیره معصومان(ع)، حفظ فرازهایی از نهجالبلاغه و حفظ احادیث معصومان(ع) و حفظ فرازهایی از صحیفه سجادیه، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، احکام، ترجمه و تفسیر قرآن، معارف نهجالبلاغه، معارف نماز، پرسمان معارفی و معارف صحیفه سجادیه با حضور بیش از ۷۰۰ داوطلب در در محل مجتمع ورزشی معلم دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.
وی افزود: براساس آییننامه مسابقات سراسری قرآن و عترت به نفرات نخست تا سوم هر رشته به تفکیک خواهر و برادر جوایز نفیس اهدا میشود.
شرکت ۸۵۰ دانشجو، استاد و کارمند واحد دزفول در مسابقات قرآن و عترت
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در حاشیه مسابقات سراسری آزمون کتبی قرآن و عترت در این دانشگاه به خبرنگار آنا گفت: این آزمون با هدف مشخص شدن فعالان قرآنی، کشف استعدادهای دانشجویی، کارکنان، استادان و ارتقای سطح قرآن و عترت برگزار میشود.
ایمان ورجاوند افزود:۸۵۰ دانشجو، استاد و کارمند دانشگاه آزاد اسلامی دزفول در این آزمون شرکت کردند.
ورجاوند بیان کرد: این آزمون به صورت کتبی بهمدت یک روز و نوبت صبح در ساختمان دکتر حسابی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول برگزار شد.
شرکت ۲۰۰ دانشجو و استاد مراغهای در مسابقات قرآن و عترت
آزمون کتبی بیست و هشتمین دوره جشنواره قرآن و عترت در مرحله واحدی با شرکت بیش از ۲۰۰ دانشجو و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه برگزار شد.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با در حاشیه این مسابقات به خبرنگار آنا گفت: امسال جشنواره قرآن و عترت، شاهد استقبال بسیار خوب دانشجویان ازاین رویداد فرهنگی ملی بوده، به طوری که در مقایسه با سالهای گذشته رشد چهار برابری شرکتکنندگان دانشجو و استادان را تجربه کرد.
حجتالاسلام عباس عبدی افزود: بیست و هشتمین دوره جشنواره قرآن و عترت در دو سطح دانشجویان و استادان در مرحلهی واحدی برگزار و منتخبان در ۱۲ رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومان(ع)، سیره معصومان(ع)، احکام شرعی، پرسمان معارفی، سبک زندگی اسلامی، معارف نهجالبلاغه، حفظ فرازهای نهجالبلاغه، معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه و معارف نماز برای حضور در مرحله کشوری معرفی میشوند.
رقابت ۶۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد رودهن در مسابقات قرآن و عترت
بخش کتبی بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد رودهن برگزار شد.
این بخش از مسابقات با استقبال کمنظیر استادان و دانشجویان در ۱۲ رشته قرآنی از قبیل ترجمه وتفسیر، سبک زندگی قرآنی سیره معصومین و ... با بیش از ۶۰۰ دانشجو و استاد در سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی و کشاورزی و علوم پایه برگزار شد.
فریده دوکانهایفرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به همراه اعضای هیئت رئیسه از روند برگزاری این مسابقات بازدید کردند.
برگزاری آزمون کتبی مسابقات سراسری قرآن وعترت در دانشگاه آزاد مرودشت
آزمون بخش معارفی بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.
سیره معصومین (ع)، سبک زندگی اسلامی، تفسیر و ترجمه قرآن کریم، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومین (ع)، احکام، پرسمان معارفی، معارف، نهجالبلاغه، حفظ فرازهای نهجالبلاغه، معارف صحیفه سجادیه و حفظ فرازهای صحیفه سجادیه از عناوین رشتههایی این آزمون بود.
این آزمون به همت کانون قرآن و عترت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در سالن ملاصدرای این دانشگاه برگزار شد و مورد استقبال دانشگاهیان قرار گرفت.
سیروس فارسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در محل برگزاری این آزمون حضور یافت.
شکوه، شور و شعور قرآنی استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد بافت
بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت ۶۰۰ استاد و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت در ساختمان آموزشی شهید سلیمانی این انشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت با بیان این مطلب به خبرنگار آنا گفت: شرکتکنندگان در بخش معارفی این مسابقات در رشتههای سیره معصومان(ع)، سبک زندگی اسلامی ایرانی، تفسیر و ترجمه قرآن کریم، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومان(ع)، احکام، پرسمان معارفی، معارف نهجالبلاغه و معارف صحیفه سجادیه به رقابت پرداختند و به سه نفر برتر در هر رشته جوائز نفیسی اهدا میشود، ضمن اینکه نفرات اول هر رشته به مسابقات استانی راه خواهند یافت.
علیرضا مرادی تبیین کرد: سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت عنوان واحد برتر بیست و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی در استان کرمان را به خود اختصاص داد.
هدف از برگزاری مسابقات قرآن و عترت چیست؟
بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(علیهمالسلام) همزمان با سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد.
در این آزمون بیش از۳۵۰ داوطلب در ۱۲ رشته امتحانی به رقابت پرداختند و علاوه بر افزایش معلومات دینی دانشجویان، براساس آییننامه مسابقات سراسری قرآن و عترت به نفرات نخست تا سوم در هر رشته جوایزی اهدا میشود.
رقابت بیش از ۲۳۰۰ داوطلب در مسابقات قرآن و عترت همدان
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد: در بخش کتبی بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ داوطلب شرکت کردهاند.
مرتضی لالهچینی افزود: اُنس دانشجویان با کلام انسانساز الهی و نشر و بسط فضای معنوی در محیط دانشگاهی همواره مورد توجه مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.
وی افزود: مأموریت مهم دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری مسابقات قرآت و عترت اُنس گرفتن دانشجویان با کلامالله مجید است و در این مسیر میتوان از نخبگان و استعدادهای قرآنی بهرهگیری کرد و استعدادهای برجسته را از دل همین رقابتها شناسایی و به جامعه تحویل داد.
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان تبیین کرد: یست و هشتمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در بخش ویژه استادان در دو رشته شامل سبک زندگی اسلامی و سیره معصومان (ع) و دانشجویان در ۱۲ رشته شامل سبک زندگی اسلامی، سیره معصومان (ع)، حفظ فرازهایی از نهجالبلاغه و حفظ احادیث معصومان (ع) و حفظ فرازهایی از صحیفه سجادیه، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، احکام، ترجمه و تفسیر قرآن، معارف نهجالبلاغه، معارف نماز، پرسمان معارفی و معارف صحیفه سجادیه در واحدها ومراکز دانشگاهی در سطح استان همدان برگزار شد.
لالهچینی خاطرنشان کرد: برای حضور در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان یکهزار و ۶۰۰ نفر داوطلب، واحد تویسرکان ۳۵۰ داوطلب، واحد ملایر ۳۰۰ داوطلب و واحد اسدآباد ۵۲ داوطلب داشتند.
وی در ادامه توضیح داد: براساس آییننامه مسابقات سراسری قرآن و عترت به نفرات نخست تا سوم هر رشته به تفکیک خواهر و برادر جوایزی اهداء میشود.
بیست و هشتمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در واحد شیراز برگزار شد
به گفته مدیر کانون قرآن و عترت نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی فارس در بخش کتبی این دوره از مسابقات بالغ بر ۱۴۰۰ دانشجوی واحد شیراز در ۱۰ رشته مختلف از جمله سیره معصومین، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ مفاهیم قرآن، حفظ احادیث و ... شرکت نمودند و همچنین در بخش اساتید نیز رشتههای سبک زندگی اسلامی و سیره معصومان (ع) با استقبال حدود ۵۰ نفر از اساتید برگزار شد.
فاطمه سادات دستغیب افزود: در هر یک از رشتهها سه نفر اول برگزیده واحد به مرحله کشوری مسابقات راه مییابند و همچنین از امتیاز دریافت نمره کمکی برای دروس معارفی خود بهره مند میشوند و نفرات برتر جشنواره کشوری نیز به جشنواره ملی راه خواهند یافت.
دستغیب توضیح داد: مجموعه مسابقات قرآن و عترت در سه بخش کتبی، شفاهی و هنری برگزار میگردد که بخش شفاهی استان فارس نیز در هفتههای آتی به میزبانی واحد شیراز برگزار خواهد شد.
حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان در آزمون سراسری قرآن و عترت
همزمان با سراسر کشور مرحله مقدماتی بخش معارفی (کتبی) مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار شد.
محمدابراهیم طلوع دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به آنا گفت: ثبت نام بیست و هشتمین دوره این مسابقات در سه بخش معارفی (۱۲ رشته)، آوایی (۱۰ رشته) و هنری، ادبی و پژوهشی (۲۱ رشته) از آبان ماه ۱۴۰۲ آغاز گردید که در مرحله مقدماتی بخش معارفی این مسابقات که در رشتههای ترجمه و تفسیر قرآن کریم، احکام شرعی، سبک زندگی اسلامی، پرسمان معارفی، سیره معصومین، معارف صحیفه سجادیه، معارف نهج البلاغه، معارف نماز، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومین، حفظ فرازهای نهج البلاغه و حفظ فرازهای صحیفه سجادیه، قریب به ۶۰۰ نفر از دانشگاهیان واحد لاهیجان به رقابت پرداختند.
این مدرس دانشگاه افزود: در این دوره از مسابقات که با ابلاغ آیین نامه مدون از سوی اداره فعالیتهای قرآن و عترتِ مدیریت تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی به تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، در هریک از رشتههای ۱۲ گانه معارفی به نفرات اول تا سوم از حداقل ۸ میلیون تا حداکثر ۴۰ میلیون ریال به صورت کارت هدیه همراه با لوح تقدیر در سطح واحد دانشگاهی و کشوری اهدا خواهد شد.
