دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 آبان 1402 - 13:26
مقاومت همچنان پابرجاست

غزه در سانسور خبری/ در شب بیست و دوم جنگ چه گذشت؟

غزه در سانسور خبری  در شب بیست و دوم جنگ چه گذشت؟
شب گذشته باریکه غزه شاهد تهاجم همه‌جانبه‌ای بود تا همزمان با قطع راه‌های ارتباطی، چشم جهان به روی یک نسل‌کُشی بزرگ بسته بماند حال آنکه به رغم گستردگی حملات، حماس تا این لحظه توانسته نیروی زمینی دشمن را پشت سد دفاعی خود متوقف کند.  
کد خبر : 875575

گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا – مصطفی خدابخشی؛ مردم جهان در شب بیست و دوم جنگ نابرابر رژیم موقت صهیونیستی با مردم باریکه غزه شاهد یکی از بی سابقه‌ترین حملات به پرتراکم‌ترین نقطه جهان بودند.

حمله از زمین، دریا و هوا منتج به قطع سامانه‌های ارتباطی و اینترنت در این منطقه شد تا در سایه سانسور رسانه‌ای، رژیم متوحش صهیونیستی به جنایت جنگی در قبال مردم غزه اقدام کند. قطع ارتباط رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی با دنیای بیرون از این باریکه، زنگ خطری بزرگ برای وقوع نسل کُشی‌ای بزرگ خواهد بود.

این حمله در شرایطی آغاز و زمینه ساز جریحه‌دار شدن وجدان جهانی شد که طی روز‌های گذشته ارتش اسرائیل خبر از آغاز جنگ در ابعاد زمینی و گسترده می‌داد به نحوی که سخنگوی ارتش این رژیم بیان کرده بود که نیروی هوایی در حال تدارک حمله گسترده به اهداف زمینی بوده است و نیرو‌های زمینی نیز حملات خود به غزه را گسترش خواهند داد.

برخی از تحلیل‌ها حکایت از آن دارد که با توجه به حجم آتش روی غزه باید چشم انتظار فاجعه‌ای مانند بمباران بیمارستان المعمدانی بود؛ چراکه منابع صهیونیست مراکز بی دفاع درمانی را مقر فعالیت رزمندگان حماس معرفی کرده‌اند.

منابع خبری حکایت از آن دارند که قطع اینترنت در فرایند امداد‌رسانی اخلال ایجاد کرده و همین موضوع زمینه ساز افزایش تلفات حملات خونبار اسرائیلی‌ها به غزه شده است.

گسترش حملات به غزه از سوی نظامیان صهیونیست در شرایطی در شب گذشته در دستور کار قرار گرفت که پیش از این چندین مقام آمریکایی و به‌خصوص جو بایدن رئیس جمهور این کشور از اسرائیل به دلیل تردید در حذف حماس با اجرای این عملیات خواسته بود که نسبت به اجرای آن با تفکر بیشتری عمل کند و در صورت امکان از آن منصرف شود، اما با این وجود کابینه نتانیاهو به قماربازی در باتلاق زمین‌های غزه تن داد.

هرچند که تمام شواهد و قرائن حکایت از آغاز عملیات زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه دارد و آمار‌های ارائه شده از سوی برخی از منابع رسانه‌ای حکایت از معدوم شدن ۲۱ تانک، ۲۵ نفربر و کشته شدن ۳۲ نظامی اسرائیلی تا زمان نگارش این گزارش دارند، اما همچنان مقام‌های اسرائیلی از بیان آن و تأیید آغاز رزم زمینی امتناع می‌کنند. سکوت در برابر آغاز این عملیات در شرایطی است که منابع محلی در غزه از هجوم تعدادی خودرو و تانک اسرائیلی به سمت محور البریج در وسط نوار غزه و به سمت محور‌های بیت حانون و جبالیا در شمال نوار غزه با درگیری‌های شدید در این مکان‌ها خبر دادند.

شاید بخشی از سکوت ارتش اسرائیل برای تأیید آغاز عملیات زمینی را بتوان در تحلیل ارائه شده از سوی تحلیلگر نظامی کانال ۱۴ اسرائیل دید که گفته به نظر می‌رسد اولین نبرد زمینی در میدان ناامید کننده بوده و کابینه (رژیم) روی جان سربازان قمار می‌کند. همچنین در پی تشدید حملات به غزه «ابو الآء الولایی» فرمانده گردان‌های سید الشهدای عراق چنین نوشت که غبار نبرد امشب فرو نمی‌نشیند مگر با فضاحت آمریکا و اسرائیل.

با وجود حجم گسترده حملات به غزه برای چندین نوبت آژیر خطر در تلاویو و دیگر شهر‌های سرزمین‌های اشغالی در پی حملات گسترده موشکی نیرو‌های مقاومت به صدا در آمد و به اذعان منابع اسرائیلی بیش از ۱۰ انفجار در تلاویو به وقوع پیوسته و شهر‌های عسقلان، زیکیم، الرمله و ... از حملات حماس بی نصیب نمانده اند.

از سوی دیگر برخی از اخبار از ورود یمن به جنگ با اسرائیل خبر داده‌اند و اجرای حمله گسترده پهپادی و موشکی به ایلات در فلسطین اشغالی را تلاش نظامی انصارالله یمن برای پاسخ به جنایات این رژیم علیه مردم مظلوم غزه دانسته‌اند.

به نظر می‌رسد با توجه به نوع واکنش‌ها و تبادل آتش میان نیرو‌های مقاومت اسلامی و ارتش رژیم موقت صهیونیستی روز‌های سختی در پیش روی صهیونیست‌ها در خاک غزه خواهد بود و تاریخ برای این رژیم آنچنان که برای آمریکا در ویتنام رقم خورد برای آنان تکرار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب