چگونه به دانشگاه کارآفرین تبدیل شویم؟
سید مجتبی حسینی فرد، رئیس دانشگاه گرمسار در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه دانشگاه کارآفرین و مهارت محور باید ماموریت خود را براساس نیاز صنعت و جامعه با تربیت نیروی کار تحصیل کرده در جهت تولید تعریف کند، تاکید کرد: یکی از اهداف بورسیههای صنعتی که امسال با هماهنگی وزارت علوم و بنیاد ملی نخبگان صورت پذیرفت همین موضوع است.
وی افزود: باید براساس نیاز صنعت نیروی انسانی مورد نیاز تامین شود و زیر ساختهای لازم این فرآیند و ریل گذاری لازم صورت پذیرد تا این دانشجویان بتوانند آموزشهای لازم را در مسیر شغلی، آموزش مهارتهای نرم، خودشناسی و آشنایی با سبکهای شغلی را در دانشگاهها و صنعت حین تحصیل در جهت رفع موانع و چالشهای موجودآموزشهای لازم را کسب کنند.
رئیس دانشگاه گرمسار تصریح کرد: یکی از محورهای مهم دانشگاههای کارآفرین حضور اعضای هیئت علمی فناور است؛ چرا که باید تجربه حضور در صنعت و دانشگاه را داشته باشند تا با تلفیقی از آموزش و نیاز صنعت به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز اقدام کنند.
حسینی فرد ادامه داد: ما در کشور با دانشگاههای نسل ۳ و ۴ فاصلههای زیادی داریم یکی از اقدامات و کارکردهای آمایش آموزش عالی میتواند در جهت ماموریت محور کردن دانشگاههای هر استان ربرای این موضوع باشد که نیازمند برنامه ریزی و تقسیم کار است.
حسینی فرد اضافه کرد: قطعا حضور اعضای هیئت علمی که سابقه حضور در صنایع بزرگ را دارند میتواند در دانشگاههای کارآفرین و مهارت محور تاثیر گذاری به مراتب بهتر نسبت به اعضای هیئت علمی که صرفا کار پژوهشی انجام داده اند داشته باشد.
انتهای پیام/