لزوم هویتبخشی به گزینش در راستای یافتن جایگاه واقعی خود
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رشید جعفرپور، سرپرست هسته مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم در دومین نشست هماندیشی و همافزایی رابطین گزینش کارکنان وزارت علوم تحقیقات و فناوری که با شعار «گزینش قانونمند-انتخاب هدفمند» امروز (سهشنبه) در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، در خصوص اهمیت گزینش اظهار داشت: گزینش از ساختار حاکمیتی نظام و همچنین نیروهایی که وارد مجموعه میشوند، صیانت میکند.
وی با بیان اینکه گزینش امری دقیق و ظریف است، تصریح کرد: در امر گزینش اگر حقوق فرد رعایت نشود حقالناس است؛ از سوی دیگر اگر به سمت ضعف در سازمان عمل شود نیز به بیتالمال ضربه میخورد؛ لذا باید در امر گزینش بیش از همه دقت شود و سهل انگاری در آن آسیب به ساختار میزند و لبه مراقبتی صیانت باید با کمال دقت پیش برود.
سرپرست هسته مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم افزود: کارگزار گزینش باید مراقبت نفس را به طور ویژه انجام دهد.
وی هویت بخشی به گزینش را امری مهم دانست و افزود: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم که گزینش جایگاه واقعی خود را بیابد.
جعفرپور به رعایت انصاف و عدالت در گزینش اشاره کرد و گفت: باید در ارزیابیها و اظهارنظرها در مورد افراد انصاف و عدالت را مدنظر قرار دهیم. ما سلامت نفس افراد را میخواهیم؛ افرادی که سالم و نظمپذیر باشند و همچنین باید در جهت حفظ اسرار افراد بکوشیم.
وی کرد: تمامی تلاش ما برای آن است تا افرادی اصلح، خیرخواه، معتقد، متقی، معتقد به نظام جمهوری اسلامی ایران، قانونگرا، توانمند و مسئولیتپذیر را در جهت خدمتگزاری به مردم وارد مجموعه حاکمیتی کنیم.
سرپرست هسته مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم افزود: ۲۵ مجموعه اعم از ستاد، سازمان، موسسه، پژوهشگاه و مرکز تحت نظر هسته مرکزی کار میکنند و این مجموعه بیش از ۴ هزار کارمند را پوشش میدهد.
وی گفت: در طول سال فرآیند گزینش حدود ۲ هزار پرونده از مجموعه هسته مرکزی گزینش پیگیری میشود. در شش ماهه نخست سال نیز در مجموعه ستاد بیش از ۷۲۵ حکم برای افراد صادر شده و بقیه پروندهها نیز در حال انجام است.
وی با اشاره به شعار برگزاری این هماندیشی مبنی بر «گزینش قانونمند و انتخاب هدفمند» خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما آن است بر اساس گزینش قانونمند، انتخابی هدفمند را داشته باشیم.
انتهای پیام/