پشت پرده بیماری تنفسی کودکان در چین
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیچر، موج سنگین بیماریهای تنفسی کودکان ازجمله ذاتالریه، خانوادههای چینی را نگران کرده و به شرایط غیرعادی نزدیک شده است.
تعداد کودکانی که از ماه می به ویژه در شهرهای شمالی چین مانند پکن، در بیمارستانها بستری میشوند، افزایش یافته که عمدتاً به دلیل آلودگی ریهها به یک باکتری به نام مایکوپلاسما پنومونیه است.
سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته اعلام کرد که عفونتهای رایج زمستانی شمار بستریهای بیمارستانی را افزایش داده است و از مقامات بهداشتی چین درخواست کرد گزارشهایی از نتایج آزمایشگاهی و دادههای مربوط به روند اخیر گسترش بیماریهای تنفسی و نیز برنامههای ناظر بر بیماریهای نوظهور و خوشههای جدید بیماری ذاتالریه در اختیار این سازمان قرار دهد.
فرانسوا بالوکس (Francois Balloux,)، زیستشناس کالج لندن میگوید: قرنطینههای سراسری و سایر اقدامات انجام شده در دوران کرونا از گردش پاتوژن های فصلی جلوگیری کرد و بنابراین افراد فرصت کمتری برای ایجاد مصونیت در برابر میکروارگانیسمها داشتند، این پدیده به «بدهی ایمنی» شناخته میشود. از آنجا که چین قرنطینه بسیار طولانیتر و سختتری را نسبت به هر کشور دیگری تجربه کرد، چنین موجهای سنگین بیماری در چین قابل پیشبینی بود.
کریستین جنکینز (Christine Jenkins)، پزشک متخصص بیماریهای تنفسی در سیدنی استرالیا نیز گفت: موج بیماریهای زمستانی همیشه یک چالش هستند، اما اکنون و نسبت به قبل از همهگیری کرونا، سیستمهای درمانی چین در موقعیت بهتری هستند. او میگوید که سیستمهای ملی پایش بیماری و آزمایشهای تشخیصی برای جلوگیری از انتقال و پیشگیری از مرگ و میر در چین وضعیت مناسبی دارند.
انتهای پیام/