دبیر هیأت گزینش مدرسان قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: نفرات برتر هر رشته در مرحله نهایی (کشوری) که نیمه اول اسفندماه در استانهای سراسر کشور برگزار خواهد شد با یکدیگر به رقابت پرداخته که نهایتا نفرات برتر مسابقات کشوری به عنوان نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره ملی دانشگاهیان سراسر کشور با رقبای خود در سایر دانشگاهها رقابت خواهند کرد.
وی از برگزاری مرحله مقدماتی بخش آوایی (شفاهی) دوره بیست و هشتم در سطح واحدهای دانشگاهی در ۱۰ رشته تا پایان آذرماه جاری خبر داد و گفت: شرکت کنندگان در رشتههای حفظ (۴ رشته)، قرائت، ترتیل، اذان، تواشیح و همخوانی، دعاخوانی و مداحی در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان و در دو قسمت خانمها و آقایان به رقابت پرداخته و نفرات برتر هر رشته به مرحله استانی و مرحله کشوری که اردیبهشت ماه سال آینده به میزبانی یکی از واحدهای دانشگاهی برگزار خواهد شد، راه یافته و نهایتا نفرات برتر کشوری در جشنواره ملی دانشگاهیان سراسر کشوردر سال آینده به عنوان نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی حضور خواهند یافت. جوایز بخش آوایی از حداقل ۴ میلیون تا حداکثر ۴۰ میلیون ریال به همراه لوح تقدیر است.
همچنین در بخش هنر، ادبیات و پژوهش دینی شرکت کنندگان در ۲۱ رشته آثار خلق شده خود را در رشتههایی مانند شعر، داستان نویسی، نقاشی، طراحی پوستر، عکاسی، مقاله نویسی، خوشنویسی، پادکست و... در سامانه مسابقات بارگذاری نموده که پس از داوری آثار توسط داوران به نفرات برتر هر رشته از حداقل ۸ میلیون تا حداکثر ۳۰ میلیون ریال بصورت کارت هدیه و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
برگزاری بیست وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بخش معارفی در دانشگاه آزاد شهرکرد
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مطرح کرد: مرحله کتبی بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت با حضور بیش از یکهزار و ۲۰۰ دانشجو و ۴۰ استاد همزمان با سایر دانشگاهها به صورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.
سعید بقایی افزود: این آزمون در رشتههای احکام، نماز، نهجالبلاغه، سیره معصومین علیهمالسلام، سبک زندگی اسلامی، تفسیر قرآن کریم، پرسمان دانشجویی و صحیفه سجادیه برگزار و دانشجویان و استادان به صورت مجازی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی تبیین کرد: در این دوره از مسابقات به سه نفر برتر در هر رشته کارت هدایا با مبالغ یک میلیون تومان و هشتصد هزار تومان و هفتصد هزار تومان اهدا خواهد شد. سه نمره تشویقی به یکی از دروس معارف اسلامی دانشجویان، اهدای جوایز نقدی به نفرات برتر و راهیابی به مرحله کشوری از ویژگیهای این دوره از مسابقات است.
دانشگاه آزاد ممسنی میزبان مسابقات سراسری آموزش قرآن و عترت
بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت با حضور ییش از ۲۰۰ دانشجو، کارمند و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی برگزار شد.
شمایل شهریور کارشناس فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی گفت: دانشجویان رشتههای مختلف تحصیلی این واحد دانشگاهی، در رشتههای معارف، نهج البلاغه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ مفاهیم، احادیث معصومین (ع)، احکام، سیره معصومین (ع)، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی به رقابت پرداختند.
تأکید بر برگزاری محافل معنوی قرآنی در مدارس سما
رویداد «محفل انس با قرآن کریم» با حضور علی کریمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در دبیرستان دخترانه سما برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در این رویداد با تأکید بر برگزاری محافل معنوی قرآنی در مدارس سما گفت: ریلگذاری دنیوی و معنوی کلید رسیدن به اهداف و تعالی شخصیتی است. منبع و مآخذ ریلگذاریها کلام وحی، قرآن کریم است که باید با برگزاری چنین محافلی مسیر مشخص و مدونی تبیین شود.
کریمی با بیان اینکه مدرسه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی یکی از مدارس پیشرو و بالنده در شهرستان است، آمادگی این واحد دانشگاه را در زمینه همکاری و در اختیار قرار دادن امکانات دانشگاه در مسیر رشد و توسعه بیشتر دانشآموزان و دبیرستان سما اعلام کرد.
وی با تأکید بر اهمیت مسائل آموزشی و زیربنایی برای توسعه سما ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی با امکانات سختافزاری و نرمافزاری و استادان باتجربه، امکانات ورزشی، کارگاههای آموزشی و آزمایشگاهها تلاش خود را در زمینه موفقیتهای بیشتر مجتمع مدرسه سما بهکار خواهد گرفت.
انتهای پیام/