خدمات هوش مصنوعی مستقل از رشته دانشجویان ارائه میشود
مصطفی توسلی پور عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی و برق دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آینده آموزش عالی ایران در حوزه هوش مصنوعی اظهار کرد: مدلهای زبانی مانند چت جیپیتی یا واحدهای مشابه دیگر مهمترین عامل کمک کننده به عرصه آینده آموزش عالی در حوزه هوش مصنوعی هستند.
وی افزود: دانشجویان میتوانند برای درک موضوعات درسی، ابهامات و سوالات خود را از مدلهای زبانی بپرسند؛ چراکه جستوجوی مطالب در اینترنت با زمان زیادی همراه است و اگر از هوش مصنوعی استفاده شود میتوان زودتر به نتایج دست یافت.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: از آنجایی که در نوشتن مقالات انگلیسی امکان بروز عیب و نقص وجود دارد؛ بنابراین استفاده از مدلهای زبانی هوش مصنوعی در بحث نگارش مقالهها به اصلاح متون کمک میکند؛ البته این مدلها هم خودشان دارای ایراد هستند، اما در مرور زمان اشکالات کاهش مییابد و میتوان بیشتر از آنها استفاده کرد.
توسلی پور گفت: برخی از مدلهای هوش مصنوعی با دریافت متن از کاربر به تولید تصویر اقدام میکنند، برای مثال یک استاد یا معلم برای به تصویر کشیدن اصطلاحات آموزشی خود میتوانند از این مدلها استفاده کنند.
وی با اشاره به میزان بکارگیری هوش مصنوعی در رشتهها اظهار کرد: اکنون خدمات هوش مصنوعی به شیوه پایهای و مستقل از رشته دانشجویان و پژوهشگران ارائه میشود، برای مثال در نوشتن مفاهیم انگلیسی و ترسیم مفاهیم میتوان از هوش مصنوعی استفاده کرد؛ البته کاربرد هوش مصنوعی در برخی از رشتهها کمتر و در بعضی دیگر بیشتر است.
انتهای پیام/