دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان بسیج اساتید و مدرسه حکمرانی شهید بهشتی،

مردانی: به دنبال کمک به کارآمدی نظام حکمرانی هستیم

مردانی: به دنبال کمک به کارآمدی نظام حکمرانی هستیم
سازمان بسیج اساتید کشور با مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی صبح امروز تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
کد خبر : 881568

به گزارش گروه آموزش ودانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان بسیج اساتید کشور با مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی صبح امروز تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

در این جلسه که در مدرسه حکمرانی شهید بهشتی برگزار شد، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تسلیت ایام، اظهار داشت: با گام‌های بلند و بسیج همه ظرفیت‌ها انشا الله شاهد تحول حوزه حکمرانی با تفکر دینی و گفتمان انقلابی اسلامی باشیم. 

وی بابیان اینکه یکی از مشکلاتی که امروز کشور با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند و دشمن هم سعی می‌کند بر آن موج‌سواری کند، بحث کارآمدی نظام حکمرانی است، افزود: نگاه مدیریتی انقلابی و جهادی برای ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی موضوعی حیاتی و ضروری است.

مردانی با تأکید بر اینکه رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دهه‌های گذاشته اجازه نداده‌اند اندیشه امام و اندیشه حکمرانی دینی کنار گذاشته شود، گفت: در جنگ ترکیبی و اقتصادی و جنگ‌های دیگری که علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند باید مدیران و حکمرانانی داشته باشیم که نگاه انقلابی و دینی داشته باشند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با تأکید بر اینکه تربیت حکمران باید در چارچوب اندیشه امامین انقلاب و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی باشد، ادامه داد: بسیج اساتید ظرفیت قابل‌توجهی دارد و جامعه هدف آن هم اساتید هستند. این ظرفیت می‌تواند برای تحقق این موضوعات میدان‌داری کند.

وی تصریح کرد: مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی در راستای تربیت حکمرانان برای آینده می‌تواند روی اساتید جوان حساب کند؛ البته همواره عمده مدیران کشور اساتید دانشگاه‌ها بوده‌اند و وقتی این مهم باروحیه انقلابی و جهادی پیوند می‌خورد، ثمرات ارزشمندی دارد.

مردانی بابیان اینکه پژوهشگران حوزه حکمرانی نیازمند تعامل و همگرایی هستند، تأکید کرد: بسیج اساتید ظرفیت این را دارد که برگزاری دوره‌های عالی و کوتاه‌مدت را هم عهده‌دار شود.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به اینکه از چهار رویکرد اصلی که سازمان بسیج اساتید دارد، یکی از آن‌ها کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور است، گفت: در همین قالب کمیته‌های تخصصی را تشکیل داده‌ایم.

بسیج اساتید برای کارآمدی نظام حکمرانی از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها استفاده می‌کند و این موضوع می‌تواند هم‌راستا با مدرسه حکمرانی شهید بهشتی باشد. امیدوارم بتوانیم با همکاری قدم‌های خوبی برای انقلاب و نظام برداریم.
 
بختیاری: تربیت حکمرانان آینده را در دستور کار داریم

حسن بختیاری رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی نیز در این جلسه طی سخنانی اظهار داشت: این مدرسه عالی‌ترین مرجع تربیت و تعالی حکمرانان است.

وی افزود: کسب مرجعیت علمی، انجام پژوهش، گفتمان سازی و نهادینه‌سازی بخشی از مأموریت‌های مدرسه است. تاکنون شاهد تغییر شتابان مفهوم حکمرانی و کم‌رنگ شدن حکمرانی‌های ملی بوده‌ایم که این موضوع نشان می‌دهد نیازمند حکمرانان شایسته هستیم.

بختیاری با تأکید بر اینکه در دوره دکتری حکمرانی، ۴ دوره برگزار شده است، گفت: برای استانداران و فرمانداران هم دوره‌هایی برگزار شده است. وزارتخانه‌های مختلف و دستگاه‌های متفاوت در این مدرسه دانشجو دارند.

رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی با اشاره به اینکه به دنبال نهادینه‌سازی آموزش‌های حکمرانی هستیم، گفت: با تشکیل کمیته حکمرانی، وظایف متعددی برای این کمیته پیش‌بینی شده است که می‌تواند در روند نهادینه‌سازی آموزش‌های تخصصی مؤثر باشد.

وی با تأکید بر اینکه از ظرفیت‌هایی که در کشور هست استفاده خواهیم کرد، ادامه داد: در بحث تولید محتوا یک شورای راهبردی تولید محتوا داریم. تصویب سیاست‌های کلی تولید محتوا و نظایر آن بخشی از وظایف این کمیته است.

بختیاری با اشاره به اینکه تربیت حکمرانان آینده را در دستور کار داریم، ادامه داد: در این مورد به‌صورت آزمایشی در یک استان کار را آغاز کرده‌ایم. این افراد در حال حاضر جزو حکمرانان نیستند و با شناسایی و آموزش در اختیار استانداران قرار خواهند گرفت.

رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه آموزش‌های غیرحضوری هم داریم، افزود: حدود ۱۰۰ نفر از حکمرانان جوان از این طریق آموزش دیده‌اند.

وی در پایان با تأکید بر اینکه بسیج اساتید می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در مأموریت‌های مدرسه حکمرانی شهید بهشتی داشته باشد، اظهار داشت: بسیج اساتید علاوه بر شناسایی افراد برای تربیت در این مدرسه می‌تواند در حوزه پژوهشی هم کمک‌های قابل‌توجهی به مدرسه داشته باشد.

بختیاری با دعوت از اساتید بسیجی برای اداره کلاس‌ها، گفت: در دوره عالی آموزش حکمرانی می‌توانیم ظرفیتی را به اساتید بسیجی اختصاص دهیم، تا با ظرفیت‌هایی که وجود دارد حکمرانان موردنیاز کشور برای آینده تربیت شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب