دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 اسفند 1401 - 14:57
با حضور داوران انجام شد؛

رقابت دانشگاهیان دانشگاه آزاد کرمانشاه در دوره ۲۷ مسابقات قرآن و عترت

رقابت دانشگاهیان دانشگاه آزاد کرمانشاه در دوره ۲۷ مسابقات قرآن و عترت
رقابت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در دوره ۲۷ مسابقات قرآن و عترت با حضور داوران برگزار شد.
کد خبر : 834289

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، مراسم افتتاحیه مسابقات استانی شفاهی قرآن و عترت با حضور فرهاد گل محمدی رئیس، حجت‌الاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، حسن امیری معاون هماهنگی، مرتضی کهراریان معاون پژوهش و فناوری و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه برگزار و رقابت شرکت‌کنندگان با حضور داوران آغاز شد.

فرهاد گل محمدی در این مراسم اظهار کرد: توجه داشته باشیم که انقلاب اسلامی برای حفظ قرآن برپا شد و قانون اساسی نیز بر اساس شریعت دین اسلام نوشته شده و تفاوت انقلاب با سایر انقلاب‌ها همین مکتبی و اسلامی بودن است که نماد قرآن دارد. باید در حوزه قرآنی فعالیت کرده و شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که دیگران هم به آن توجه داشته باشند به‌ویژه دانشجویانی که سرمایه‌های زندگی هر خانواده‌ای در اختیار ما هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه تأکید کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی سند تحول و تعالی که برنامه راهبردی ۵ ساله است، داریم و برنامه‌هایی که در هر استان اجرا می‌شود باید بر اساس همین سند بوده تا همه استان‌ها به‌صورت هماهنگ آهنگ پیشرفت را داشته باشند. باید در محیط دانشگاه توجه جدی به مباحث فرهنگی، برنامه‌هاف مسابقات و تفسیر در قرآن داشته باشیم. باید شرایط و محیط را برای کار‌های فرهنگی و قرآنی آماده کنیم.

**قرآن را ویژگی ذکر توصیف و معرفی می‌کند

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز گفت: قرآن نوری بوده که در این لحظات قلیل نمی‌توانیم حق آن را ادا کنیم و یکی از خصوصیاتی که خود قرآن را توصیف و معرفی می‌کند ویژگی ذکر است. واژه ذکر و مشتقات آن ۳۰۰ بار در قرآن ذکر شده حتی خداوند در برخی آیات قرآن را با واژه ذکر و یادآوری کننده توصیف کرده ازجمله در آیه نهم سوره هجر می‌فرماید این کتاب ذکر و یادآوری را بر شما نازل کردیم یا در آیه ۵۰ سوره انبیا می‌فرماید این ذکر مبارکی است که بر شما نازل شد.

حجت‌الاسلام امین معظمی گودرزی توضیح داد: سؤال این است که چرا خداوند قرآن را با واژه ذکر بیان می‌کند؟ در ادبیات عرب برای مبالغه از مصدر استفاده می‌کنند و این مسئله در قرآن نیز این‌گونه بوده؛ یعنی قرآن انتهای یادآوری و ذکر است و باید بدانیم قرآن ذکر خارج کردن ما از غفلت و برگرداندن به مسیر اصلی انسانیت و روشن کردن حقیقت بوده و این جلسات مقدمه‌ای است که از طریق علوم مختلف قرآنی به مقاصد اصلی قرآن دست پیدا کرده تا به محتوای آن عمل و از خداوند می‌خواهیم با این جلسات به عمق معنویت قرآن و محتوای آن دست پیدا کرده و عمل کنیم.

**روند اجرایی مسابقات استانی شفاهی قرآن و عترت 

دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد استان کرمانشاه نیز درباره روند اجرایی این مسابقات عنوان کرد: ۲۸ شرکت‌کننده مرد و ۲۲ شرکت‌کننده خانم از واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در یک روز و در بخش‌های قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ حفظ جزء، حفظ کل، اذان و دعاخوانی با حضور داوران کشوری به رقابت می‌پردازند.

جلال سرور ادامه داد: نتایج این مسابقات حداکثر تا پایان هفته جاری اعلام می‌شود و نفرات اول هر بخش به مسابقات کشوری راه پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب