دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک کارشناس پیشنهاد داد:

‌ایجاد رشته نگهداری ساختمان در دانشگاه

‌ایجاد رشته نگهداری ساختمان در دانشگاه
دبیر علمی همایش نگهداشت ساختمان با رویکرد سیستمی گفت: برای توسعه بخش نگهداری ساختمان باید در ابتدا رشته نگهداری ساختمان در دانشگاه ایجاد و در این زمینه نخبگان و متخصصان هر بیشتر فعال ترشوند.
کد خبر : 880143

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی رعیتی دماوندی دبیر علمی همایش نگهداشت ساختمان با رویکرد سیستمی در نشست تخصصی این همایش در خبرگزاری آنا برگزار شد، گفت: تمرکز همایش بر مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان کافی نیست. امروز عصر نگهداشت و عبور از اطمینان به اعتماد است؛ صنعت ساختمان را نمی‌توان جدای از اقتصاد دانست.

رعیتی ادامه داد: بحث اتهام به ماده ۱۰۰ شهرداری نیست باید رویکرد عوض شود. باید به سمتی پیش برویم که اقدامات به سمت فرهنگ سازی و آماده سازی مردم برای اجرای نگهداشت ساختمان پیش برود.

دبیر علمی همایش نگهداشت ساختمان با رویکرد سیستمی تاکید کرد: اعتماد شرط ساخت است و اطمینان کافی نیست. زلزله بم درس بزرگی برای ما بود و با وقوع هر زلزله ثابت شد که ما باید برای هر واقعه‌ای آماده باشیم.

وی گفت: ساختمان پلاسکو به دلیل افزایش وزن ساختمان با پاشیدن آب به روی البسه فروریخت. وضعیت وخیم اقتصادی نیز می‌تواند بهره برداری را مخدوش کند.

رعیتی تاکید کرد: پیوست طراحی باید دفترچه نگهداری داده شود و برای توسعه این بخش بهترین اقدام این است که در ابتدا رشته نگهداری در دانشگاه ایجاد و در این زمینه فعالیت نخبگان و متخصصان هر بیشتر شود.

پلاک ایمن ضروری است 

عنایتی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا در رابطه با پلاک‌های ایمنی گفت: دریافت پلاک‌های آتش نشانی برای ساختمان حتی برای یک مورد حائز اهمیت است. چرا که حتی از دست رفتن یک نفر هم مانند از دست رفتن تمام افراد جامعه است.

به گفته این کارشناس؛ قطعاً دریافت و نصب پلاک ایمنی( آتش نشانی) قبل از وقوع حادثه می تواند یک برنامه راهبردی و درنهایت اساسی برای کاهش حادثه در ساختمان باشد؛ اما موضوع مهم در این بخش آماده سازی زیرساخت‌ها برای دریافت چنین پلاک‌هایی است که تا کنون شاید خیلی مورد توجه قرار نگرفته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب