دکتر میرزاده: تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و ایده بازسازی خرمشهر از لحاظ مشارکت مردمی، مشابه هستند/ آیتالله هاشمی نماد مقبول تفکر اجتماعی است
به گزارش خبرگزاری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزاده در این دیدار گفت: «سالروز آزادسازی خرمشهر را به آیتالله اکبرهاشمی رفسنجانی، فرمانده پیروز دفاع مقدس و همه همکاران عزیز و ستاد بازسازی مناطق جنگزده تبریک میگویم. قبل از اینکه وارد بحث بازسازی شوم، مقدمه کوتاهی از سالهای 1346 که در دبیرستان در حال تحصیل بودم، خواهم گفت.»
او افزود: «در دوران تحصیل در دبیرستان، معلمی داشتیم که همراه با شهید بهشتی، شهید شد. او از معلمان خوب آن زمان بود و با اینکه ما نوجوان بودیم، ما را در جریان مسائل سیاسی روز قرار میداد. او کتابی به ما معرفی کرد به نام سرگذشت فلسطین یا کارنامه سیاه استعمار که مترجم آن آیتاللههاشمی رفسنجانی بود.»
میرزاده گفت: «از آن زمان یاد گرفتم که آنهایی که میخواستند در منطقه، ظلم و ستم و استکبار برقرار کنند، آمریکا و انگلیس بودند که با ایجاد رژیم صهیونیستی قصد داشتند در منطقه تنش ایجاد کنند و متاسفانه بعد از این همه سال این تنشها هنوز هم ادامه دارد.»
او به حمله عراق به ایران اشاره کرد و گفت: «متاسفانه کسانی که در جریان تحولات منطقه نیستند، تحتتاثیر اخبار شیطنتآمیزی قرار میگیرند که دشمنان انقلاب میخواهند به جوانان القا کنند و این تشنجها را به جمهوری اسلامی نسبت میدهند. در صورتیکه همه این تشنجها ناشی از حضور رژیمصهیونیستی در منطقه است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به دوران بازسازی مناطق جنگ زده اشاره کرد و گفت: «طی سی و چند ساله گذشته در معیت آیتالله هاشمیرفسنجانی بودم و این از بزرگترین افتخارات زندگی من است. زمانی که 15 شهر در جریان بمباران آسیب دید من مسئول رسیدگی به مناطق بمبارانشده بودم. مقام معظم رهبری به خرمشهر آمدند و کار بازسازی شروع شد، سپس ایشان رهبر معظم انقلاب شدند و با ریاستجمهوری آیتالله هاشمی رفسنجانی بازسازی به صورت جدی در زمان ایشان آغاز شد.»
او افزود: «در روند بازسازی خرمشهر، آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت که مردم را به خرمشهر دعوت کنیم تا در بازسازی مشارکت کنند. آن زمان این پیشنهاد برای ما عجیب بود، زیرا ما فکر میکردیم خودمان باید همه کارها را انجام دهیم و در ابتدا کارگاه های بزرگی را تجهیز کنیم بعد مردم بیایند اما بعدها به این نتیجه رسیدیم که اگر مردم نیامده بودند، نمیتوانستیم بازسازی را به خوبی و با سرعت انجام دهیم. در کمتر از دو سال توانستیم شهرهای آسیبدیدهای مانند خرمشهر، قصرشیرین، آبادان و... را به محل سکونت افراد تبدیل کنیم. بازسازی با همافزایی خدمات مردمی رشد تصاعدی پیدا کرد و 2.5 میلیون مهاجر به سرزمینهای جنگزده برگشتند.»
میرزاده به تشابه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی با ایده بازسازی خرمشهر اشاره کرد و گفت: «با ایده جالب آیتاللههاشمی رفسنجانی شهرهای آسیبدیده بازسازی شدند. او همیشه بر مردم تکیه داشت. دانشگاه آزاد اسلامی نیز مشابه ایده بازسازی خرمشهر یعنی استفاده از مشارکت مردم، ایجاد و اداره شد. بازسازی و ایجاد رونق زندگی در خرمشهر، قدرت و درایت جمهوری اسلامی را ثابت میکند.»
او افزود: «بازسازی مناطق جنگی با کمترین هزینه انجام شد و این مساله نشأتگرفته از پاکدامنی، دلسوزی و درایت اعضای ستاد بازسازی مناطق جنگی بود.»
میرزاده ضمن اشاره به ایدههایی نظیر تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان پیشگام عرصه اقتصاد دانشبنیان و تحصیلات تکمیلی، راهاندازی متروی تهران و... گفت: «آقای هاشمی نماد تفکر مقبول اجتماعی است، زیرا معتقد است که بدون حضور مردم کشور نمیتواند به موفقیت دست پیدا کند. او همواره دنبال آبادانی ایران و پیشرفت مردم است و این مسئله یعنی مقبولیت ایشان، در انتخابات خبرگان خود را نشان داد.»
او افزود: «آیتالله هاشمی در مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره فرهیختگان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد. بیش از 700 محصول برای شرکت در این نمایشگاه ارائه شد که به مناسبت سیوچهارمین سال تاسیس دانشگاه آزاداسلامی از 34 محصول رونمایی شد. البته این موفقیتها همواره حسادت عدهای را برانگیخته است. چون حسودان آقای هاشمی را با خودشان مقایسه می کنند که در طول عمرشان یک خشت روی خشت نگذاشتهاند.»
انتهای پیام/